Gott nytt år

Nu är Linn och Johanna här! Vi lyssnar på musik, dricker och har kul! Får se hur kvällen blir blir iaf massa kort!

Gott nytt år!

Yohanna filmade med min nya kamera.


Vad är erat nyårs löfte?

Hej, sista december och sista dagen på 2010. Detta år har gått upp och ner. Både bra och dåligt. Men idag vaknade jag vid 12, duschade sen satt jag mig här. Inte bestämmt mitt nyårs löfte än men de blir nog att jag ska bättra mig själv eller något.


jag och Linn nyår 2009

Igår kväll








Stallet..

Hej, sitter här med Elin. Blev ju stallet idag. Kom dit vid 11. Böt om, tog in Nova, fixade honom sen hoppade jag. Gick väll bra.Hoppa en liten bana på 95 cm och han va tokig som vanligt. Men efter de så fixade jag åt honom, böt om och sen åkte jag Yohanna och Elin till Elin för hon skulle byta om sen gick vi och käkade. Yohanna åkte hem vid 4 och då gick jag och Elin till henne för att hämta min kamera och sen hem till mig. Imorgon är det nyår.










ansiktsburk

Vaknade nästan nyss. Va bara 50 minuter sen. Yohanna och jag dog av skratt igår av bilderna! Men nu ska vi äta frukost sen stallet !


någon som såg ett troll?

Yohanna här..

Idag vaknade jag vid halv 10. Klädde på mig och drog till stallet. Fixade Nova och sen hoppade jag honom, gick skit bra! Underbar häst. Men efter att mockat och släppt ut han så kom pappa och hämtade mig. Drog hem och hämtade pengar sen till Frisören och klippte mig. Men på väg till stallet så kom pappa med bilen så åkte vi till tippen och slängde massa skräp. Men sen åkte jag till stallet igen. Väntade på Yohanna och sen skrittade jag Nova i en halv timme. Sen gick jag och Yohanna hem till mig. Satte på någon konstig film som dessutom va sann! Men nu ska vi ta kort med min nya kamera som hon gillar! Har det bra alla!

















Hoppträning

Hej, 28 december 2010, inte många dagar kvar på året. Jag vaknde iallafall att mamma ringde klockan 9. Satt mig här och kollade lite och nu ska jag till stallet på hoppträning med Nova. Uppdaterar senare!

Mer från igår














Ett år sen





saknar dig yason

Lördag och söndag.

Hejsan, inte skrivit sen i Lördags morse. Men i Lördags åkte jag till stan med pappa och mamma och köpte en kamera och en rakaparat. Sen åkte vi till min kusin Mia. Lekte lite med Nike, hon är sååååå söt! Men duschade henne och läste en saga sen somnade hon. Vi åkte hem så kom Charlotte och Jenny och dom sov här. Men igår åkte vi till stan runt 12. Köpte två linnen, skor, en tjock tröja och percing. Blev inte så mycket för vi orkade inte gå där länge så åkte hem vid 4. Linn kom och vi färgade Jennys hår. Sen Drog Jenny och Charlotte och jag och Linn drog till Johanna. Sen gick vi hem till mig och dampade i min säng.











_______________________________




Skit jul

Hej, vaknade nyss. Igår va det så jävla tråkigt. Ska aldrig mer fira jul. Fick typ bara fula kläder i julklapp. Men när dom hade kommit till oss så åt vi. Sen kollade vi på kalleanka. Sen delade min kusin ut julklapparna. Hon blev jätte glad över en leksaks mus. Jag vill slänga allt mitt. Och alexander fick ''pengar'' till sitt  körkort. Men efter det satt vi på en film men va bara jag och Alexander som kollade. Dom åkte hem vid 8 eller 9 tror jag. Då kollade jag, mamma och pappa på film till typ 12. Hade varit trött hela kvällen så somnade direkt. Idag kanske vi ska till min kusin..





Julafton

Hej, nu är det julafton men det känns ej som det. Idag vaknade jag kvar i 6. Satte på mig kläder och sen skjutsade mamma mig till stallet. Red ut på Klabba, han va busig i början men sen blev han snäll. Mockade och sånt. Vid 10 kom pappa och hämtade mig. Nu har jag duschat och ska klä på mig och fixa mig, vid 1 kommer min mormor,morbror, min kusin anna, alexander och deras mamma. 
Va ska ni göra på julafton?

Klabbe sommaren 2009

klätt grannen

Hej, nu har jag klätt grannen nu. Den blev väll som vanligt. Men alla julklappar är inte under den än. Idag har jag legat i sängen och segat. Så trött, känns som om jag börjar bli sjuk... Men nu ska jag kolla på film med mamma och pappa. Sova tidigt eftersom man ska upp halv 6 imorgon.



Julafton imorgon

Hej, idag är det dan innan julafton. Längtar inte lika mycket längre. Känns som om det kommer va en helt vanlig dag! Men idag,vaknade för en timme sen. Åt bröd som mormor bakade igår och sen satt mig här. Ska väll städa övervåningen idag, klä julgranen och kolla på någon film mamma hade.

Igår när mamma kom hem från frisören så åkte vi till stan, köpte julklapp åt mormor igen och sen åkte vi ut till henne och hjälpte henne med att baka brödet. Vid 6 åkte vi till stan, mamma va på viktväktarna så jag träffade Emil. vid halv 8 åkte vi till Erikslund och handlade sen va vi hemma vid 9.

mina fötter...

Hej, sitter här med Elin. Jag sitt och lider! Mina fötter gör sååå ont! Köpte nya idag.

Fick ju jullov idag. Och mina betyg,dom såg väll okej ut. Men 2 tråkiga timmar i skolan idag. Efter det kom mamma och hämtade mig och vi åkte till stallet och jag skrev upp mig på hoppkursen som är nästa vecka i 3 dagar. Men sen åkte vi hem och vid 12 åkte vi ner till stan. Sen blev de till glada häst och köpte grejer. Haha mamma ska ge mig hälften i julklapp. Men sen blev det till hälla och köpte julklappar till min mormor, min lill kusin och min kusins barn. Sen blev det till pappas jobb, så åkte jag och pappa till Erikslund och köpte julklapp till mamma!


idrotten igår...
sista för i år !



är så ...

Hej, just nu är jag grymt arg! Tänker inte ta upp de. Ni som vet, ni vet de!

Men skola idag, hade 4 lektioner! Va väll rätt okej. Men efter skolan va jag med Elin! Och vi bakade sockerkaka. Jätte fint! Sen kollade vi på klipp på youtube och höll på att dö av skratt. Sen kollade på pappa polis! Kunde typ allt utan till utom julian då? Bara jag och Elin som fattar men iallafall.Vid 11 drog hon hem och jag gick till Johanna för att snacka lite! Men nu är jag iallafall hemma!

Imoron är de sista dagen! Sen jullov. Och jag får mina betyg. Vet lite hur dom ser ut!

Godnatt



vill ha värme!

Hallo! Idag har jag varit riktigt trött. Bara varit inne och inte gjort någonting! Kollat på tv och suttit vid datan är allt. Vaknade 10 typ. Ska väll kolla på någon film ikväll om jag inte somnar! Imrn är det skola. Vanliga lektioner!

Jag sitter och kollar på bilder från i sommras, när jag va i cypern. Vill utomlans!


Malin's gitarr



Idrotten igår..

Vi hade 'badminton' och pingis. Malin jag Felicia och Vendela spelade badminton ett tag. Jag tarn! Gammal men vårt. Men sen sprang vi bara runt som idioter. Så här en idrotts lektion för 8:1 ser ut!

Hela videon på 12 minuter finns på facebook

Nova - love

Lördag och nu är det bara 6 dagar kvar till julafton. Blivit hemma idag med mamma. Legat fram för tv:en och segat! Nyss damsög jag mitt rum efter att jag städade igår. Men nu ska jag och min mamma ta fram lite julsaker, kanske åker till mormor, jag vet inte än. Men tror iallafall jag stannar hemma ikväll för jag är så trött!

Igår efter att jag städat klar, åkte jag till stallet och hoppade Nova. Underbar häst! Gick skit bra. Hoppade bara en liten bana. Men sen åkte jag hem. Duschade och sånt.Sen vid halv 11 drog jag ut och träffade Johanna och Linn. Hittade en and, den va skadad men vi viste inte va vi skulle göra så vi lät den va. Rädd va den iallafall. Men jag gick hem runt 12, somnade nog direkt!

en vecka till julafton

Hej! Inte skrivit på länge men de är för att jag inte haft på datan! Men jag ska försöka mer! 2010 ska jag blogga mer.

Men idag, fredag 17 december, en vecka kvar till julafton. Skola, lektioner på min gamla skola, slöjd och sen idrott, jag och Malin va inte normala. Men sen musik, min lärare snackade bara lite om betyg.. slutade halv 12.

chivawa!

Hallo, sitter här med Melina. Vi ska snart dra och träna! Sen blir jag ensam hemma med pappa! Mys. hehe men idag ba jag ba i skolan hade lektioner till kvart över 3. Gick hit med Melina och nu ska hennes mamma hämta oss. Blir ett litet inlägg för nu ska jag fixa lite! Puss

VILL HA EN CHIVAWA!

Bilder på mig och Malin

Hej, skolan idag som vanligt! Hade först språk, satt helt själv med Johanna och jobbade lite i typ 50 minuter. Vår lärare där går jämt iväg! Men sen hade vi no och matte, vi fick godis av vår lärare. Men sen lunch och so. Gick typ hem med Melina och nu sitter jag här och väntar på mamma som alla andra onsdagar. Ikväll ska jag träna
Malin och jag idag i skolan





Stan med Melina

Hej! Skolan idag, hade 6 lektioner. Fick veta mina poäng på englska provet från i fredags. Men nu ska jag till stan med Melina. puss på er

Komfimation och Västerås

Hej, idag blir det komfimation! Kommer säkert va skit tråkigt. Men ikväll åker jag till Västerås! Får se va som händer ska försöka ta lite kort! Men igår red jag Klabbe. Underbar häst! Love... Men idag blir det bara det här lilla inlägget!

Trött

Hej, idag kommer inte jag orka blogga. Är hur trött som helst. Ska iallafall försöka städa mitt rum och sen ska jag till stallet och rida. Sen blir de bara att va hemma ikväll, hade inte orkat något annat.

Snabbt inlägg.

Hej, nu gör jag ett litet inlägg eftersom inget speciellt hänt idag. Men varit i skolan hade 6 lektioner! Slutade typ kvar över 3. Satt i skolan med Malin och Emma till typ kvar i 4. Gick bara hem.. Satt mig här. Ikväll ska jag träna och plugga för imoron har vi prov!

Lavendel

Hej, nu första december över. 24 dagar till julafton! Idag va jag i skolan till typ klockan 2. Då drog jag och solade i 30 minuter sen till stallet och väntade på Elin. Vi fixade Lavendel och sen red jag henne lite ute. Hon är jätte skön att rida. Underbar häst! Men idag missade jag och mamma träningen. Men imoron blir de träning! Jag har inte så mycket att skriva så detta får bli ett kort inlägg! Nu ska jag duscha och plugga engelska


RSS 2.0