Puffs, underbar häst

Nu har jag duschat och pratar med Johanna i telefon. Red min älskade Puffs idag. Gick bra, han va duktig ! Men idag efter frisören, så kom Vendela, vi satt i mitt kök och hade de roligt och gott. Hon hängde med till stallet. Imorgon kommer Melina hit och sen får vi se va som händer. Nu ska jag smörja in mina knän med zon.


28 februari.

Nu är jag vaken, fick tydligen en övernattnings gäst. Men snart ska jag till frisören och noppra ögon bryna. Rider ikväll också. Ska nog lägga in bilder på dit vi ska på torsdag iaf.

Nu är det sportlov!

Hej, igår orkade jag verkligen inte blogga ! Men va i stallet och red Goofie. Söt hon är. Men somnade i soffan så mamma fick sitta själv och kolla på film medan jag och pappa sov. hah Men gick och la mig vid 12 i sängen och vaknade 12 idag. Ikväll åker jag till barkarö. Härligt.

Torsdag, lov imorgon!

Sista veckan i februari och de är 20 minus om inte mer ute ! Skönt med lov imorgon. Igår va några från skolan i ishallen. Mest hockeykillar. Jag och Melina hade riktigt roligt! Laddar väll upp film på de! Men sen blev de lite zumba på kvällen och sen pluggade jag matte.Idag hade jag 2 prov men gjorde bara ett av de. Fick godis av vår lärare också. Efter skolan gick jag till Johanna så kom Linn och då gick vi och solade sen satt jag ett tag i stallet. Sen hoppade jag Klabbe ! Guuhh va jobbigt.

Möte på skolan

Hej, idag mår jag bra men är hemma för att bli helt frisk. Sov till 12, duschade åt och satt mig här. Nu har jag suttit här rätt länge och nu väntar jag på mamma och pappa. Ska fixa mig och städa klart rummet sen blir de möte ikväll i skolan med min lärare. Tror jag börjar 9 imorgon iallafall va Elina sa!

jag och melina taggade för imrn

Fortfarande sjuk

Hej, fortfarande sjuk så imorgon blir de hemma igen! Tråkigt men .. Min näsa är helt förstörd, känns inte bra. Men måste till ett möte imorgon i skolan vid halv 6. Hoppas på skola på onsdag och prov på torsdag. Två stycken.

Badat!

Nu har jag badat och är ren ! Blev trött av de så sover nog gott i natt, nej men somnar nog snabbt.

Sju......

Hej, inte bloggat något för jag varit sjuk så jag har inte orkat. Jag har ont i halsen och är förskyld men blir nog frisk till på onsdag eller något sånt. Jag fick feber och ont i halsen i fredags, men nästan bara legat i sängen. Idag kom Jimmy och Sara hit ett tag. Men jag stannar hemma imorgon. Den 3 mars åker vi !


Hopplektion

Gick skit bra på hopplektionen! Hoppade Klabbe och de gick mycket bättre än sist! Skola imorgon.



Torsdag.

Hej kom hem från skolan halv 4 typ, satt på datan och nu väntar jag på min mamma då ska jag till stallet på hoppträning. Skola idag, hade vanliga lektioner, har rätt mycket att plugga i helgen.


Nova förra veckan


Datan igång igen

Hej! Nu funkar min data igen, jag lägger upp bilder som tagits under februari. Idag har jag haft studiedag, va i Västerås med mamma och köpte lite. Städat rummet också. Skriver mer imorgon.

RSS 2.0