Måndag.

Hallo, idag så åkte jag till skolan, på idrotten så skulle vi spela innebandy men jag och vendela fick gå ut och gå.. Efter idrotten så hade vi bild, Efter de va de lunch sen så åkte jag hem,Marcus satt och vänta utanför huset. Vi gick in kollade film och gjorde typ ingenting..Hoppa in en snabbis i duschen sen gick vi till konsum och köpte cola. Sen hem och gjorde ingenting. Han åkte hem med 4a bussen å jag gick hem städade lite och sen så kollade jag tv, nu har jag duschat och så ska jag väl plugga engelska läxan till imorgon och kanske prata i telefon med marcus om han ringer... Jag och pappa skulle ha plockat undan kanin buren både igår och idag men blev inget.. ! Jag känner att jag måste göra något med mitt hår och mitt liv!

Alex kompis..haha


Seg söndag..

Hallo! I fredags så red jag två pass, blev helt död i bena och är fortf. Igår så åkte jag till stallet vid 9, fixade och sånt. Kom hem till halv 12. Åt sen till stallet igen och red, gick jätte bra, han gick ängtligen fint i galopen också! Men duscha av han och sån, va klar 3. Åkte hem och sov, Duscha och så kom Sofia och Johnny. Dom åkte vid halv 12. Somnade 1 och idag vaknade jag 11, bara legat i sängen men ska väl kanske plocka ihop alla kanin saker :( Och sen ska jag och mamma åkta och träna sen får vi se va som händer ikväll. Imorgon börjar man ju kvart över 9 och slutar kvart över 11..


R.I.P

Idag när pappa kom hem så kom han in till mitt rum och berättade att kaninerna inte fanns.. Jag gick ut, det enda som va kvar av min älskade Ulla va bara svansen och lite inälvor.. Lilla Doris hade knäckt nacke och även dött av panik hela hon va stel. Vi begravde henne så klart ! Dom två mina två mest speciella kaniner.. Så synd att detta händer.






Puffs!

Hallo, Igår efter skolan så åkte jag till stallet och hopptränade, gick super. Puffs ville fram ! Men idag så red jag lite själv inne. Han lyssna och gick jätte fint. Nu blir det dusch imrn är det skola och sen stallet! Och stallet på lördag också , tror ej jag bloggar nåå.. Blir ju bara stallet.

Trött tjej.

Hallo. Somnade igår kväll vid 4a vaknade 8a och somnade igen vid 11a. Sov till 12 idag. Legat i sängen hela dagen. Ska städa rummet nu och sen så blir det möte i skolan om en timme! Men imorgon blir det skola sen sjukgymnasten sen möte i stallet! Och resten av veckan blir stallet och massa plugg också!

Älskade Caspian på bild!


Jag älskar dig marcus!


new in!






Helgen..

Hallo! kom nyss hem från stan, köpte lite kläder med mamma.. Vi åt på vivaldi sååå gott! Men i fredags efter skolan åkte jag och jenny till johanna. Va med henne och sanna. Jag och jenny gick till skrapan så kom johanna och frida! Vi drog hem till johanna igen så va sara och angelica där också! Vi alla drog ut vid 6 och då drog  angelica sanna och sara. Men sen så va vi ute.. Träffade massa folk! Vissa va riktigt snälla! Men vi kom väl hem vid 1 tror jag.. Men igår åkte jag hem med 8.05 bussen, åt frukost sen till stallet. Fixade och de tog in och sen red lite ute.. Åkte hem duschade och åt sen hem till yohanna. Pratade lite granna. Sen gick jag till rocklunda och väntade på Älskling i två timmar! Men sen så kom han vid halv 7. Åkte hem till honom, åt och sen kollade tv vi hann inte va så jätte mycket båda va trötta så somnade nog vid 12 eller 1 minns ej.. Vaknade 7 imorse! vi låg kvar till 9. Sen åt han frukost, jag kunde inte för jag är laktos. Mamma hämtade mig på rocklunda åkte och åt en macka på sabway. Väntade tills 12 så köpte vi två bhar två jeans och vantar och skor.. Gjort sönder alla mina jeans. Men är hemma nu och ska sova och läsa lite till provet som e på torsdag!


Caspian!

Hallo, vid två så åkte jag och Amanda till stallet, tog in och borstade Ina. Och sen tog vi hand om Caspian. Lät han leka av sig lite! Kom hem vid 4a. Jag har fortf hosta men de är torrhosta så blir skolan imrn kanske stallet efter igen!


Ingen ork till att blogga!

Hallo, orkar inte blogga idag så slänger in ett inlägg innan jag lägger mig i sängen igen! Igår åkte jag och mamma, pappa till mormor. De va min dag igår.. Men i natt låg jag och hosade enda till 4a, somnade till slut men kl 7 ringer min pojkvän och väcker mig.. Jag hade ingen röst kvar... Men fick stanna hemma idag.. Ska bara vila idag!

Igårkväll

Igår efter stallet så träffade jag Johanna och Linn, vi åkte till kärn och träffade Skogis och Keno. Gick hem till Skogis och så kom seko. Vi drog ut och skogis lerade ner seko och keno. haha men sen åkte vi till seko vid halv 11. Jag drog lite innan halv 12 eftersom jag skulle upp så tidigit i morse!

Kräftor.

Hej, kom nyss hem från stallet, varit där sen 9. Men ska väl skriva lite om va som hänt sen i onsdag. Hade hoppträning då. Det gick helt okej! Men i torsdags så gick det hur bra som helst, jag skritade i 30 min på tygeln sen gick han hur fint som helst i trav och galopen. Men igår så gick det också bra. Han har tränats hårt de tre dagarna så idag tog vi det lite lugnt. Men ikväll ska vi till bergshammra på kräftskiva hos min kusin! Hare bra!

Sjuk..

Hallo! ingen skola för mig idag, är sjuk. Mår inte så bra tyvär. Marcus och jag har smittat varandra! Haha men i fredags så tog vi i usek hand om små barnen.. Vi hade hur kul som helst! Men i lördags så kom älskling hit. vi åkte till stallet , red lite inne tills mamma kom, så gick vi till fältet och jag red där lite... Men sen så hem, vi gjorde mat, badade och sen kollade vi film. Igår låg vi i sängen tills han skulle hem, vid 7 så åkte jag och mamma och tränade, Och efter träningen stannade jag en liten stund för att prata med älskling!

Av älskling


burlesque

äntligen sett filmen! Den va jätte bra.




Stallet..

Hallo, igår hade jag hoppträning. Gick väl helt okej.. Tror inte Puffs tycker de är lika kul att hoppa inne som ute.. Men Kom hem vid 9 tror jag.. Idag efter skolan så satt ja här sen vid 5 åkte jag till stallet. Fixade och red lite. Har så ont i axlarna och massa annat så de går inte så bra. Blir väl läkare och sjukgymnast nästa vecka.. Imrn efter skolan blir de stallet. Rida sen blir de ta hand om barn som ska sova kvar... Lördag kommer älskling!

New in

Mamma kom hem med en tjock tröja jag ville.. Hon köpte också en till tröja men den ska vi byta färg på!


RSS 2.0