Helgen

Nu har min mamma fixat mitt internet! Tack mamma. Varit utan de i typ en dryg vecka. Men jag har klarat mig fint. Men helgen i en kort fattning nu, eller? Fredags efter skolan drog jag och Elin in till stan. Jag köpte en tjock börja för 350 och ett par skor för 400 och Elin köpte ett par skor för 550. Vid 8 tog vi bussen hem. Kollade på idol sen en film. Somnade vid 12. Sen vaknade vi vid 7. Frukost och fix. Sen stallet vid 8. Jag och Elin flaggade 3 klasser. Vid 4a drog jag hem. Fridade pappa sen kom Yohanna och hämtade mig. Hon jag och Frida drog till stan. Fixade oss sen drog vi till Culturen. Va där till 12. Sen drog vi ner till stan. Träffade Sofie och Hanna. Hade roligt med dom på donken sen kom Tac. Vid 3 trog vi tillberga bussen till Gidet och sen gick vi där ifrån till skallberget. Jag och Frida somnade i Yohannas mammas säng vid typ 4. Vaknade 12. Gjorde inte mycket. Men vid 4 drog vi och åt sen vid 5/6 hämtade pappa mig och Frida. Idag va det skola, hade 5 lektioner. Efter det drog jag och Daniella hem till mig. Hade lite roligt nere på samhället och grejer. Puss på dig Daniella. Imoron eller på Torsdag bilr det ishallen med Johanna. Men helgen är ju förstörd!


Stan i fredags





Bilder från i lördags kväll/natt





Är med söta Elin

hallo, sitter här med Elin och pluggar. Lånat pappas data för min dator är sepe IGEN. Men idag va de skola inte så mycket mer bara pluggat och varit med Elin. Bloggen kommer ligga lågt tills min data är bra igen.. kanske blir det på lördag när pappa fyller år och släckten kommer

Yohanna hela helgen

Hallo, blev inget bloggande i helgen för jag och Yohanna har gjort så mycket. Och jag tänkte ta lite snabbt nu. Började med att jag kom till stan vid 9. Väntade på att Yohanna skulle komma till stationen. Hon kom, vi gick runt ett tag men sen träffa vi hampus och hans kompisar. Vi hängde med dom till fontänen och dom cyklade runt. Vid 11 drog dom och vi gick och träffade marcus och dom han va med. HAHA men vi drog där ifrån efter typ mindre än 5 min. Va med Oskar ett tag. Men vid 1 drog han hem. Jag och Yohanna satte oss bakom skrapan och hade roligt med våra rösten och sen kom två okända killar och typ började snacka med oss. Men dom drog! haha Men vi drog hem vid 3. Somnade till en film! Vi som skulle va vakna. Men det gick inte. Men igår vaknade vi iallafall vid 9. Drog till Ramnäs och red ut med Inter och Zockan. Vi mockade och fixade. Vid 4 drog vi hem till skallberget. Fixade oss sen drog vi till stan! Beställde biobiljeter. Och sen va vi på stan, träffade Alex och Viktor. Snacka med dom ett tag. Sen träffade vi ....... Stod och snackade med honom ett tag. Sen drog vi. Gick in på bion. Kollade på '' i rymden finns inga känslor'' Den va inte den bästa filmen jag sett. Men sämre finns. Efter det träffade vi Hampus och Patrik. Snacka med dom. Men efter att gått runt eller suttit någon stanns på stan så träffade vi Hampus och Patrik igen, va med dom och deras alla andra kompisar. Men vid 12 drog dom! SKÖNT! Jag och Yohanna drog hem vid 1, kollade klart filmen vi somnade till. Sen sov vi. Vaknade vid 1-2 drog till Ramnäs och red ut i skogen. Haha söta Inter va pigg efter han hade sett en traktor. Han är så söt. Men efter att vi mockade och det så kom mamma och hämtade mig. På lördag åker jag till Yohanna igen. Hon är bäst!

Inter



Yohanna och Zockan



Jag och Yohanna


Madison


Texas och Charlie

Bilder från Onsdag.

Hej, nu sitter jag här och snackar med Johanna i telefon om idoten som inte har någon respekt emot mig! Jag ska snart städa, sen till stallet.  Fick lite bilder från förr går i ishallen.



skola, Yohanna ikväll

Hej, nu har jag haft 3 lektioner på skogslund. Nu ska jag snart till skolan och ha engelska. Efter det ska jag städa rummet sen rida ikväll. Sen blir det hem till Yohanna. Kanske ett inlägg nu i helgen!


ishallen

Hallo, snart skola och jag är så trött! Omprov i no! HAHA får se hur fan det går! Inte pluggat ett skit iaf. För igår efter skolan. Så kom Johanna och Daniella springandes hem till mig. Dom och jag vet varför. Vi va hos mig ett tag. Sen drog vi till Johannas pappa. Va där ett tag. Vid 8 drog vi till ishallen. Satt och kollade på dom som hade träning! HAHA. Men runt typ 10 drog vi hem. Bilder kanske kommer imoron eller ikväll. Det va Daniella som tog så ska ta av henne. HEHE busigt! Imoron är det FREDAG!


En bild från skolan igår. Jag Jenny Johanna Linn och Amelia




Johannas bror Fredrik
(dålig bild)

G på matte provet.

Hej, nu har jag inte bloggat sen i söndags. Men va ska man blogga om när man bara är i skolan om dagarna! Lite har väll hänt. Fick g på mitt matteprov som jag gjorde igår! Men det har varit vanliga skoldagar. Men aja imoron har jag omprov i no:n. Och sen ska jag väll träna på kvällen med mamma också!

Min älskade bästavän yyohanna

Hej, tänkte börja med att skriva om igår kväll. Yohanna kom och då drog Emma hem. Sen gick jag och Yohanna till konsum köpte dricka sen till Frida. Hämtade Frida och Emma sen drog vi till mig. Vi lämnade drickan och Emma böt byxor sen drog vi till starbäck. Va där och dampade som vanligt. HAHA Frida och Yohanna va ju sepe. Men älskar dom plus Emma iallafall! Men jag och Yohanna drog hem till mig vid 11. Kollade på 3 filmer. Första va riktigt bra men dom andra två va tråkiga, den sista va så tråkig att vi somnade, runt 3-4. Men idag vaknde vi vid 10 typ. Fixade oss sen drog vi till Källmoragården. HAHA roligt i en timme där. Sen drog jag och Yohanna hem till mig och la oss i min soffa inne på mitt rum och kollade på film! Mysigt vi kan ha de ibland. Inte bara springa runt på stan och sepa oss. Yohanna drog hem och jag gjorde ingenting. Men älskar dig mest Yohanna. Saknar dig redan!







Igår med tjejerna

Går dagen började med skola. Lektioner till klockan 2. Sen hängde jag med Daniella till släggan. Hon köpte buss biljet sen kom Johanna och Emma dit. Dom tog bussen. Jag stod och snackade med Noah och Robin. Sen drog jag hem och städade. Sen stallet och red Puffs. Sen kom Linn Jenny My och Charlotte till mig. Jag fixade mig. Sen kom Johanna och Emma. Drog hem till Emma. Va ute. Träffade Daniella. Sen Drog alla hem vid 11 utom Daniella och Emma. Vid 12 hängade jag och Emma med Daniella En bit hem. Sen hem och sov!








Komfimationen i 6 timmar

Hej, sitter här med Emma och väntar på bästa Yohanna. Idag vaknade vi vid halv 9. Fixade oss lite sen vid 10 drog jag och Emma till källmoragården. Va där till 4. Vi körde massa tävlingar och lekar. I en av tävlingarna så va vi 7 st och vi skulle göra en 4-kant med ett snöre och vi såg ingeting. Och Andreas stod framför mig typ och ba: Jag tror jag ska backa. Jag ba: Men jag står ju här. Haha det tyckte typ Ebba va kul. Sen lekte vi dop med en av prästerna. haha hans garv! Men jag och Emma drog iallfall hem till mig efter och nu är vi här!

RSS 2.0