14 år

Hej, kom nyss hem från att varit ut med Frida Malin Daniella Jenny Linn och Charlotte. Jenny Linn och Charlotte kom till mig när jag kom hem från Västerås. Dom fick lite tårta och sen drog vi ut med Malin Frida Charlotte. Idag så vaknade jag med min älskling vid min sida... Jag ville upp men han låg och sov men vid 10 fick jag upp han då åt i frukost med mina föräldrar så fick jag lite presenter. Börjar tycka de är töntigt med paket nu men de är iallfall roligt. Fick smyken, skor, ett par legins och en resa till cypen den 16 augusti till 23 augusti.  

vårat hotell














Men vid 2 åkte vi in till Västerås. Vi skjutsade hem älskling som skulle bort sen åkte vi till Råby och firade mig och min faster fick en massa penger där. Sen åkte vi till min mormor vid tidö-lindö. Sen åkte vi hem så kom ju Jenny Linn och Charlotte

De här fick jag av Sofia, Johnny, Marita, Rejo och wiljam

Snabbt inlägggg

Hej, sitter här med Adde. Jag ska till min faster snart som bor på råby och fira henne och mig eftersom vi båda fyller idag. Skriver senare när jag är hemma. PUSS

Rocklundamarknaden

Hej, sitter här nyduschad. Idag kommer min släckt hit och firar mig eftersom jag och min faster fyller år imoron. Vi blir 64 år tillsammans. Men iallafall igår va en sjukt king dag! Började med att Malin och Vendela kom hem till mig. Vi drog till ekängen och sen va jag där till halv 1 och dom andra till 2. Malin fick 2 eller 3 små fiskar, jag fick inte ett skit! Men när jag drog hem och hade fixat klart mig drog jag till släggan köpte 3 bussbiljeter satt mig och väntade på Josse och Sandra som skulle hoppa på vid dom och så gav jag dom biljeterna. Men sen vid tågstationen så kom Linnea. Vi satt inne på spaiy hot för Josse och Sandra skulle äta. Då satt Nisse Marcus och Jimmie längre bort och glodde på oss. Sen när vi satt utanför och rökte satt Nisse och sykade oss. Men sen gick vi runt lite på stan sen drog vi till rocklunda med 19 bussen klockan 4 vi gick runt och träffade en massa folk både från surahammar hallstahammar och västerås. Åkte två karuseller. Extrim flay eller hur de stavas va skit kul men ändå läskig ( HAHA ) Jag och Josse köpte ett par solglasögon. Men vid 7 - 8 började det regna och då sprang jag runt med en tröja på huvudet !!! Men vi halv 9 drog jag Josse Linnea Sandra Simone Jennifer och Filip. Vi satt inne på donken och försökte komma på hur Jennifer och Simone skulle komma hem. Vi kom på att dom skulle säga till han på bussen att dom hade blivit rånade så dom rullade sig i gräs. Men sen inne på centralen träffade vi Nergim Medjed Linus Charli så då fick dom pengar av dom och sen drog vi till sura med 9 bussen. Jag hoppade av med Simone och Jennifer vid tandläkaren. Hängade med hem till Simone. Då satt vi i hennes kök med hennes syster och 3 kompisar till henne. Men jag drog hem vid 11. Satt och snackade med mamma en stund sen gick jag och la mig.

Kohagen igår.











Stan och marknaden








Igår och idag

Hej, nu har jag vaknat och duschat. Idag ska jag kanske till ekängen, annars stannar jag väll hemma och väntar på Josse och Sandra.. Efter skolan ska vi och Linnea in till stan och göra hemliga saker..! Men Linnea är redan i stan då. Men bilder kommer nog efter. Igår så smsade Emma mig och ville att jag skulle komma ut med henne och Jenny. Jag som inte va sjuk HAHA gick ut och va med dom Alex Johannaa Nyman och Jonn. Jenny och jag drog hem till mig vid 9 sen efter ett tag drog hon hem och då städade jag mitt rum som ser ut så här nu.

(suddig bild)

Bilder från igår...!







(skejtare har vi sett förut)

blev ingen skola idag.... men imoron

Hej, blev hemma från skolan idag ! Hade sjukt ont i halsen och va försskyld när jag vaknade... Va redan fröskyld igår efter skolan men nu efter att ha vilat så mår jag bättre så de blir nog iallafall skolan imron då ska vi ha tema dag och jag ska fiska vid ekängen i kohagen. Men idag vaknade jag som vanligt men vid 7 ringde jag till mamma och sa att jag inte mådde okej för att gå till skolan. Hon sjukanmälde mig. Jag satt mig vid daton och kollade lite på kläder sen fixade jag ett par ''shorts'' men de gick inte så bra så mamma ska hjälpa mig när hon kommer hem och sen så vid 12 när min klass hade lunch kom Ersad och Noah. Ersad ville ha cigg så gav han två och sen hoppade dom studsmatte och jag släppte ut mina kaniner när dom drog till skolan satt jag mig och kollade på tv och nu sitter jag här igen. Inte ätit någonting idag! Inte bra.


sämsta dagen...!

Hej, det här har varit den sämsta dagen på länge....! Började med skolan från 8 till 3 SKIT TRÅKIGT ! Hem och sov lite och ..... Sen drog jag ut och träffade ....... Sen till tågstationen och va med Linnea Sandra Frida Lukas Jonn och Filip. Va där en stund sen drog jag hem för jag hade så sjukt ont i magen och för att pappa ville de och jag orkar inte tjafsa efter den här dagen.

Grattis Emma igen...!

grattis Linn och Emma

Hej, igår glömde jag att skriva om att Linn fyllde år. Min bästavän sen dagis blev 14 år igår!! Och idag fyller söta Emma år, 14 år hon också. Grattis till båda er två ! Jag älskar er.
Idag så blir de skola till klockan 3 och de är inget specielt som händer. Får se vad jag gör efter....... 


GRATTIS LINN



GRATTIS EMMA


Snabbt inlägg

Hej, kom typ nyss hem från stallet. Efter skolan så drog jag och Linnea till henne, gick och mötte Jenny för jag skulle ha min läkstav t naveln men efter de hem till mig. Jimmy hämtade mig och Linnea och vi drog till stallet. Jag hoppade Rolex och Linnea drog. Nu ska jag ut och träffa Linnea plus dom som hon är med.

skola, snart sommarlov!

hej, ska snart gå till skolan. Vaknade av att man ringde runt klockan 7 bara att gå upp. Fixade håret och satt på lite smink men nu ska jag dra till skolan och efter den ska jag vänta på Linnea sen ska vi dra till stallet.

Malins eftermiddags fika

Hej, sitter här och väntar på Charlotte. Vi ska dra och sola i badhuset sen hittar vi väll på något. Efter att haft 5 lektioner och slutat klockan 2 i skolan.. Och tjejerna förlorade med typ 60 poäng mot killarna på bränboll så drog jag och Malin hem till mig. Låg i köket och as garvade och sen när Malin skulle dra så satt min grannnnne ute på sin trapp med caffe och sen typ nått mer som han åt...
Malin bah: Han tar sitt eftermiddags fika.(med en skit rolig röst)
ÅHH fy fan vad jag garvade....!


SOLASOLASOLA




blä på vädret...!

Hej, USHHH för vädret...! Igår va de ju skit fint väder men nu regnar de bara och är kallt. Går inte och göra något typ, men efter att min älskling hade åkt hem så åkte jag och mamma till hallsta och va där en liten stund sen bakade vi bullar till min födelsedag.... Tänker inte äta dom för jag får så jälva ont i magen. Men sen drog jag ut en stund med Linnea och Frida. Nu ska jag iallafall duscha och fixa mig sen sova! Godnatt med mig, så trött !


Bilder från fredags-lördags

Förlåt för en dålig uppdatering, men haft så mycket att göra i helgen. Men iallafall efter att jag, Linn och Jenny hade varit och solat så drog vi hem till Jenny sen hem till mig. Så gick vi och mötte Frida så drog jag Linn och Linn till willys sen hem till mig.Sen skulle Frida hem och äta så efter att jag och Linn hade sovit en stund i min säng drog vi till ett ställe där Frida och Jenny va. Sen kom Emma och Malin sen efter ett tag kom Charlotte. Vi va där och dampade sen drog vi till samhället. Va där till 11 så drog jag Linn och Jenny hem till mig så kom Robin Pontus Kim och Johán, Jenny skulle hem så jag Linn Pontus och Johan hängde med henne till starbäck sen så drog jag och Linn hem. På vägen hem snackade vi on Robin Lagelius Lundevall med Pontus... R.I.P Robil:(
Jag och Linn somnade typ vid 1 eller 2... Vaknade vid 10, jag duschade och Linn sov till 11 så åt vi frukost. Solade en stund sen gick vi och mötte adde vid tågstationen. Gick med Linn en bit hem. Så gick jag och Adde hem till mig och kollade på hocky. Sen gick vi till komunhuset där Frida, Malin, Linn, Jenny, Emma, Johan, Lukas, Nyman och Jonn va. Sen gick jag Linn och Adde hem till mig. Efter en stund kom Emma Charlotte Malin och Frida. Vi drog till camping. Jag och Emma badade och när man simade kunde man inte andas...! Men sen kom Nyman och Jonn och då drog alla ner till samhället. Jag Linn Emma Charlotte och Adde drog till mig vid 10 sen vid 11 så drog vi ut. Sen drog jag och Adde hem till mig och sov... Eller jag kastade vatten på han från en vattenflaska. Men somnade, jag hade tydligen tagit täcket 4 gånger sa han. Men vi vaknade vid 9 låg i sängen till typ 2 och då drog han hem. Nu ska jag hitta på nått med mamma för de gör vi inte så jätte ofta.

Fredag

Jag och Linn
(seriösa brudar)









resten av bilderna i fredags


















Bilder från igår ( lördag )
jag och Linn är sepe som vanligt






Resten av alla bilder som inte bara är på mig och Linn









Linn du är sepe !

Sitter här och Linn är inne på toan och smörjer in bena med hudkräm...! Hon sitter och sjunger och snackar. Typ bah: svamp bob 4 kant. . Ingen håller en pistol mot din mamma. Sen satt hon och skrek som en apa och slog mot dörren nyss. HAHA jag älskar verkligen dig Linn. Men snart kommer iallafall Jenny och då ska vi dra och sola igen.


Idrotten idag, mitt lag van med 5 poäng mer. 35-30



ÄNTLIGEN BILDER IGEN....!

Hej, idag vaknade jag klockan 6 av att pappa ringde men jag trodde den va 7 så jag gick upp. Nu sitter jag här och ska snart fixa mitt hår, sen till skolan. Har 4 lektioner sen ska jag sola. Idag eller imoron kommer min älskling hit. Men igår i skolan gick jag och Malin hem till mig som vanligt och låg och solade lite på min studsmatta men sen vid 4 slutade jag skolan då gick jag hem och böt om sen gick jag till samhället och träffade Jimmy en stund. Sen skutjade han hem mig fast jag sa nej. Onödigt när man bor så nära. Men sen drog jag ut med Jenny och Linn sen drog jag och tränade. Vid 8 när jag hade duschat klart så gick jag ut med Linn, Jenny, Frida och Charlotte. Vi va ute men vid 9 så drog jag Frida och Charlotte hem till mig. Då va min kusin Sofia där med sin kille Johnny. Men vid 10 drog vi ut, jag gick med Frida och Charlotte en bit sen hem och fixade mitt hår och snackade lite med Sofia.


lunchen, när jag och Malin gick hem till mig.





sen på kvällen


sovmorgon

Hej, vaknade av att mammas mobil ringde gick upp och nu sitter jag här. Gick upp samma tid som alltid men kom på att jag inte börjar förän halv 10. Går till 4 idag. Men ja hade inget och göra så provade jeans som är 2-3 år gamla och dom är skit stora bara att slänga. Men ikväll ska jag träna. Min data är skit seg eller mitt tanigentbord är de så skriver imoron ist.

svar på frågestund

1-aaalin' ([email protected])

hur gamal e du ?
blir du ofta kallas fjortis?
är det din naurliga hårfärg?
vilka hårfärger har du haft?
vilka bloggar läser du?
vad tycker du om kissie ?
foki lr kissie ?
hejdå.

SVAR:

jag är 14 år om 11 dagar

nej

jag har aldrig färgat hela håret bara blonda slingor

Jag läser min kompisars bloggar och sen kisse paow dessie och några flera

jag tycker kissie har för stora läppar men känner inte henne så kan inte döma henne.

kissie, foki's blogg är tråkig

 

2-Dennis

Vad tycker du om Lady Gaga?

Vad har du för intressen?

Vilket är ditt drömyrke?

 

SVAR:

Lady gaga , vet inte hon är nog fin och sjunger bra

jag rider och är mycket med kompisar

jag vet faktiskt inte va mitt drömyrke är än

 

 

3-rosanna:)

vad heter dina kaniner?:)<3
(kom inte på någon fråga men ville fråga)

SVAR:

haha ja du rosanna, mina kaniner heter ulla och doris.

 

4-Anonym

har du någon gång vart riktigt full ?


SVAR:

jag har varit full men har inte supit skallen av mig.

 

5- Sandra

Har du någon gång haft sex?

 
SVAR
:

ja jag har haft sex men det är inget folk ska bry sig om för det är mitt privat liv.

 

6&7- ..

va brukar du o adde göra?

SVAR:

adde och jag brukar mysa eller va med hans kompisar


solade 30 minuter

Hej, sitter här och försöker skriva på mitt trasiga tanigentbord. Går okej men segt...! Igår efter skolan så kom Jenny och Linn hit. Va ute med dom en stund sen drog jag till stallet och red ut på Glenn. Sen hem, så kom Charlotte och då drog vi till samhället. Sen idag i skolan gick jag veta mitt no prov som jag gjorde igår. Jag fick gordkänt samma som på matte provet förra veckan. Men vid 1 drog jag hem sen vid 2 drog jag till tandläkaren och gjorde en undersökning och de va helt okej. Men sen hem så kom Linn och Jenny så drog vi till badhuset och solade 30 min. Sen va vi ute och hos mig också. Men nu sitter jag här ska duscha snart. Idag hämtade mamma min kamera som va på lagning, så nu bild det bilder igen.

Fråge stund....!

Fråga vad du vill.

Trasigt tanigentbord

Hej kom nys hem från skolan. Jag och Malin gick hem til mig på lunchen och sat os på studsmatan. Som ni ser kan jag inte göra två lika dana bokstäver efter varandra eftersom mit tanigentbord är sönder, men ringde papa och sa at han skule köpa nyt så får väl se om det går at fixa. Men efter lunchen när jag och Malin kom til skolan så hade vi mate, fick se mit mate prov fick godkänt ialfal. Sen hade vi no prov svarade på ala frågor förutom 3 stycken. Men snart ska jag väl träfa Linea och Jose. Sen stalet, ska hopa.

Malin efter skolan

Hej sitter här med Malin. Efter skolan så drog vi hem till henne. Hon bytte om sen drog vi hem till mig. Låg på min studsmatta och solade, lyssnade på musik och drack cider. Men sen drog vi ner till samhället satt vid skejt med Jonn och Nyman sen drog vi hem till mig sen hem till Malin igen men nu sitter vi här och ska snart ut.

en bild på mig och Malin när vi va i stan 21 April med skolan


orientering med Malin

Hej sitter här med Malin och lyssnar på musik. Vi har lunch i skolan, hade nyss idrott, vi sprang om 13 st på orienteringen. Men snart ska vi till skolan har 3 lektioner kvar. Skriver senare

Gammla bilder på mig och Malin





HEHE älskar dig mitt päron..!

igår

Hej, sitter här med Charlotte och Emma ligger i min säng och halv sover. Blev väll inte så sent igår men ett jävla drickande ( inte bra ) Emma och Linnea drack inte. Har iallafall fått vila ut nu under natten så är inte alls bakis. Men de va nog för allt vatten jag drack när jag kom hem bara för jag skulle nyktra till. Men iallafall igår vaknade jag klockan 10 av att mamma kom in och väckte mig, duschade sen satt jag mig med en activia på trappan och lyssnade på musik i solen. Sen åkte jag och klippte mig. 4 cm på topparna, hur kort som helst nu ju !!!! Men det växer ju ut snart iallafall. Men sen drog jag hem och solade i bikini på min altan. Sen kom Linnea. Vi gick hem till Roni och va med Alex och Robert. Jag och linnea hade shorts och linne. Sjukt varmt det va ute igår alltså. Men sen skjutsade Erika mig och Linnea till slusen och pontus skjutsade Alex, ja doppade fötterna sen gíck vi hem till mig och ja städade mitt rum men sen när jag och Linnea skulle gå och möta Emma så hade Alex vatten i en vattenflaska och slängde lite över min rygg. Sen när ja vände mig om så slängde han resten över mig. Jag blev inte glad så jag jagade han. Sen drog jag och Linnea och möte Emma iallafall. Vi drog hem till mig sen till Linnea. Sen gick vi till Roni och hade vatten krig med Alex. Jag och Alex tog av oss tröjorna. Fast de gjorde Emma och Linnea sen också när vi låg och solade. Då kom Charlotte så drog hon och jag till willys. Sen hem till mig igen med Linnea Emma och Alex. Fixade mig lite sen drog vi till nån skog. Sen gick vi till samhället vid 11. Robert fixade cigg jag sprang igenom fontänen blev ganska blöt. Sen vid 12 skulle vi dra hem. Då ramlade Charlotte i en buske. Och sen kom Simone och Li. Dom ville att vi skulle va med dom men vi va tvungna att gå hem. Jag ramlade ner från sängen och då as garvade ja. Men nu är Emma vaken så vi ska nog fixa oss lite nu.









Hos adde igår och idag

Hej, sitter här med Emma och Charlotte. Va nyss ute vid Roni med Alex Linnea Emma Charlotte och Robert. Idag kom jag hem från Adde vid 8, min mamma kom och hämtade mig. Igår när jag hoppade på bussen så kom Rosanna så satt och snackade med henne. Sen drog jag till skrapan och då va Adde där. Han skjusade mig på sin moppe och min rygg va ju inte så fin efter de. Men när vi kom hem till han gick vi ner i källaren och kollade på film. Sen kom Marcus och Simon. Va typ med dom kommer inte ihåg allt vi gjorde men åkte till Råby två gånger och typ hämtade öl. Men sen satt vi ute på Addes altan och sen kollade på hockey lite. Vid 12 gick jag och Adde och la oss i hans brosas säng och somnade nästan på en gång. Vaknade vid 8 tror jag. Då gick vi upp och åt frukost med Marcus och Simon. Sen drog vi till häll. Simon köpte cigg och en tröja. Sen drog typ dom så va jag och Adde själva hos han. Sen kom nåra killar från hans hockey lag, Jimmie hade en tjej med sig och hon verkade skit snäll. Men sen kom mamma iallafall och hämtade mig. Och nu sitter jag här. Imoron ska jag nog va med Charlotte Emma och Linnea hos mig eller ute. Blir ju inga bilder efter som min kamera är sönder men en ny kommer nog snart och då blir det bilder. Nu ska jag snart ut med Emma Charlotte och Alex.

R.I.P Chanell

I tisdags när jag kom till stallet. Satt det en lapp på väggen där det stod att Chanell hade blivit blind på båda ögonen och nu inte lever mera. Hon va en mysig men tokig häst. Jag kommer ihåg hur roligt det va att jobba henne. Men nu har hon det bättre på dom gröna ängarna i himeln än att stå inne i en spilta och inte se något. Hon har nog fyllt många människors hjärtan.

Vila i frid Chanell
( Chanell i sommras )



Solade 30 min.

Hej, sitter här nyduschat ska snart börja fixa mig. Igår efter skolan åkte jag och Emma till badhuset och solade 30 minuter. Emma blev röd och jag brun efter men just nu är jag röd i ansiktet !!! Hade förstärkning på hela tiden. Men efter de så gick vi hem till mig, Emma bloggade lite sen gick vi till starbäck och mötte Charlotte och Daniella. Drog till släggan och va där. Jag gick till konsum och träffade Jimmy i typ 5 minuter, bara för jag skulle hem. Men drog hem sen åkte jag och min mamma till badhuset och tränade. Hem igen vid halv 8 duschade och sen ut till parken där Emma Charlotte Jenny och Linn satt. Va med dom sen drog jag och Charlotte till starbäck och sen drog jag hem. Jag hatar seriöst våren, jag blir så sjukt trött av medicin och för att min ögon är svulna så blir jag bara tröttare. Men nu ska jag fixa mig.

Emma och jag ( valborg )


Rolex är galen ibland

Hej, sitter här ny vaken och ofixad ska till skolan om 10 min. Orkar inte ha smink lr utsläppt hår när jag har problem med alergierna. Men igår så drog jag Josse och Linnea till stallet. Dom ville inte rida så dom drog hem. Jag red iaf. Red Rolex som vanligt. Vi skulle hoppa 5 o halva. Han hade seriöst damp, fast han älskar att hoppa så han blir bara pigg.

Josse och Linnea

Sitter här med Josse och Linnea. Efter skolan gick jag hem för jag hade svulna ögon. Så jag sov i en timme sen kom Linnea och Josse. Vi ska till stallet senare.  Igår när jag Josse och Linnea drog ut så va vi vid starbäck med nåra. Sen gick jag och Linnea med Josse en bit hem vid 9. På vägen till samhället så tog vi en övergiven cykel och jag skjutsade Linnea till parken. Dumpade cykeln där och sen drog vi bakom konsum med Ersad. Sen drog vi hem vid halv 10. Jag duschade sen somnade jag vid 12.


Um idag...!

Hej, sitter här med Josse och Linnea. I skolan hade jag först svenska sen idrott nere vid elljusspåret då skjutsade Jimmy mig och Malin dit bara för vi inte orkade gå. Vi sprang typ nån liten stig eller va fan de heter. Men sen drog vi till skolan hade bild, språk och sen so efter de så drog jag hem till Linnea va där med henne och Josse en stund och sen hem till mig hämtade papper och sen kom Jimmy och hämtade oss och skjutsade oss till um. Jag snackade med en tjej om mina p-piller och sen efter de drog jag Josse och Linnea hem till mig och nu sitter vi här hemma hos mig. Ska nog ut sen eller nått.

stan med mamma...!

Hej, stan idag med mamma. Åkte in vid 12, gick med henne där. Köpte två legins, två linnen, en tröja,en bikni och 3 trosor. Blir ju inga bilder efter som min kamera gick sönder i fredags, men lämnade in den på lagning idag får se om jag får en ny lr måste köpa. Va på stan till 5. Mamma och jag orkade inte va kvar och kolla på en kille som skulle springa ner från skrapan. Så vi drog... Han skulle springa ner för den klockan 6 så jag och mamma åkte till ica sen hem. Linnea kom hit och sen gick vi ner till samhället och träffade Jimmy. Linnea drog hem vid halv 9 nu sitter jag här och ska snart duscha.

Imoron blir det skolan sen um med Linnea.


skrapan idag ( tog med min mobil)

(kände bara för att göra)

Utseénde:

1. vilken ögonfärg har du: grön,blå och brun
2. hur lång är du: 161
3. vilken hårfärg har du: Brun 
4. långt eller kort hår: långt
5. piercingar : tungan, naveln och öronen
 
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha:
 bara blå
7. hur lång skulle du vilja vara: 165
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: mörkare brun lr ljusare
9. vill du ha kort eller långt hår: ´långt
10. skulle du vilja ha piercingar: typ mer i öronen

Senaste du:


11. åt: salad
12. drack: vatten
13. du fick se: daton
14. kramade: malin
16. kysste: adde
17. du spydde: vet inte när jag va med malin , linn och jenny
18. du skrattade rikitgt mycket: minns inte

Kärlek:


20. är du singel: nej
22. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då: andreas karlsson
23. är du fortfarande kär i personen ovan: ja
24. gillar du någon just nu?: ja
25. hur många seriösa förhållanden har du haft: 1
26. vill du vara singel: nej
27. vill du gifta dig? ja
38. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän:  andreas karlsson


Vänskap:


31. de som vet mest om dig: linn
32. den vän som du har kännt längst: linn
33. flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: flera
34. någon du saknar att umgås med: mimmi och cornelia
35. någon kompis som bor långt ifrån dig: ja
36. den du har mest minnen med: linn och johanna
37. bra vänner du inte träffar ofta: ja
38. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu? ja

Övrigt
:

39. musiksmak: olika
40. sport: rider

41. galen eller lugn: galen
42. har du någon gång hört att du sjunger bra: nej
43. dricker du alkohol: ja
44. har du hört att du borde bli modell: ja
45. något speciellt du alltid har på dig varje dag: underkläder
46. vad tänker du på just nu: cigg


Jonn och hans ost

Hej, vaknade vid 10. Duschade, städade mitt rum och sen fixade jag mig. Ska till stan med min mamma. Ska förska laga min kamera...! Igår efter att Nyman hade gått hem så satt Jonn sig här och dampade med folk på min msn. Sen gick vi ut. Jonn drog hem, jag och Malin gick till starbäck klockan 1 på natten och i varje hus va det typ mörkt.


Jonn är duktig...!

Sitter här med Malin, Jonn och Nyman.Efter att Adde hade åkt hem så gick jag hem till Malin. Va där en stund sen gick vi hem till mig satte oss här. Så kom Jonn och Nyman. Dom la sig i sängen.
Jonn är misstolkande.
Jonn: din säng är mjuk och varm,trodde du gillade hårt och varmt.
Jonn: kan man äta den där. ( när malin kastade min bh )
Jonn: vad har du i taket, de är klibbigt.


Linn i natt

Hej sitter här med Linn. Hon sov hemma hos mig. Igår vid 8a så drog jag till starbäck för att träffa Charlotte och Emma. Vi gick hem till mig och då träffade vi Linn, Jenny och Frida. Men dom skulle gå med Jenny en bit hem. Sen när jag Emma och Charlotte va hemma hos mig så kom Frida och Linn. Då gick vi ut och hoppade stutsmatta. Sen gick vi in och då åkte Frida hem, så låg vi i min säng. vid halv 1 drog Charlotte och Emma hem. Linn och jag somnade vid 1. Sen vaknade jag vid 10 gick ner i källaren och duschade, gick upp och väckte Linn. Senare kommer Andreas hit.

Kanske en trasig kamera

Jag har gjort sönder min kamera jag fick i julas. Jag vet inte va felet är. Men när jag ska sätta på den så låter den och objektivet åker in igen. Ska se om den går att starta imoron lr senare. För de va så förut och den funkade idag efter skolan. Men annars får jag väll köpa en ny.




kanske dom sista bilderna med kameran:(((



ge mig sommar nu

Hej, sitter här och kollar på bilder sen i sommras. Saknar så sjukt mycket. Men det kommer ju en till sommar !!!! Skolan idag, första språk sen svenska. Musiken så satt tjejerna i datasalen och gjorde nått skit. Sen på idrotten hade vi bejsboll '' stavning''. Sen satt jag i matsalen med Malin och Linnea i 40 min. Sen satt jag i skolan med Josse Linnea och Sandra. Linnea och Josse drog hem till Linnea och jag hem och duschade, nu ska jag fixa mig och få tag på Josse och Linnea som sover hemma hos Linnea.



Sommaren 2009 (HEHE)









jag har tråkigt

År 2009 så..

Vad hade du för hårfärg - brunt
Hur lång var du – 160
Vem var du kär i - andreas
Hade du nån pojk-/flickvän – ja
Vad brukade du göra på fritiden – va med kompisar
Vilka umgicks du med – mina vänner 
Var allt bättre då – ja lite
Skulle du vilja gå tillbaks dit – ibland
Har du förändrats – ja
Nu:
Vad har du för hårfärg – Brunt
Hur lång är du? – 160
Vem är du kär i – andreas
Har du nån pojk-,/flickvän - ja
Vad brukar du göra på fritiden – samma typ
Vilka umgås du med – bästa vänner och andreas                  
Hur ser du ut? –  vet inte

Har du:
Kysst någon – Ja
Sovit brevid någon med samma kön – Ja
Sovit brevid nån med motsatt kön – Ja
Slagit ner nån – nej
Ljugit för en bra vän – Jag tror inte de,
Svikit någon – Ja
Vem: de vet den
Skrev du senast till på msn – Linnea
Kramade du senast – Linnea
Sov du hos senast – Linnea
Vill du vara just nu - min säng
Ringde dig senast – Jimmy

Vad:
Drack du senast – mjölk
Köpte du senast – vet inte
Gjorde du igår – skolan, sen va jag hos jenny
Ska du göra imorn – skola sen josse och linnea
Vill du göra just nu – va med andreas
Åt du senast – sallad
Är närmast dig som är rosa – mina kläder

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta – tror de
Nån har sårat dig så du börjat gråta – ja

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – Om jag har.
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – nej
Jag har smugit ut utan lov - ja
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – ja
Jag har en hemlighet som ingen vet om – ja
Jag har fuskat i ett spel – säkert när jag va liten
Jag har struntat i ett prov – ja

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – Ja
Jag har druckit alkohol – ja
Jag har tagit medecier mot drepression – nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – nej
Jag har vaknat gråtande – nej
Jag har somnat gråtande – ja

DÖDEN:
Jag hatar begravningar - Har aldrig vart på nån. 
Jag har sett någon dö - Nej
Någon du har känt som nyligen som dött - nej


torsdag

Hej, sitter här med Linnea. Idag gick jag i skolan till halv 4, drog hem och fixade mina kaniner och sen ut och träffade Jenny och Charlotte. Vi satt vid starbäck en stund sen till släggan. Då satt vi där en stund. Jag drog hem vid 6 åkte till badhuset och tränade. Sen hem, Linnea kom och jag duschade. Nu ska hon hem och jag ska följa med en bit. Fredag imoron!!!!

Igår och idag

Hej, sitter här med myskläder. Blev Jenny, Linn och Daniella efter skolan. Satt utanför illerna och vete fan vad vi gjorde. Men sen drog Daniella och då satt vi oss i Jennys husvagn. Linn och jag va knäppa i sängen. Men vid halv 6 drog jag hem, ska städa mitt rum och duscha snart. Igår efter skolan så satt jag och kollade på tv så ringde alex om att jag skulle komma ut. Så gick hem till Roni för Alex va där. Va där med Roni, Alex och Ronis kusin. Dom hoppade på Ronis stuts matta. Men vid 5 drog jag till skolan för jag hade utvekligssamtal med min idrotts lärare, snackade typ bara om engelskan och no/matte. Ska kanske gå i sommar skola i sommar med min engelska. Inte kul men hinner nog med annat. Skolan är ju när alla  andra ligger och sover. Men sen efter mötet så kom Tobbe och Alex och hämtade mig med Tobbes moppe. Vi åkte till Roni igen dom hoppade stutsmatta men sen drog jag hem vid 7. Sov till 11 och då duschade jag och sen sov jag igen.


Alex, Tobbe och Pontus

Hej, skolan till klockan två idag, fick sluta tidigare. Gick hem och fixade mig. Sen upp till skolan igen och träffade Linnea. Vi gick till um och snackade med nån tjej. Har tid där på måndag och då ska Linnea hänga med. Men efter de träffade vi Tobbe och Alex, vi gick med dom till samhället och va där, Alex låg typ över mig. Sen drog Linnea och mötte Josse. Då va jag kvar med Tobbe, Alex, Simone och alla dom vid släggan. Sen gick Tobbe, Alex, Ponuts och jag ner mot konsum och va där. Jag, Tobbe och Alex drog till skolan och blev hämtade av två tjejer från Västerås. Dom köpte cigg och snus till Tobbe och Alex, fick sitta i Tobbes knä i bilen. Sen drog dom in till Västerås och jag gick hem. Nu ska jag ner till samhället och träffa Josse och Linnea, ska nog träffa Alex och Tobbe sen igen också.






Vid farmor igår










Maximus är 6 år, Nike är 4 och Hektor är 2 år
blev bara suddiga och dåliga bilder från samhället på kvällen så det blir inga



bilder från valborg

Valborg !!!!








blev inte så mycket bilder från valborg


valborg, blev inte som jag hade tänkt mig

hej, det har varit en dålig uppdatering eftersom jag inte varit så mycket hemma och inte haft tid men nu kommer de om helgen. Fredag, efter skolan gick jag, Jenny, Linn hem till Jenny. Sen när jag och Jenny drog till mig så gick Linn hem till sig för att duscha och fixa sig. Jag duschade, sen hoppade vi stutsmatta. Då kom Daniella. Vi gick in och fixade oss. Sen mötte vi Linn. Daniella drog hem och jag, Linn och Jenny drog till samhället. Då kom Johanna, Emma och Johanna. Emma blev lite arg eller mer ledsen. Så jag tog Johannas cykel och cyklade efter henne och sen gick vi hem till Emma. Hon packade allt sen drog vi tillbaka tillsamhället. Då satt dom andra med nån kille som va berusad. Men sen när Daniella hade kommit dit drog vi hem till mig. Fixade oss igen. Sen vid 8 drog vi ner till slussen, det va majbrasan där. Det va skit tråkigt, vi satt typ vid vattnet istället. Men sen drog jag och Linn efter Emma och Daniella som hade dragit till samhället. Sen träffade jag Josse, Linnea och Sandra. Jag gick med dom. Vi hade skit kul. Josse och jag blev rätt fulla, trodde inte jag skulle bli det. Men vi gick runt och letade efter Linnea. Jag kommer faktiskt ihåg det mesta så jag va ju inte helt borta. Men jag och Josse låg vid lekparken och as garvade då kom Jimmy och tog upp mig. Sen sa han att jag skulle ta de försiktigt. Men nej de gjorde vi inte. Jag minns inte hur många gånger jag och Josse - ramlade,gick igenom samhället för att leta efter Linnea. Sen kom polisen och årdningsvakterna. Malin gick runt med mig för att de skulle se ut som jag va nykter. Det gick faktiskt skit bra. För jag åkte inte dit, men de gjorde Sandra som hade dekat på Roni. Men sen gick jag till dom jag va med innan jag träffade Josse och dom. Dom va skit tjuriga och det fattar jag men då kramade Emma mig. (Ser ni jag kommer ihåg saker, ni sa att jag inte skulle komma ihåg !!!) Men sen gick Malin med mig upp i en skog där va Linnea, Josse och Arin. Josse hade spytt och jag satt handen i det. ( MYSIGT) men då gick vi till starbäck. Linnea hjälpte Josse som hade en tampong i munnen. Arin hjälpte mig fast det va första gången jag snackade med henne. Skit snällt annars hade jag varit kvar nere vid samhället. Men när vi kom till starbäck så kom Josses pappa och hämtade henne, han blev skit arg men mest rädd tror jag. Det skulle jag blivit ! Men då hjälpte Linnea mig hem till henne. Jag somnade där och sen vaknade jag vid 8. Linnea fixade sig sen drog vi hem till mig och fixade mitt rum. Sen ner tillsamhället. Va lite överallt. Men vid 2 åkte jag och mina föräldrar till min farmor som fyllet år idag faktiskt. Va ute med Janne, Ellen och min kusins barn ( Maximus, Nike och Hektor ) Nike ramlade och gjorde illa sig så jag bar henne hem till farmor. Men hon gjorde nog inte illa sig så mycket. Men sen va vi hos farmor. Satt i hennes kök med min fasters nya kille och hans två barn och min pappa och snackade. Kom hem vid 8 sen vid halv 9 drog jag ut, gick ner till samhället. Va med nåra vid skejt och sen typ vid kajen. Kallt som fan !!!! Gick hem vid 11 för det va så jävla kallt. Vid 12 typ satt mamma på en film till mig. ( Avatar) den va faktiskt skit bra. Ska nog kollade den sen igen för jag mådde inte så bra så orkade inte typ läsa texten. Men ja somnade vid 2 i natt och vaknade 9, av värsta mensverkan ! Duschade och ni sitter jag här hemma helt själv. Vet inte va jag hittar på idag.  ( I fredags, när jag ramlade så slog jag i huvudet så nu har jag en stor bula och det gör skit ont, sen slog jag nog i revbena jävligt hårt för jag har så sjukt ont. Kan knappt andas, men så går det när man inte är nykter ) nåra bilder kommer snart upp.

RSS 2.0