Familjedagen

Här kommer bilder som mamma tog på familjedagen i stallet i söndags!








Rocklundamarknaden

Blev rocklunda marknaden i helgen! Har egentligen inte tid nu. Men efter stallet i lörsdag morse så hämtade vi Johanna så åkte vi till Yohanna drog till rocklunda sen kom marcus och hans kompis sen så kom Johanna.. Vi gick där.. Johanna och Johanna drog och marcus med . Jag och Yohanna köpte vår vän patrik och gick hem till henne! Sen så ner igen och träffade nå kille med sina två kompisar. Vi åkte också karusell haha! Men hem vid 10










New in

I lördags köpte jag ett par nya skor ! och i fredags så köpte jag lite till ridningen!




En vecka klar!

Hallo, nu har jag gått klart första veckan i skolan! Fickk sluta halv 11 idag bara för sy slöjden inte är klar. Men vid 2 ska jag in till Erikslund och träffa mamma , sen blir de rida ikväll. Sen är de familje dag på söndag så stallet hela helgen!

Efter en vecka med tejp


Girlsss in school!


Stallet...

Hallo! Nu har jag varit hemma i kanske snart 40. Skola idag, gick helt okej.. Snart ska jag dra mig mot stallet kolla dressyr träningar sen så ska jag nog rida själv om de slutar regna eller så väntar jag tills lektionerna är klara.. Men igår så gick de super bra på hoppträningen! Så glad. Men imorgon ska jag till erikslund med mamma efter skolan.. Sen hem och rida!

Underbara häst!


Första dagen i skolan..

Hallo ! nu är första dagen i skolan av klarad! Idag hade vi bara samling av klassen och fick se nya skolan... De har ju byggt massa nyss till oss. Super fint! Ska försöka ta kort någon gång.. Men efter skolan kom Marcus, va hemma och typ gjorde mat till oss och sen till pappa.. Han åkte hem och jag åkte till stallet med Linn och Johanna. Sen typ hem vid 8. Men sen så åt jag mamma och pappa kräftor , åt upp 2 kg av 10 så 8a kg kvar... Imorgon är de skolan sen stallet sen kanske ishallen. Måste sätta igång med träningen!

Kvällen!

Hallo! Igår efter stallet så åkte jag och mamma till stan. Mamma skjutsade mig till Yohannas stall. Vi åkte typ där ifrån direkt. Men hem till henne och fixa oss . Sen kom Johanna Johanna och Simon.. Vi drog ut och träffade Andreas och David.. Jag hämtade ut pengar och sen hem till Yohanna igen. Gick typ dirket. Johanna jag och Simon fick skjuts av Andreas och David. Åkte hem till Johanna och så va vi där.. Johanna drog till Henke men vi hade iaf as kul! Vi träffade nåra killar från skåne.. Men fick skjuts av Andreas och David igen så kom hem vid 3 till Yohanna.. Somnade halv 4. Idag vaknade vi 9! (yy. Allt va på topp.. Men vid halv 11 kom Marcus vi åkte och va en jätte liten stund på stan sen till Hälla..Sen hem en liten stund sen vare dags för mig att åkte hem med bussen.. Åkte till stallet vid 3 och vi tränade till Familje dagen som är om en vecka! hehe

Fina brudar, Mina brudar!


Kräftor.

Hallo, just nu luktar de kräftor i hela huset.. Vi fick 10 burkar med kräftor = 10 kg..  Ska väl äta imrn eller i helgen eller något. Imrn börjar ju skolan! Slut på sommarlovet! Nu är det bara att längta till nästa sommar! Har varit ett piss väder! Menmen..




Bilder från Jennys dag.






Dålig uppdatering!

I torsdags så åkte jag till stallet. Red och fixade Puffs, sen så tog jag bussen till stan och så kom marcus ner. Vi gick och fixade hans bankkort sen så åkte vi hem till honom.. Vi va där, åt lite och så och vid 10 så åkte vi till konsum och köpte lite saker.. Sen hem till honom igen och gick och la oss i sängen och somnade väl vid 3 någon gång.. Vaknade vid 10 tror jag igår.. Kollade film med hans syster och sen så åkte vi till stan. Han lämnade av mig vid tågstationen och så åkte jag och mamma till eriksborg. Till en sjukgymnast. Fick tejpad fot och så.. Men sen åkte jag hem med pappsen. Böt om och sen hämtade Johanna för att åkte till stallet och rida. Gick super bra! Iallafall i slutet! Älskar verkligen den där hästen! Idag ska jag väl först t stallet. sen kanske träna sen sova hos yohanna!



fin bild på min tejp(y HEHE

trött och uttråkad.!

- tre frågor om förhållanden
är du singel? nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? kan hända
är du kär just nu: ja

- Tio frågor om dig själv

när fyller du år? 30 maj
några piercingar? öronen, naveln och tungan
vad har du på dig just nu? stall kläder
vilken årstid är bäst? sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? sovmorgon
vad tycker du mest om hos dig själv? det vet jag inte
vad är du bra på? haha vet inte
vem älskar du mest på denna jorden? min familj och nära vänner.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? tillsammans med någon


- 10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? ingen exakt
vem är den roligaste av dina vänner? Alla, men jenny får nog oss alla att skratta mest!
vem är snyggast av dina vänner? men de går ju inte att svara på alla är snygga på sina sätt
vem är mest partyprisse? ingen anning.. hehe de flesta
vem är den du helst har filmkväll med? Yohanna
vem av dina vänner är mest ''evil''? vet inte


- 10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja
vem är farligast i din familj? pappa
vem ser roligast ut i din familj? haha ingen
vem är coolast? pappa om inte jag hehe
sover du oftast med? ingen
roligaste kvällen med familjen? minns ej

-10 frågor om idag:

vad har du gjort idag? sovit
vad ska du göra nu? äta frukost och sen stallet
har du gjort något dåligt idag? sovit för länge
vad har du ätit idag? inget
har du duschat idag? nej
Är du trött nu? ja
vad händer i morgon ? yohanna sen marcus eller stallet
går du i skolan? ja
Har du varit i skolan idag? sommarlov

ANNAT

Hur mår du just nu? trött
Har du piercat dig? ja
Är du hungrig nu? ja
Vad är klockan nu just nu? 11.55
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? bloggar, facebook

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? Yohanna
Vem ringde du senast? mamma
Vem sms:a till dig senast? Marcus
Vem sms:a du till senast? marcus

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? ja
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? nej
Använder du kajal? ja
Använder du hårspray? ja
Använder du volymspray? nej
Använder du mousse? nej
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du läppglans/läppstift? händer
Använder du brunkräm? nej
plattar/lockar du håret varje dag? nästan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nej

KÄRLEK

Har du kysst någon idag? nej
Har du ett förhållande? ja
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? nej
One night stand eller förhållande? förhållande 
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej
Vem sov du senast bredvid? Marcus
Har du varit tillsammans med någon som du sen haft en KK relation med? nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 27 eller nått
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? aldrig


Firade Jenny!

Hej! igår firade vi jenny. Började på 31an och käkade lite där. Sjöng och sånt haha.. Men sen så gick vi ute och hade lite kul. Jag drog hem vid 11. Blev en toppen kväll. I måndags kom älskling hit och sov kvar sen så igår åkte han hem vid 2.. Nu ska jag till stallet och hoppträna sen ta hand om puffs också!

Tävlingar..

Hallo! inte skrivit på ett tag. Men i tordags kom Marcus hit. Och vi va hos mig och senare åkte vi och pappa till stallet. Jag red ut och gloperade lite. Men i fredags började lektionerna och då så red vi igång hästarna lite. Igår va jag bara i stallet och inte gjorde så mycket.. Red lite bara. Idag har jag hjälpt till på tävlingarna !

Hoppträningen börjar !

Hallo! Idag vaknade jag vid 12, eftersom jag hade svårt att somna inatt. Men när jag vaknat hoppade jag in i duschen.. Jag och pappa tog en smörgås och satte oss vid tv:n. Han har nu gått ner i källaren och jobbar lite där nere. Jag damsög golvet på nedre plan och nu sitter jag här! ikväll åker jag och johanna till stallet för jag ska ta hand om bäbisen och sen hoppträna. Vi har ny hopplärare, så får se hur hon är!




Min kusins katt.

I söndags åkte jag och mamma och köpte ridbyxor till mig och gick lite på ikea. Åkte sen till min kusin på bergs hamra. Kollade på film med Anna medan mamma åkte till mormor.
Och detta är deras katt som låg och sov på mig hehe jätte söt!


Himlen i söndags






New in


Stan..

Idag har jag varit på stan med Johanna, Älskling, Emma och Rosanna och Simon ett tag. Jag köpte lite kläder... Johanna och dom drog så va med älskling sen kom mamma att hämtade mig. Åkte hem och då va pappa hemma! Nu är alla i min familj på bra humör och hoppas det håller i sig! Johanna sov hos mig i natt, länge sen man sov med henne så de kändes super bra! Men ska väl lägga upp bilder snart!

Min farbrors bilder från norrland, kolla vattnet!





Världens bästa


Varmt bad!

Nu har jag badat och ska nu ut och träffa min underbara Johanna.






bad

Hej, kom nyss hem från att varit och badat med Amanda och Daniella. Sov i stallet i natt. Igår kväll så åkte vi till camping vid halv 11. Badade, de va jätte skönt. Vi åkte hem och somnade väl vid 1. Upp 8a i morse. Åt frukost sen ner och så red vi.. Hoppade lite. Men sen mocka och sånt, sen städa upp och sen hem. Så åkte jag Amanda och Daniella och badade. Blev lite bilder!
















Stallet.

Har varit hela veckan från i fredags i stallet. Vi har ridit ut och annat. Vi städar och fixar. Idag sover vi kvar i stallet.. Igår kom älskling och han jag och elin åkte till camping och badade. Nu ska jag snart till stallet.








New in



två t-hirtar som mamma beställde från internet.

RSS 2.0