Grillkväll igår.

Hallo. Igår vid 8 åkte jag till stallet. Vi tog hem hästarna från kohagen.. Vi gjorde kanske inte så mycket mer bara små saker. Åkte hem och fixade mig sen stan med mamma och pappa fixade foto och sen kom marcus sen så åkte vi till björnön. Va där med Kim Tove Amelia Danne och hans kompis, Vi grillade och så haha.. Åkte hem halv 9. Jag och marcus åt tacos sen så åkte jag hem med halv 11a bussen.







Idag så åkte jag till stallet kl 9. vi badade hästarna. Jag och mimmi badade molly tamara och superb. Mamma och pappa hämtade mig så åkte vi och köpte en moppe.

Allt för min syster

En av filmerna vi såg inatt!




Bilder från i söndags.






new in.


Natt hos johanna.

Nu har jag äntligen tid för att blogga! Igår åkte jag hem till älskling och väckte honom. Han skulle spring så han gjorde de och jag cyklade efter och tog tid. Vi fräsade upp oss sen så åkte vi ner mot stan och gick där med kim jesper.. köpte 3 tröjor sen slutade kortet fungera. Johanna kom också ner och alla vi åt lite. Sen åkte jag och marcus och hämtade min väska sen hem till johanna och va där. Marcus drog hem och jag Frida och Johanna va hos Johanna och hade så grymt kul! haha kollade på två filmer också! Somnade kl 5 hehe. Idag vaknade jag 12.. Fixade till mig och gick och åt med älskling på stan. Sen åkte vi till kim och va med honom och jesper. Vi drog och spelade fotboll som vanligt. Sen hem till kim igen. Älskling skjutsade ner mig till stan och så tog jag bussen hem.. Mitt huvud va inte så bra hemma hos kim. Ska lägga upp lite bilder också!







galopp intervall

Hej, idag har jag varit hemma under dagen och städat mitt rum! Vid 5 åkte jag till stallet för att hämta saker. Efter det emot Lisjö. Ut till där Sandra bor. Jag tog in Puffs och fixade i ordning honom. Vid 6 så red jag Mimmi Moa och Sandra ut. Vi skritade och travade ett tag sen så började vi med att galoppera på vägar i skogen. Puffs sprang som jag aldrig sett honom göra förut. Men hästen är gjord för att springa så de är klart han kan! Vi kom fram till en strand där min och mimmis föräldrar va. Tog av hästarna sakerna och våra skor, sedan så badade vi ett tag. Sen så red vi tillbaka i trav och skritt barbacka. Kom till stallet och jag tog ut puffen. Sen så gick vi in och fikade..








hockey.

Hallo, idag vaknade jag vid klockan 10. Hoppade snabbt in i duschen och sen vid halv 12 åkte jag in till stan. Tog bussen till rocklunda och gick in och kollade när älskling spelade match.. Han kom upp till mig när han hade bytt om så skulle han äta macka så vi satt där. Sen så skulle som värma upp så satt å kolla när de spelade lite fotboll. Sen så gick jag upp och satt mig och kollade på lite hockey. Sen så skulle älskling spela sin andra match. Men efter den så åkte jag älskling, daniel och karl iväg för dom skulle äta. Sen så åkte vi tillbaka och va inne i omklädningsrummet. Men sen gick jag och marcus och satte oss ute tills hans pappa kom och så fick jag skjuts till Erikslund där mamma va.

Lite bilder från igår när jag va på rocklunda med elin.












Nu va de klart!

Hallo, idag har jag varit i sala. Åkte dit 10. Gjorde lite tester sen åt vi sen efter maten gjorde jag slutprovet. Fick ett fel.. Men efter de åkte vi till rocklund och tränade. Sen åkte vi och åt på stan. Och nu är vi hemma och jag har duschat. Blir ett snabbt inlägg för jag ska dra mig ifrån datan sen har jag inte så mycket att skriva.Vill helst att de slutar regna!

Seg dag.

Hallo, idag har jag legat inne hela dagen och typ kollat tv och sovit. Somnade 4 i natt hehe. Men igår när jag vaknde så åkte jag mamma och pappa in till västerås. Åt och köpte lite till trädgården. Men sen så hem och då kom Johanna och Frida. Vi gick och köpte lite gottgott. Sen hem till Frida och kollade 3 skräck filmer.. Åkte hem halv 2 i natt. Men imorgon blir det sala!


Härlig kväll igår!

Igår så kom Marcus till mig. Vi va tills han åkte hem... Efter ett litet tag kom Emma Fanny Rosanna och Malin hit! Vi va här och så kom Jenny. Rosanna Malin och Fanny åkte till Rosanna. Vi träffade dom senare nere på samhället. Då drog vi mog slussen. Jag Rosanna Malin och Fanny badade. Jenny och Emma tog kort på oss. haha men vid halv 1 drog vi mot samhället. Alla drog utom jag och Jenny, vi träffade Keno och hans kompisar.. Sedan ´gick vi och träffade Jimmy. Men efter det så drog jag hem duschade och la mig i sängen och sov!










Regn







Så söta!

Detta hitta jag när jag kom hem till charlotte i lördags kväll! Fyy så söta!








NEW IN








Hemma hos marcus

Hej, igår var det power meet. Så åkte hem till älskling vid 12. Vi va hos han sen åkte vi och kastade vatten ballonger på några. Sen åkte vi hem sen så åkte vi till stan och träffa johanna och elin. Sen så gick vi till löga, satt där så kom några killar. vi gick in mot stan igen vid halv 10. Vid halv 11 skulle bussen åkt men de va så mycket människor så de tog en halv timme innan vi kunde åka. Och Elin fick sitta i mitt knä för de va så mycket folk..
'Idag har jag och marcus varit på stan. Nu är vi här..

powermeet idag.

Hej, kom nyss hem från doktorn. Idag är det power meet så åker väl snart hem till älskling sen får man se va som händer. I onsdags så kom älskling till mig. Inte träffat honom på 10 dar, saknat honom grymt mycket. Vi va inne lite sen åkte vi och bada med några i slussen.. Sen gick vi till samhället. Jag och älskling gick hem och åt och sen satt vi på en film för jag hade ont i magen... Sen träffa jag jenny charlotte och johanna. Sen drog jag jenny linn ebba och anton till slussen och jag drog väl vid halv 12.



Igår så åkte jag och mamma till björnön och badade.. Sen efter de åkte vi och gymade på friskis. Sen ner till stan och åt sen handlade vi lite mat.



Lite till håret och så...






Västerås igår natt.

Igår åkte jag in med halv 9 bussen till västerås. Åkte hem till yohanna och då gick vi till hennes syster och hon fixade yohanna. Sen så drog vi till Hammarby. Vi där med Jesper och Oskar. Somnade sent... Vaknade klockan 9 och vid 11 åkte vi mot stan. Åt lunch/frukost. Sen åkte jag till sala och pluggade moppekörkortet hehe. Men nu är jag hemma och har städat!



Godmorgon måndag!

NEW IN








Sommar värme..

Dålig uppdatering på sommaren.. Nu har sommar värmen börjat kommit så man har inte haft tid att skriva, i söndags så åkte jag till bergs hammra hem till min morbror och kusin. Åt och sånt, sen kom älskling.Vi satt vid någon skola och typ gjorde ingenting. I måndags så vare jätte fint väder så jag och Melina åkte till camping och va där flera timmer ! I tisdags och i onsdags va jag på bilskola, skit tråkigt men, och alla tre kvällar har jag varit nere vid slussen med några. Igår åkte jag till stallet tidigit, Mockade och sånt åt Puffs, red och sen så badade/duschade jag honom. Sen mot stan vid 2 med Melina Alma Linn Vitoria Adelina och två killar och Melinas kusin. Senare kom Yohanna Emma och Frida, jag tappade mobilen som en utlänsk tog.. Mamma ska hämtade den idag.

Från i söndags







RSS 2.0