ny design

ny design av melina nu, tycker mer om den här än den innan :)

ingen skola idag

igår gick jag till skolan. mådde väll okej förutom att ja inte hade nån röst. men idag när jag vaknade så va min hals helt svullen så gick inte till skolan. men nu börjar de bli bättre blir nog iallafall norrköping i helgen. får se om jag går till skolan imoron. blir iallafall ingen träning ikväll

sjuk en dag

hej, idag stannade jag hemma från skolan för ja va förkyld i morse och hostade. men nu hostar jag bara lite efter att ha druckit miljoner ton vatten å sovit. eller de kändes som så mycket vatten men tror inte man dricker de på en dag. men imoron får vi se om jag är bra för att gå till skolan.

min vecka:

p'äron & c'ola

malin och jag igår :)
plus hennes nya katt på sista bilden





lördags kvällen

hejsan vaknade kl 7 inte alls trött, jag duschade och nu sitter jag här ska fixa mig snart. för adde kommer hit och jag ska va med han till imoron. så kommer inte skriva här.

fredags kväll med mitt päron

hallo, malin och jag fixar oss för hon ska träna och vi ska åka till ramnäs. och sen runt åtta kommer vi hem. då ska vi ta massa bilder och ha kul. vi sitter och lyssnar på fjortisdunk sen i sommras. inte de bästa musiken som finns men jag tänker iaf på sommaren när jag hör den. nu ska jag och malin ta kort lägger upp dom sen i natt.

lite bilder från igår

jag och daniella
ja drog ner linnet och upp den rosa tröjan
va óseriös





jag och emma




hockey???









ishallen igår kväll

igår efter skolan gick jag och daniella hem till mig. så kom alle tobbe robin och emma efter en stund. dom satt typ här och alle hoppade i min säng. sen drog vi till ishallen. men då drog alle tobbe och robin. då kollade vi först på 96/97 ornas träning sen när arboga och tv pucken hade match jag fattar inte va de är för jävla lag. men jag kollade typ bara på ade och daniella på alfons.

skolan är helt fakad !

hejsan, idag är det torsdag. skola idag så jävla fakat. typ jag och malin fick gå in och snacka med våra lärare om att vi har kasstat ner saker i från övre aulan. men sen så säger 7:3 s lärare att rosanna och emma va anmälda? haha asså jag har inte varit i en töntigare skola än den här och igår dampade johanna, daniella och emmas data på no:n och då tog den ut 50 papper istället för ett. men idag så slutade vi iallafall runt halv 4 jag hade jätte ont i magen så gick hem och nu sitter jag här och ska snart träna. imoron är de skit skolan till 12 sen blir jag och malin kingar hemma hos mig, bilder kommer nog upp här då.

inte blogga idag

hejsan eller godmoron, jag har nyss tvättat håret och ska fixa de,blir skola idag och sen ska jag till ishallen.  så jag kommer inte lägga in nått mer förän imoron. för ja kommer inte ha tid idag. men de är skit samma nu ska jag fixa mig mer hejdå

designen dampar som vanligt

som ni ser är det nått fel på min design som melina gjorde, jag vet inte vad de är som händer men de är inte första gången det blir så här.  men det kommer nog en ny design snart av melina. eftersom jag inte vet hur man gör men de vet hon. jag har aldrig lärt mig. får ta och göra de.

jag tar mycket kort.

hej, jag sitter här och väntar på min mamma som kommer hem om typ en timma. eftersom jag ska till stallet och jag som är så slö inte orkar gå för idag i skolan så gick vi till camping 8 i morse och jag hade bara converse så mina fötter blev blöta eftersom det har börjat snöa mer. men ja och malin gick hur sakta som helst och vi gick inte hela vägen heller. men sen så hade vi hemkunskap eftersom vi hade temadag '' hälsa'' jag och vickan bakade bröd och dricka. smakade typ deg bara. men efter det så va vi i 119 och en kille och tjej snackade om alkohol, droger, ciggaretter och snus. jag kan redan de där så jävla onödigt att snacka om de då. jag har tänkt på bloggen, jag lägger upp typ ett inlägg per dag men ja har inte så mycket att skriva om när ja går i skolan.


jag tar ganska mycket bilder och filmar mycket. men jag har med kameran över allt. därför jag har så mycket bilder

malin




jonn




jag
osminkad




min och vickans ''bröd'' eller vad man ska kalla det?




päron och cola en hel dag.

hejsan, idag blev det skola och sen åkte jag och malin till badhuset. vi badade lite och solade. jag är jätte trött nu. men kommer inte sova på ett bra tag iallafall. men tänkte lägga ut nåra bilder på mig och malin sen idrotten och sen i badhuset blev inte så många där. men imoron ska jag rida och sen är det nån tema dag i skolan. HAHA kul.



jag och malin




jag gillar rosa leksaker???

söndagar jag hatar mest ! fy fan så jävla segt. jag sitter här och har riktigt kul? nej inte är de så. jag tänkte mig platta håret, efter duschen. igår va jag med min älskade johanna, hon kom och hämtade mig så åkte vi till ica. jag blev kär i crazy snacke som jag hittade på ica för 29 kr. känner mig mogen. men vadå dom va roliga, tror jag hade sån när jag va lite.  idag har de snöat mer.. snön som höll på att försvinna! ja hatar snö men älskar solen.



jag och min crazy snacke


börjar blogga igen

hej, nu ska jag börja blogga igen. vi får se hur de blir den här gången,kommer inte bara lägga ut tråkiga bilder som dom två andra inläggen. idag är de söndag och i morse va jag lite sjuk men mår bättre nu så imoron blir det skola sen badhuset med malin kanske kommer bilder lr nått vidioklipp

alla sinnen med johanna 4 mars





RSS 2.0