Stan efter praktiken




Idag vaknade jag som igår och då blev de så klart feelgood, gjorde inte så mycket mer än att jag fick hänga med Sabina till polisen och träna hennes core med poliserna. Gick ner till stan för att träffa mamma och då så köpte jag träningsbh, linne och ringar. Vi åt på vivaldi och sen hem. Ikväll ska jag hoppträna.

Min frukost..



De jag köpte i måndags


ny duschad.

Nu har jag duschat för tredje gången idag. Idag har vaknade jag halv 8, fixade mig och sen kom jag till feelgood kvart över 9 och då fick jag kolla lite på gymmet sen vid 10 tränade jag spinning.. Duchade och så kom Sofia och vi gick till stan och åt lunch. Sen tillbaka och då fick jag städa lite innan jag gick ''hem'' Jag gick och mötte Johanna på stan, vi gick runt tills båda skulle dra. Pappa och jag åkte till Erikslund och jag skulle kolla en sak men hittade inte. Kom hem, då gick jag och mamma och tränade zumba. Duschade och åt, sen bastade och duschade jag, skrubbade kroppen de va skönt. Skönt att basta när man har träningsverk!

Imorgon ska jag och mamma till stan efter min praktik och köpa träningsbh

Tisdag

Hej, kom hem från feelgood vid 7. Började 12 idag, fick träna och städa bara. Imrn blir de väll samma.. Kanske åkte hem med pappa då. Men har inget att berätta..

Feelgood.

Min praktik började igår, vaknade 6 och vid 7 åkte jag och mamma in till stan. Hon släppte av mig vid feelgood och då fick jag träffa de flesta som jobbade där och sen efter att tag fick jag träna. Duschade efter de sen fick jag göra lite. Mamma kom och hämtade mig vid 4 och då åkte vi till stan och jag köpte två tröjor men hittade ingen pälsväst.. Men jag fick bestämma mina egna tider så idag är jag där 12 till 18.30. Ska köra spinning ikväll.


Vinnare av hammarbollen




Bilder från i lördags..












Nya skor..

Nu har jag äntligen fått mina efter längtade skor plus ett par sandaler! Idag red jag Nova, länge sen men de gick väll så där. Mamma kom vid halv 9 och hämtade mig.. Kom hem , duschade och sen fick jag mina skor!




Kameran är .....





Hej, sitter här och försöker få in bilder från kameran , den är dum emot mig, den vill inte ! Men idag va jag i skolan som jag varit måndag,tis, ons. Idag hade  jag först matte prov och sen svenska prov. Får veta matte provet imrn.
Men Idag gick vi till 20 över 3 och jag va helt slut för jag inte ätit, skolmaten är så dålig!










Nu ska jag snart ska jag till stallet och hoppträna får se vem man hoppar.
Kommer bli kul. Älskar att vara i stallet.




Bild från i lördag på mig och Frida!

Bilderna från igår..








tjejkväll igår..

Hej,jag vaknade för en halv timme sen av att jag fått ont i halsen. Emma och Frida sover fortf och kommer väll göra ett tag till. Vi somnade väll vid halv 2, vi kollade på bambi men de gick ju inte bra eftersom vi somnade. Men igår vid 8 kom Emma och Rosanna. Vi gick ner och badade i min källare. Efter ett tag kom Frida. Vi va där nere och badade och bastade i 5 timmar. Så vid 12 kom vi upp och vi klädde på oss sen åkte Rosanna hem. Vi satt väll ett tag i köket.







Jätte fina..

Mer snö!

Idag har de snöat och snöat! Igår va det torr asvalt, tur att de ska va sola hela helgen och nästa vecka. Hoppas snön försvinner snart , bara jobbigt. Det är kul första dagen och på julen men inte mer än så. Men nog skrivet om det. Idag blev de skola. Slöjd först sen våran klass proffs lektioner idrott och musik, hade redskapstest på idrotten. Men sen lunch och sedan engelskan. Men gick hem i snön,halkade till flera gånger. Men nu ska jag och mamma åka snart och hämta Melina sen ska vi tre träna i badhuset och sen ska jag till stallet och rida! Sen tror de blir mys kväll med vänner hemma i källaren..


Bilder från mitt fönster.







Jag är 161 för den som frågade hur lång jag va.


skola, träning ikväll

Skola idag, hade lektioner som vanligt utom att min lärare lät oss äta på slutet av no:n och början av matten. Men de va väll 4 lektioner idag. Hem och satt mig här men lär sätta mig och plugga snart , har no prov imorgon. Går till halv 4 imorgon typ och sen blir de kanske sola men de blir iallafall stallet..

Bara mina jeans som blir så här efter ett tag?


träna med mamma ikväll, zumba såå kul!!

Möte i skolan..

Hej, vaknade vid halv 7 idag, fixade mig och sånt där som man brukar. Kvart i 8a hämtade Melina mig så åkte vi till skolan. Hade svenska och jag fattade noll på lektionen sen engelska, vi va tre stycken och vår lärare sa att vi va hur duktiga som helst. Men sen så hade jag mer engelska med en annan lärare som vanligt vi satt och skratta åt att jag inte kan ljuda z. Men sen lunch satt längeee i mat salen med Melina. Men sen hade vi matte och sen no. Gick inte så bra, men efter de hade vi so. Gick hem och somnade i soffan, vaknade när vi skulle till skolan och ha utveklingssamtal och de gick jätte bra. Nu ska jag nog kolla tv eller någonting. Imorgon blir de träna, längtar!!

igår...

Hej, igår va jag och mamma i stan och köpte kläder åt mig. Köpte två bhar, två tröjor, ett par leggings och ett par jeans, örhängen och en ring. Åt på vivaldi, sen åkte vi till Erikslund och köpte ett par ridbyxor och en väst jag ska rida i. När jag kom hem va jag trött så somnade i mammas säng och vid 4a kom pappa och väkte mig och sa att jag skulle hjälpa mamma. Han hade varit på en fiske tävling.







Mia och hennes man och deras barn kom vid halv 6 då åt vi sen fikade. Dom kom för att fira mamma. Hon fick en film och blommor av dom. Vi kollade på melodifestivalden och dom åkte hem vid 11 typ. Då kollade jag och pappa på film. Somnade vid 1.







en hungrig puffs


min och pappas pizza



Hej nu har jag och pappa gjort egen pizza. Blev inte så jätte bra men fick i mig lite iallafall. Nu ligger han och sover och jag sitter här. Tränade tidigare med Melina, gjorde illa revbena, inte skönt. Men sen till stallet och red sötnosen Puffs. Imorgon tror jag min kusin kommer med sin familj och firar sin familj och sen ska jag kanske till Elin. Ha det bra

Grattis mamma

Hallo, skolan idag som vanligt. Nu sitter jag här och snart ska jag till badhuset och träna med Melina sen till stallet och rida. Får se va som händer ikväll. Men har inget att blogga om. Mamma fyller år och imrn ska vi fira henne.


7 mars.

Hej, kom hem från stöten igår vid 23.  Kan väll skriva lite om de, i torsdag åkte vi dit vid 10 tog 4-5 timmar. Vi kom dit och åkte till stugan, packade upp sen åkte jag och mamma och hyrde skidor. Sen kollade vi på tv och bastade på torsdags kvällen. I fredags så gick vi upp 8 , åt frukost och klockan 9 va vi ute. Pappa åkte inga skidor men jag Jimmy och mamma gjorde. Lördag blev de väll samma fast jag kunde inte åkte efter lunch för jag gjorde illa mina vader , kom inte ens upp ur soffan först men efter ett tag så gick de. Så blev inget mer den dan. Och igår efter att städat stugan så åkte jag och mamma lite skidor, pappa och Jimmy hade grillat korv. vi åt de sen åkte jag och mamma och böt mina skidor till snowbord. Haha gick inte bra, Jimmy sprang typ ner med mig.. Har ganska ont i rumpan nuuuu. Men vid 5 åkte vi hem , stannade i Ludvika och åt sen åkte vi till Västerås 109 km bort. Lämnade Jimmy och sen till ica och köpte lite mat och sen hem.



Skola idag, svenska först och sen idrott, jag Melina och Adelina hade elev lektion. Hade zumba, men sen hemkundskap och sen bil. HEHE skit rolig


Stöten












Melina fixade min header som jag förstörde..

Innan


Nu

Åker imorgon.

Hej, inte bloggat på ett tag för jag inte haft tid. I tisdags så kom Melina hit, vi tränade lite hemma hos mig och sen satt vi oss i köket och kollade på kläder i kataloger och skrattade. Emma kom när Melina skulle hem. Jag och emma packade ihop lite av mina saker och drog till konsum och då vi satt och väntade på hennes mamma som slutade kvart över 9, gick ut då när dom skulle larma och då stod vi ute i 20 minuter, skrattade massor åt Emma när hon snackade om docktormugg. Men sen åkte vi hem till Emma och då satt vi oss på hennes rum till 12 då vi la oss i sängen och sen somnade, efter att jag sminkat henne till fjortis och sen skrattat mer åt henne. Men idag vaknade vi vid 10, fixade oss och drog till stan med hennes mamma och syster. Jag köpte ingenting för jag inte orkade. Sen hem till Emma vid 5 och 20 i 6 hämtade mamma och Jimmy mig, åkte hem sen gick jag till zumban! Nu sitter jag här och väntar på mamma som ska hjälpa mig att packa inför sälen! Bilder på sälen stugar kommer snart!

RSS 2.0