min jul

fick tre present kort av mamma och pappa, 500 kr på hööks , gina och monki. Sen fick jag i fredags typ 200 kr av farmor. Och så fick jag ett kuvär av mamma med 1000 kr som va från mormor. Fick två parfymer av mamma, tre par hängen. En ponco (stavning) två halsband av min lilla kusin. Sen så fick jag en stor högtalare till min iphone av mamma och pappa. Och en liten bärbar högtalare av min morbror. Jätte nöjd!












God jul!

Hallo, idag äre julafton! gick up halv 6. Satt på mig kläder och åt frukost, sen åkte jag till stallet, fixade ordning min bäbis. Sen så red vi ut några på en julaftonsritt. Sen kom vi tillbaka och åt gröt sen mocka vi och fodra. Åkte hem vid 10 , fixade rummet och toalleten. Nu har jag fixat mig och väntar på Alexander, Anna , Maria och Roger. Sen så blir de julfirande! Igår va jag hos min farmor och åt så jag sprack! De är så gott hos henne. Sen åkte jag och mamma ner på stan och köpte julklapp. Åkte och hämtade pappa sen så åkte vi hem, jag sov en halv timme sen åkte jag till stallet, fixade sen så hoppade jag. Gick super! Vi hoppa typ 90-95 och sista hoppet va så klockrent från puffs! Han är ba för bäst. Han fick sin julklapp igår, en banan. Han blev jätte glad haha. Sen efter stallet så åkte jag hem och åt och klädde granen. Fick 5 timmar sömn i natt undra om jag är trött ikv!? Aja god jul!




hallo.

sitter faktiskt vid datan! inte gjort på hur länge som helst, bara mobilen. Men veckan började med lektioner både idag å igår, igår efter skolan åkte jag och pappa och gymmade. Idag så åkte jag till stan direkt efter skolan. Köpte en julklapp till ........ å sen gick jag och köpte ett linne och ett par trosor för mitt present kort jag fick när jag fyllde år.. Åkte till rocklunda, träffade marcus. Kollade hans idrott sen väntade jag på att han skulle byta om. Sen åkte vi till stan, åt sabway och pratade lite. Sen åkte jag hem, nu ska jag snart hoppa in i duschen har ju jullov imrn! Ingen aning om vad jag ska göra på jullovet mer än stallet! Jul på lördag.. Saknar dig mormor:(!

Fredag

Hallo! Idag hade jag två lektioner, gick med Felicia till hennes gata sen åkte jag t stallet, red å fixade. Åkte t stan vid 4a åt och sånt med pappa. Sen hem kolla film sen duschen . Johanna å Linn kom sen, vi låg å sjöng i min säng , gick ut och gick ett varv runt skogslund sen in, satt i mumin huset å snacka, de drog nyss. Nu blire mobilen å film!



Snabbt

Hallo, ligger i sängen å kollar film . Igår kväll hoppade jag med puffs, gick inte lika bra som förra veckan men va helt nöjd. Idag red jag med Moa å amanda, gick skit . Imrn efter skolan blir stallet sen stan en stund!


Lucia!

Hej, kom nyss hem från skolan nu ligger jag i min säng och ska sova timmarna man inte sova i natt. Iallafall gick upp kvar över 5 å duschade , fixade håret och klädde på mig, åt lite frukost sen skjutsade pappa mig till skolan . Vi hade genrep på lucian sen kl 8a va de fullt med folk! Vi sjöng å våra låtar å så och vår lärare sa att vi va dom bästa på 10 år. Sen kollade vi på en film i tre timmar.


Lusse!

Hallo vaknade för en halv timme sen, blev väl nån timme i natt , har nyss duschat, har ont i huvudet bena å halsen. Har lucia kl 7 i skolan, å de låter inte bra! Inatt vann min klass Lusse cupen! Vann alla matcher utom en å i finalen mot en 8 a med 5-0. Nu har min klass vunnit allt som går å vinna!


Lucia show

Hallo, ligger i sängen å ska snart sova, idag va de lucia i stallet. Så jävla grymt! De va så snyggt! Puffs hoppade 110 cm å de gick så där i gymkanan haha . Imorgon är de Lusse cupen!!


Död!!

Ligger i soffan blir väl åka till stallet snart , ska rida general och puffs! Är helt död i rumpa å ben från igår! Imorgon blir de suracupen hoppning final. Sen lucia träning! Öppet hus med mamma på måndag!


RSS 2.0