Tunneln

Hallo inte skrivit på 3 dagar nu. Vet inte varför. Men iallafall igår kom Malin och Gustav hit vid 4. Vi satt på mitt rum och vid datorn. Sen vid 9 drog vi ner till samhället. Träffade lite folk, Gustav åkte hem vid typ halv 10. Då drog vi hem till mig och hämtade väskor. Sen satt vi oss i tunneln med Jonn och Lukas. Jag hade 3 tjock och två byxor. Satt iallafall där till typ 11, halv 12 sen drog jag och Malin hem till mig. Båda somnade i soffan klockan 2 efter att kollat på 2 filmer. Vaknade vid 9 av att de va skit varmt, eftersom vi somnade i mjukiskläder och i en filt och tven stod på. Duschade sen käkade jag och Malin frukost. Nu sitter jag här, får se vad jag gör idag.


Malin och Gustav.


Lukas,jag och Malin i tunneln


Jonn


Jag och Malin.


Jag, Malin och Lukas.

vill du gifta dig med mig HAHA

Hallo, sitter här med Malin min päron och hallon blandning. Idag kom hon hit vid 12. Vi satt inne ett tag sen drog vi ut. Satt nere vid tågstationen HAHA såg en person med sina kompisar. Ena killen sa en massa till oss som jag inte tänker skriva. Men sen drog vi hem till mig. Malin drog hem och jag drog och klippte mitt hår. Blev bara 2 cm men måste klippa i september igen. Malin kom hit igen och nu sitter vi här ska väll ut eller något.


sånt här hittar man hemma hos mig:MMMM

Länge sen mitt päron

Inte skrivit på tre dagar nu. Men tar väll min dag idag. Vaknade rätt tidigt, väntade på Malin som kom till mig vid 12. Inte träffat henne på 27 dagar. Är ju alltid med henne i skolan. Har känts konstigt att inte ha träffat henne på så länge, men den här veckan bilr det bara Malin, mitt päron. Vi satt iallafall hemma hos mig ett tag. Senare drog vi ner på smahället, va där till klockan fem. Egentligen är det skönt att sura är så jävla dött. När vi kom hem till mig efter att varit nere på samhället någon timme så hängde vi med pappa till olberga och hjälpte honom att lasta på ved som han skulle ha hem. Satte oss vid datorn kollade massa gamla bilder och sen lite vidioklipp. Men nyss drog hon hem och skulle käka.















Snabbt inlägg

Sitter här med Daniella. Vi ska dra ut snart. Idag har jag bara städat och fixat mitt rum. Lägger upp bild senare på rummet. Och säkert en massa bilder från ikväll. Hinner inte skriva mer nu.

maskar?????

Sitter här med Yohanna nu. Vi har inte gjort så mycket typ tagit lite bilder. Och sepat oss. Ska klippa mitt hår idag tror bara jag tar topparna och inget mer. Ikväll tror jag att jag ska fixa datorn mera med mamma eftersom msn inte funkar.


Yohanna och jag igår






skönt...

HEHE hallo, vaknade för typ en halv timme sen.  Mååååår helt okej HEHE. Igår kom Yohanna vid typ 8. Vi dampade på mitt rum. Satt på en film. Men vid klockan 1 gick vi och träffade Erika och Fanny. Satt och snackade. Sen fixade vi något att dricka. Satt oss på kajen med några. Sen drog alla och då kom Jimmy och Emil och hämtade oss. Vi åkte hem till Emil och kollade på film. Sen ringade mamma och sa att jag skulle komma hem vid typ 6 på morgonen. Somnade nästan direkt! ..

sommar bilder

Lägger upp lite bilder från sommaren.







Sofias student 2010.















skolavslutningen & grönalund













midsommarsafton
på tidö-lindö& gryta





rix fm.





power meet med frida


power meet med Simon,Johannes och Olle









bilder från camping

Datorn funkar igen!

Datorn funkar igen!!!  Jag har inte så mycket att skriva. Igår va jag hemma för jag hade ont i huvudet och kunde inte gå. För i måndags trampade jag snätt och gjorde illa min tå igen. Men nu är de bra. I lördags kom Yohanna hem till mig. Vi va ute men vid 10 kollade vi på film hemma hos mig.  Sen la vi oss i min säng vid 3 eller något, somnade vid 4. Sen i söndags vaknade vi vid halv 12. Jag duschade sen åkte vi hem till Yohanna hon red Inter. Kommer massa bilder snart. Men vi åkte till sura igen vid 4. Hem till hennes kusiner satt och kollade på tv. Sen drog vi till tuppen. Satt där och drygade. Men sen gick vi hem till Pontus och va med honom och Emil. Jag och Yohanna låg i soffan och as garvade åt ingenting. Men sen drog vi ut vid 1. Träffade några som skulle till camping. Men sen drog vi in. Kollade på film igen och sen kom Anton. Vi somnade typ vid 6. Jag vaknade vid 12 av att jag fick grädde i håret. MUMMMS Yohanna garvade ihjäl sig. Men sen gick jag och Yohanna hem till mig och sen drog vi till camping. Badade en gång sen drog vi. Yohanna drog hem vid 7. Men idag kommer hon också.

Bilder från i söndags








Yohanna och Inter



glassssssssssssssssssssssssssssssssss;*




Yohanna och jag

kryckor på sommaren

Hej, sitter i Emmas rum med henne och Frida. Emma fixar sig och jag lånar datorn. Varit i camping idag med Linn Yohanna Emma och Johanna. Solade och badade. Men sen drog jag Emma och Yohanna till mig. Åt mat sen drog Yohanna hem. Emma och jag städade efter igår, då vi sov ute på min altan. Vi hade skit kul. Igår va jag hemma eftersom i fredags natt sprang jag in i en sten när jag skulle bada på natten i camping med Yohanna och Frida. Så fick ligga hemma Lördag och igår men senare igår kom Jenny Linn Emma och Yohanna. Vi va ute till 11. Sen drog jag Yohanna Emma och Tobbe hem till mig. Tobbe drog vid 12. Vi va på min altan till klockan 3 på natten sen drog vi ut och träffade Tobbe. Somnade vid 5. Idag vaknade vi klockan 12 och vid 2 drog vi till camping.Och i natt ska jag Emma och Yohanna sova ute på altan igen. Får se vad som händer då. De va Power meet i helgen.
Åkte in med Frida i Torsdags. Vi gick runt på stan iallafall sen i fredags va jag på power meet med Johannes Olle och Simon, vi gick typ runt och sånt. Men åkte hem 9 då träffade jag Frida och Yohanna och va med dom och 12 på natten åkte vi till camping jag slog i foten i en stor sten och nu hoppar man på kryckor.  Puss på världennnnnn.

Fridas tält

Hej,sitter här i fridas tält.Emma och Frida ska sova här men jag ska hem senare. Lånar Fridas data lite nu. Idag va jag i stan med Sofia min kusin. Köte 2 armband och en tröja och en kläning. åkte hem vid 4 då va jag med Alex och Pontus och nu är jag med Emma och Frida. Igår va jag i caming med Emma, Daniella och Felix. Va skit kallt men ska fixa min data snart. så ska börja blogg igen då.

Virus i min data

Hej, inte skrivit på flera veckor eftersom min data är sönder och jag inte hunnit lagat den lr köpt ny. Men jag kan väl skriva om den senaste veckan.Fredag förra veckan va de midsommar. Va först på tidö lindö hos min mormor sen åkte vi till gryta och va där till 1 på natten. Va skit kul. Se åkte vi och hämtade adde hemma hos han. Sen sov han hos mig till söndan. Sen har jag har gått i sommar skola måndag till torsdag förra veckan och den här men i torsdag så va det sista dagen men iallafall, måndags va jag med Linn Jenny Frida och Charlotte vi badade och typ hade rätt roligt. I tisdags så tog de slut mellan mig och adde:( men jag va iallafall med Felix. Vi åkte och badade med hans kompisar. Onsdags va jag med  Oliver efter skolan sen va jag ett tag med Felix och några sen va jag med Emma Frida och Malin.De va länge sen jag va med Malin. Men iallafall torsdags åkte vi med sommar skolan till camping och badade. Sen åkte jag och Malin till stan va med Simon Gustav Tobbe och några andra. Träffade massa och hade skit kul. Kan inte lägga upp bilder. Men igår va det suradagarna så va nere på samhället med några. Emma sov hos mig, vi låg i min säng och garvade tills vi somnade sen idag åkte vi ut med båten och solade, badade. Kom hem så va vi ute med några och nu sitter jag här vid emmas data.


RSS 2.0