jordgubbar = sommar




Min födelsedag 30 maj 2011.

Igår så fyllde jag år. Fick väl inte så där jätte mycket. Men började dagen med två lektioner, slutade 10 över 10. Jag och Melina gick hem till mig och jag kollade min present jag fick av henne. De va lite nagel lack! Jätte sött av henne. Men sen så åkte jag till stan, satt på bussen med Johanna. Vi träffade Marcus nere på stan. Hon drog efter ett tag, sen tog jag och Marcus hans moppe hem till honom och la oss i sängen och kollade film och tv. Vid 4 började jag må dåligt och han skulle träna så gick ner och la oss i soffan, han åt och jag fick en nalle av hans lille syster. Mamma kom vid 5, jag åkte hem och sov. Imorse vaknade jag och mådde skit dåligt! Just nu har jag bara ont i halsen och stannar nog hemma från skolan imrn också. Idag fick jag litet paket av mamma.











Lite presenter från i söndags som jag fick av släkten.






sen fick jag lite smyken jag inte tog kort på..

En liten video från tjejmiddan.


Ute ritt.

Hej, idag hade jag två lektioner, efter de så åkte jag hem och väntade på att Elin skulle sluta. Åkte till stallet och träffade henne. Vi fixade åt våra hästar, tog in och gjorde i ordning dom. Vi skulle rida ut i skogen men gick ju inte så bra. När vi kom ut så blev Puffs otålig, vi drog och så skulle Elin fixa Lavendel. Puffs blev mer otålig så gick runt men då började han galopera. Vi fick lov att gå tillbaka till stallet, sätta på halsförlängare. Galoperade av honom i padoken sen så red vi ut igen, då gick de mycket bättre. Förutom att han inte vet vart han sätter fötterna. Men vi kom tillbaka och så borstade jag av honom och sen åkte vi hem. Elin hängde med mig på zumban och hon satt och kollade. Och nu sitter jag här och har nyss duschat.



Lavendel i vintas
Yohanna tog bilden..




En lite suddig bild på Puffs från några veckor sen..

Skoltrött!

Hej, idag har jag varit i skolan. Har blivit så himla skoltrött nu! Orkar inget på lektionerna... Hoppas de går över till i 9an. Men idag hade ja några lektioner, slutade typ 20 över 2. Hem och nu sitter jag här och ska plugga ännu mer! Idag ska ja inte göra något! Men igår så va de skola, efter de satt ja här och sen vid 7 gick jag och mamma ut och gick. Men i söndags så åkte jag mamma och pappa till erikslund för att köpa golv. Då kom älskling dit och så hängde han med hem. Vi va inne ett tag, va ute på baksidan och sen träffa vi Johanna och Emma..

ute igår...

Helt okej kväll/natt igår. Efter att jag ridit utan sadel på puffs så åkte jag hem , åt och  duschade. Då kom Johanna , Emma och Frida. Jag fixade mig sen drog vi ut. Viste inte vart vi  skulle så drog till äppelparken och satt där ett tag hihi. Emma och Johanna hämtade hennes moppe som stod vid mig. Vi körde lite på den där. Men sen drog vi mot samhället. Vet inte va vi fick ideen ifrån men vi satte oss alla 4a på moppen å körde runt. Vid typ 11 skulle johanna hem så vi åkte med dit sen så gick vi till kajen satt där.Sen skulle frida hem. Så jag och Emma gick och träffade j. Men sen hem och sov! Nu ligger emma och halv sover i  min säng. Ska till stallet idag sen får man se vart dan tar en..

Varit upptagen...

Varit upptagen de senaste dagarna. I tisdags så åkte jag till älskling efter skolan. Vi gick på stan ett tag, åt och sen åkte hem till honom. Hans pappa skjutade mig till centralen lite innan 9. Så tog jag 9e bussen hem. I onsdags så åkte jag till stallet efter skolan, fixade puffs och red ut med Daniella och Amanda. Och efter det så åkte jag hem böt om och sedan gick jag och mamma på Zumba, skönt med lite träning. Igår torsdag så gick jag och linn till konsum där vi träffade Jenny och Jessica. Vi satte oss utan för deras lägenhet nere vid samhället. Vid 5 gick vi in och jenny tog hål i mina öron. Efter det gick jag Jenny och Linn till mig åt lite och sen drog jag till stallet och mockade åt puffs och sen hoppade jag honom, han tar fortf slut på sin engergi fort, inte så bra kondition. Men söt de är han! Efter de fodrade jag hans gång. Och åkte hem ! Idag så har jag varit i skolan, hade orgentering idag, sprang typ i skogen med 9 kontroller på 2,2 km.Tog väl typ 30 min för mig.

Dör vi på lördag?

Ska vi tro den gamla gubben som tydligen är säker på sin sak.


Från stockholm.

Va i stockholm med alla 8or i onsdags, bussen åkte 7.30 från skolan. Minns inte alls när vi kom fram. Men min klass gick direkt till riksdagen och fick se lite där. Sen fick vi fri tid på gamla stan i typ 3 timmar och en halv timme sen gick vi till slottet och så fick vi se ett museum, på gamla kungliga kläder och en uppstoppad häst ! Efter de fick vi en timme till på stan. Sen vid 4 åkte vi hem. Kom hem typ lite efter 6.












Mer från valborg

Lite sent men de finns ju lite kvar





Vi va inte så ''duktiga'' att ta kort så blev inte så mycket bra.

Länge sen..

Hej, länge sen jag bloggade men har bara inte hunnit eller orkat. Men kan väl ta min senaste vecka.. I måndags tror jag att jag bara låg i solen efter skolan å tränade två timmar med mamma. Tidags så va jag med Rosanna efter skolan, vi cyklade först till henne sen till mig då hennes cykel pajade. Vi gick till kyrkan å tränade på konfirmationen. I onsdags va vi i stockholm, å de kommer blider från de. I tordags på hoppade jag min älskade Puffs. Och i fredags så red jag han också.
Lördag så hade vi konfirmation efter de åkte jag till älskling och va där till 12 på natten för då kom mamma och hämtade mig eftersom igår (söndag) så konfirmerades jag. De gick helt okej, fick lite grejer som jag kan lägg upp bilder på.


Här kommer blider från i tisdags.







Min vecka..

Nu har ja inte skrivit på länge så tar min senaste vecka. I måndags hade jag skola, jag och Melina körde Zumba med klassen. Efter de blev de tandläkare och fortfarande inga hål. Men sen hoppade ja på bussen till stan. Blev hem till farmor. I tisdags gjorde jag ingenting, i onsdags va jag med Melina och sen tränade jag och mamma zumba. Torsdags stan, träffade älskling och sen köpte jag och mamma nya tränings skor. På kvällen hoppade jag puffs. Gick super bra, han rev bara en gång. Och han hoppade 90 cm också, bra början för han. I fredags så blev de ridning efter skolan, hoppa puffs igen, då va han lite mer busig. Rev bara två gånger dessutom. Igår lördag så va jag på konfirmation från klockan 10 till 16. Då kom älskling och vi låg inne och kollade tv för båda va trötta. Sen idag så har jag legat ute hela dan och solat. Jag har hjälpt mamma i trädgården och hjälpt pappa måla i garaget, kom nyss in typ från att varit ute och gått med mamma i 55 minuter. Imorgon är de skolan som hela veckan! Och inga prov.

Puffs igår, söt de är han


Bilder från valborg..















Hemma från skolan idag, hostar och jag vill inte smitta ner dom i skolan. Nu ska jag lägga mig i sängen, mer bilder från valborg kommer senare.

New in




RSS 2.0