dusch, sova tidigt!

Nu blir de ett snabbt inlägg! Ska stänga av datorn efter att suttit här länge! Nu när de är vinter orkar man typ inte göra något! Men iallafall. Nu ska jag duscha, ta bort sminket och sånt. Sen gå ner och kolla på tv med min mamma och pappa! Ska försöka sova tidigt idag för jag har börjat få svårt att komma upp på morgonen!
puss på er

Fick nyss den här av mamma.

vg på noprovet från i torsdags

Hej! Sitter här och är sjukt trött! haha vet ej varför! Men idag va jag i skolan, började klockan 8 med svenska jag hade redovisning och jag hade om cypern! Gick väll okej, men sen va de engelska med vanliga SÄR gruppen och vi har prov på fredag. Efter de hade jag och Johanna egen engelska med Sabine. Sen lunch jag och Malin åt mycket som alltid! Men sen hade vi matte och sen no, då höll vi på med bilder på datan med syn efter som vi ska börja med de nu. Fick vg iallafall på provet! Men so efter det och jag och Vendela hade smått med damp! haha men sen drog jag hem bara. Ikväll ska jag inte göra något!




Ishallen på idrotten

Hej! Nu har jag bestämmt mig vad jag ska göra med bloggandet, jag ska försöka blogg nästan varje dag! Får se om jag verkligen lyckas! Men iallafall. Idag va jag i skolan, hade 3 lektoner. Började klockan 8 då hade vi svenska med ann. Sen idrott i ishallen, jag och Melina åkte runt som vanligt! Men sen hade vi hemkundskap, där vi skulle laga en egen måltid, något med fisk! Men slutade vid typ halv 1 tror jag, eftersom bilden va inställd. Så jag gick hem, satte mig där, pluggade. Snart ska jag träna med min mamma! Och sen plugga tills imrn då jag har redovising!










Bästa natten!

Hej! Hemma från Västerås nu. Eller de va väll ett tag sen man kom hem. Men igår! Ni skulle bara veta hur glad jag är! Men vi börjar, Igår skjutsade mamma och pappa in mig och Johanna till stan. Först va vi och köpte en ny jacka åt mig. Men dom släppte iaf av oss vid igor. Träffade Johannas pappa och fick käk av honom. Men efter de drog vi hem till Johanna, sen till Skilljebo och va hemma hos Matilda. Dom skulle dra så vi drog till stan och ........ Men vid 12 drog vi hem ett tag. Lämnade min väska och vid 1-2 på natten drog vi till Råby. Eller vi hoppade av på bäckby som dom puckon vi är! haha men vi va med några på råby. Sov sjukt dåligt men det va iaf bäst, somnade nog inte förän 6 på morgonen.Men ba de va värt de så. Men sen imorse vid 11 hämtade min morbror mig och Johanna och skjutsade oss till henne. Hämtade mina grejer sen drog jag hem med min morbror, kusin och maria. Åt och sov. Måste plugg men jag är för trött!

jag älskar dig johanna









En grej till. Min pappa! Nils Erik Mäenpää va vaken till 1 i natt! Jag höll på att dö av förvåning när min mamma ringde och sa det! HAHA jag tycker de är lite coolt att han va vaken till 1 !
haha älskar min pappa


Västerås inatt

Västerås ikväll! Inte skrivit på flera dagar, förlåt! HEHE Men i torsdags efter träning med Melina kom Johanna hem till mig. Vi la oss typ vid 11. Somnade. Igår drog jag till skolan, hade lektioner och sen hem och va hos mig med Johanna. Sen skjutsade mamma oss till stallet, skulle rida Puffs! Gick bra fast han busade som fan! Mina axlar är döda nu! haha men sen gjorde vi inte så mycket mer.Orkar inte skriva. Men idag ska vi till Västerås och ge allt vi HAR!

Västerås, mitt liv

Måndag igen! Dagarna går fort, snart är 2010 över också. Men iallafall. Idag vare skola som vanligt. 4 lektioner, 3 av dom va på skogslund som vanligt. Ikväll ska jag träna med min mamma! Men helgen, blev att va med Johanna, kom till stan vid 9. Vi va lite på stan och hemma hos Johanna. Somnade vid 12. Skit tidigt! Men sen vaknade vi tidigt också, vid 9. Vid 10 va vi på stan. Träffade Amanda. Sen träffade vi Lukas och Anton. Gick med dom till silver box. Sen drog dom. Amanda jag och Johanna drog till Johanna. Fixade oss, sen drog vi till viksäng. Träffade Matilda och Becka. Sen drog vi hem till Benny. Och va där ett tag med han, kevin och någon till kille. Men Amanda, Matilda, Becka och Johanna drog så blev kvar själv. Men till slut kom Becka och Matilda tillbaka. Alla vi drog ut till viksäng centrum. Träffade massa folk. haha men vid typ 11 drog jag och Kevin till skilljeboskolan. Sen kom Johanna och vi drog hem till Henke. Kollade film sen drog jag och Johanna hem till henne. Kollade film, käkade och sen sov vi. Vaknade vid 1 igår. Åkte till viksäng och träffade Matilda, Becka och två killar. Sen vid 4 drog jag och Johanna till Skilljebo. Hem till Adde. Sen hämtade hennes mamma oss på centrum. Pappa hämtade mig vid Johanna. Sen blev det hem och plugga och basta!








Västerås i helgen

Godmorgon! Nu har jag inte skrivit på länge... IGEN! Dåligt av mig. Men igår va jag i skolan till halv 4. Gick hem med Linn. När jag kom hem satt jag här. Sen kom mamma och vid 6 åkte vi till badhuset och tränade. Gick bättre än jag trodde med mitt knä. Men idag ska jag ha 4a lektioner. Sen ska jag och Anton hem till han och kolla film sen ska vi till stallet och jag ska rida. Och ikväll åker jag in till västerås och sover där! Sen blir de Stan över helgen så det blir inget bloggande! Puss

Träning.

Hej, nu har jag tränat med min mamma. Heh blev zumba, det är kul men jobbigt men idag gav det en dåligt sak. Jag gjorde illa knät, inte så skönt. Men iallafall, idag vaknade jag halv 7. Fixade mig lite. Sen fix jag skjuts till skolan. Hade 4 lektioner. Slutade halv 3 typ. Men sen hem och satt och ladda ner musik på mobilen. Sen vid 6 drog jag och mamma på träningen öppe vid skogslund. Va så skönt att duscha efter åt. Men nu blir de tv sen sova senare. Imrn blire skola sen ska jag träna igen med mamma.

Helgen i textform

Förlåt för att jag är så dåilg på att blogga. Johanna som klagar jämt. haha, men har inte skrivit sen i torsdags. Men i fredags va jag i skolan. Hade först slöjd klockan 8. Sen skulle jag och Felle cykla till badhuset! Gick så där bland all snö. Men vi hade klädsim. typ 19 längder och jag simma med Elina igen. Men efter att duschat bland alla gamligar, så skulle jag och Felle cykla tillbaka upp till skogslund och ha musik. Jag ramla två gånger! Mitt på Östegatan. Hade iaf musik kollade på film. Sen åkte jag Felle och Ida till matsalen nere vid skolan.Åkte in med cykeln i en stor snöhög men Käkade med dom, Malin och Adde. Malin vann igen! Och jag kom tvåa med 8 pankakor! WIHO Men sen hade jag engelska. Gick hem i dy blöta skor! Fick byta skor sen kom Anton och mötte mig med Stene. Vi gick hem till honom. Kollade på film. Sen hängde han med till stallet när jag skulle rida Nova. HAHA söt han är, Anton är livrädd för hästar. Iallafall Puffs. Men efter de gick han hem och mamma hämtade mamma mig. Jimmy va hos oss så kollade på tv med honom , mamma och pappa. Somnade vid 1. Vakna 11. Ringde och väkte Anton, men vid halv 12 kom Emma och hennes pappa och hämta mig. Åkte till Källmora. Va där till 4. Sen gick vi till kyrkan. Jag gick runt med Anton, sen kollade vi på någon kör. I bilden hem hade pappa damp! Men vid halv 9 bussen träffade jag Johanna Linn och Simon. Tog bussen till stan. Va där och snacka med folk sen träffa jag och Johanna två killar som vi va med ett tag. Sen drog vi till Jhonte och två andra killar.Sov lite som fan! Men igår när vi vaknat så gick vi och träffade Denise. Men efter ett tag kom mina föräldrar, åkte och åt på stan sen åkte vi till Hammarby. Va lite med Nike. Sen åkte jag väll hem och Anton kom hem till mig. Vi gjorde inte så mycket. Men vid 9 drog han hem. Kollade tv och plugga.

Idag, vaknade jag typ 20 i 7. Kläde på mig och gick ner till pappa och åt frukost. Ringde och väkte anton, fixade mig mera. Men sen kom Anton, vi gick till skolan. Glömde nyklarna så pappa fick komma med dom. Hade svenska, fick reda på mitt gramatik prov. Fick 117 poäng av 207. Va väll okej men hade velat ha mera! Men sen kom pappa och hämtade mig och Vendela åkte till skogslund, hade idrott,hemkundskap och sen bild. Gick hem vid 2. Idag ha man varit sur som f'n. Hatar mina humörsvängningar! Men snart kommer mamma hem och då ska vi åka och träna!

Träning

Tränat med mamma nu, gick skit bra fast jag hade ont i min svanskota! De va sjukt mycket folk där! dom fick köra två pass ist för ett. Men nu ska jag duscha sen blir det tv. Imrn ska jag och mamma träna igen, men då blir det i badhuset.

snö igen

Hallo, NU ÄR SNÖN HÄR! Igår kom den haha och jag gjorde en snöängel. Inget blött alls sen.Men idag va jag i skolan till halv 3. Gick med Sebbe, Böös , Johan och Vendela en bit sen drog jag Vendela och Johan till willys. På vägen hem halkade jag, inge ont i rumpan. Anton kanske kommer om typ 10 min sen klockan 6 ska jag och mamma iväg och träna.


yAson frun

Hejjjjjj , jag och yohanna har damp. Hon duscharrrrrrr med öppen dörr och inget lyse på. Så mysigt. Och medison och charlie leker på golvet. Igår skjustade mamma mig till yohanna i ramnäs. Vi hade de riktigt busigt.. mysigt* Kollar på film somna vid 3. Idag vaknade vi klockan 9. käka frukost. Sen kollade jag på film när yohanna red Inter. Sen åkte hon och red Nelson och jag filma och tog kort eftersom de va sista gången. Men dom kommer upp här när jag kommit hem. Sen drog vi till ramnäs igen. Väntade på hennes mamma sen drog vi till skallberget. Nu ska vi fixa oss och stan. KANSKE skällby. Puss på er

vaken och klockan är 9!

Jag vaknade 20 över 8. PÅ ETT LOV? lite konstigt, fast ska inte klaga för i tisdags vaknade jag halv 8. Men de va ljust ute så vaknade nu. Men nu ska jag klä på mig och sen åka till Anton och va med han hela dagen, sen till stallet och rida runt 6. Sen tror jag att jag åker till stan och är med min bäbis Yohanna. Igår va jag i stan med mamma. Köpte lite kläder. Vi gick mest i affärer. Åkte väll hem vid 6. Gjorde inte så mycket.

tjocktröja - gina
tunn jacka - rut m.fl
tjol - monki
legings - monki
två linnen - monki
bh - lindex
bas linne - gina
4 par stumpor + strumpbyxor - gina
+ en halsduk

















Stan med mamma idag.

Hallo, sitter just nu och snackar med min mamma i telefon, vi ska till stan idag. Länge sen men iallfall. Jag vet inte va jag ska skriva. Men har så jälva dåligt uppdatering, men igår va jag med Anton hela dagen. Va hos mig först sen drog vi till Sirpa, Emma som jobbar där fixade min ögonbryn. Men sen drog vi till honom. Gjorde inte så mycket. Men sen drog jag hem vid 9. Somnade 1 inatt. Sov så jävla bra inatt! Men nu ska jag fixa mig och sen åka till stan och träffa mamma.



bild från förra helgen.
simon och johanna

Haft en dålig uppdatering.

Har inte skrivit på 2 veckor! Dåligt gjort av mig. Men nu ska jag försöka. Men nu i helgen va jag i finnåker med komfimationen. Hade så jävla roligt. Orkar inte skriva för dom som va där vet ju lixom vad vi gjorde så. Men sov iallafall med Malin och Rosanna och vi hade roligt. Skratta ihjäl mig. Men nu sitter jag och väntar på Rosanna och Moa. Träning ikväll med mamma.





haha bilden jag skratta mest åt.



RSS 2.0