Midsommar igår..

Hallo, vaknade för typ en timme sen. Igår så åkte vi till Tidö och firade midsommar där.  Åkte hem kanske halv 6. Så kom Sofia och Johnny kom hit. Vi spelade lite spel och sen gick vi in... Åt mat haha typ vid 12.. Men somnade vid 2.. Nu ska jag till stallet och pyssla om puffen..

22 juni.

Vaknade halv 11 och vid 11 kom älskling, vi kolla film och lite tv, tiden flög iväg och hann bli halv 2.. Vi duscha snabbt, och drog och åt. Sen hem och satt vid datan.. Sen vid 5 åkte vi till stallet, jag fixade Puffs, Red lite ute. Sen duschade jag av honom och gick ut lite med honom. Fick iallafall Marcus att klappa honom. Vi drog hem och kollade tv och sen ner till bussen och han åkte hem halv 9.




Fint väder!

Hallo, första dagen på sommarskolan.. Fattar inte hur jag orkade gå upp halv 7! Åkte till skolan med Frida, hoppa på bussen typ halv 8 emot virsbo ! Vi började 10 över 8. Är själv med 6andra killar , är själv från sura också! Känner bara jonte så har typ snackat med han hela lektionerna.. Men rasterna så har ja varit med Frida Erika och Vendela. Kom hem från virsbo typ halv 3. Nu sitter jag här.




Nu har pappa äntligen lagt golvet!

I fredagskväll och igår morse höll pappa på att lägga golvet i garaget. Idag fogade han! Nu är de bara väggarna kvar





Hel mysig dag

Hallo, nu sitter jag här och är så trött! Idag vaknade jag vid 11. Älskling kom kvart över, vi gick hem kollade på film och så. Vid 4a åkte vi till stallet och jag red eftersom allt annat va fixat. Men sen så hem igen och kollade tv och jag kan inte påstå att jag va normal... Han tog halv nio bussen hem.


NEW IN















och så kommer mina fina trosor! haha de va så fula att jag fick lov att köpa de..


Stan med Frida!

Hallo, igår åkte jag till stallet vid 6, tog ut Puffs och så mockade jag allt sånt. Tog in honom sen fixade jag Klabbe, hoppade honom. Är van vid Puffs så de kände konstigt men roligt! Efter hoppträningen så Red jag lite på Puffs sen så åkte jag hem. Frida kom och jag duschade. Vi la oss i sängen och somnade säkert inte förän halv 2. Idag åkte vi till stan 5 i 10. Köpte lite kläder jag lägger ut bild på sen. Men ikväll ska jag rida sen vet jag inte eftersom de regnar..Bloggar nog mer imorgon!

Hästen: More like it.

En arltikel från vlt om hästen more like it




Bilder från Gröna lund









seg dag, dåligt väder!

Hallo, idag vaknade jag vid 9 låg i sängen till 11. Nu sitter jag här och ska väl åka till stallet och mocka. Ikväll ska jag hoppträna. Igår när jag vaknade åkte jag direkt till stallet, mockade och sånt. Åkte hem hämtade en tröja och sen tog jag bussen till stan, sen bussen till Viksängsskolan. Älskling kom till bussen och vi gick ner till hans skola. De började regna så vi gick in och kollade på några killar som spelade fotboll. Gick ut och de spöregnade! Han fick sluta så vi tog bussen hem till honom. La oss i sängen för jag frös! Vi käkade lite och låg mest i sängen.. mamma hämtade mig vid halv 7. Vi åkte till Hälla och köpte ett par örhängen och en navelpercing. Åkte hem och sen till stallet, red puffen lite grann.


Navel percingen jag köpte
Bild från google.

Sommarlov!

Hej, nu är jag hemma från skola. Började 8 i klassrummet och vi körde några frågor som vi hade i vintras då killarna vann men nu vann vi tjejer! Men sen fick vi tårta och dricka haha. Sen så fick vi våra betyg sen slutade vi. Då gick jag Melina och Elina till folketshus och stod där med Keno Filip och Böös. Jag keno och Melina kom in och fick sitta haha. Kollade på kören och när niorna fick sina betyg. Nu ska jag äta sen är de emot grönan!



Melina 132 kcal, jag 3 kcal


jag får mitt betyg

vg i hemkundskap, so, svenska och slöjd.
ig i engelska
g i resten.

Stan med mamma

Köpte två linnen idag och en tunn jacka och en plattång men har ingen bild på jacken



Gröna lund imorgon!


Bild från google.


1:a på brännbollen








Detta lyssnade jag på som liten..




brännboll imorgon med hela skolan.

Bild från förra året..




Bilder från igår










Snart sommarlov!

Hej, söndag idag och på tisdag är det sommarlov! Idag vaknade jag vid 12. Nu har jag städat rummet och ska fortsätta med det. Igår så åkte jag till stallet vid 9, fixade åt ridskolehästarna plus åt puffen! Åkte hem vid 12 och gick och sov i två timmar, vid 3 kom älskling. Vi låg i sängen och pratade lite. Mamma bjöd oss på glass och efter de skulle han hem och träna. Jag åkte till stallet med mamma och red Puffs i 20 min, han är så söt! När han tycker vi är klara så går han runt på en jätte liten volt några varv och vill visa att han är duktig sen stannar han och står där tills jag hoppar av haha. Men sen så duschade jag honom för han blev så svettig. Böt om och åkte hem och böt om igen. Åkte till Elin så åkte vi till slussen och va där med Emma Frida Johanna Linn och Jenny, åkte hem vid 12 typ. Bilder kommer senare..

Studenternas dag..

Hej, idag är de den 10 juni. Jag va i skolan i två timmar idag, slutade för en timme sen. Idag tar många studenten, tror bara de är en i min släckt men han ville inte ha något hemma hos sig så där. Men idag ska jag nog till camping snart med Elin, fint väder idag! Sen stallet, men sen vet jag inte. Imorgon blir de tidigt till stallet och sen va med älskling.



Bild från google.

Camping
















Min vecka..

I måndags så åkte jag hem till älskling efter att varit hos mormor, vi badade i hans pool och sen åkte jag till stan. Kom ingen buss så älskling kom ner med moppen till mig och vi satt och väntade på halv 11 bussen. i Tisdags va vi i camping med skolan, jag solade och badade från 9 till 5. Efter de så va jag med Elin. I onsdags så va min klass ute på nån grej, vi fick pizza och efter skolan åkte jag och Elin till stallet sen camping. Idag har jag varit i skolan och så, efter skolan så åkte ja till stallet sen till Elin sen stallet och hoppade Puffen.. Nu sitter jag här och ska snart sova.

Imorgon i skolan ska vi kolla på: the social network


new in

Lite dåliga bilder...






Sommar med yohanna!

Hallo, nu sitter jag och yohanna här och väntar på marcus..Igår åkte jag till stallet och red min bäbis så jävla gullig! Duschade honom lite sen gick jag lite med honom ute. Men åkte hem så kom Yohanna , vi träffade Jenny johanna och linn, vi drog till mig senare och sen kom Adde Johan och Ersad. Vi satt ute på min altan. Men jag och yohanna somnade vid 2.


Sommarvärme.

Hallo, nu är sommaren här ! Det är 30 grader ut och solen lyser med lite moln. Skit skönt med sommar äntligen. Jag har varit sjuk sen i måndags tills i torsdags och då red jag ut på puffs och senare på kvällen hoppade jag honom. Igår så va jag hos älskling från 10 på morgonen, stackaren fick lov att gå upp, han va helt död! Men va hos honom, vi va väl ute lite med hans syster och de spelade fotboll. Men åkte till hälla med mamma vid halv 4. Köpte två ringar, sen gick vi till ica och köpte lite sen så åkte vi hem, jag åkte till stallet och hoppade puffs igen. Sen vid halv 10 kom jeppe och jonte till mig och vi åkte till ramnäs, min mamma skjutsade, men sen va vi där och hade de lite små roligt. Men vid 2 kom mamma och hämtade mig och rosanna,somnade vid 3. Idag så kom min kusin med sina barn, skulle hänga med och hjälpa nike när hon skulle prova rida, hon fick selma. Kom hem och sov på en filt under trädet på baksidan, nu ska jag till stallet och rida min bäbis..




New in


RSS 2.0