En skit dålig uppdatering!

Hej, har inte skrivit på bloggen på en vecka snart. Det är för att min data har fått virus och jag har inte haft tid till att fixa de. Men nu ska jag iallafall skriva lite om min vecka som varit , jag tar de dag för dag. I måndags blev det skolan. Sen ut med Linnea och några, gjorde inte så mycket. Sen i tisdags så blev det ingen skola men jag va med Linnea och vi drog till stallet och red. Jag fick hoppa Glenn, sjukt länge sen. Men i onsdags hade jag skola till klockan tre sen kommer jag inte ihåg va jag gjorde men jag tror jag bara va hemma. Men i torsdags efter skolan så tog jag bussen och åkte in till stan. Träffade mamma och pappa, vi gick till polisen och fixade pass till mig. Sen gick jag och mamma på stan. Jag köpte 3 legins, ett par shorts och ett par glasögon. I fredags efter att haft 2 lektioner så åkte jag, mamma och pappa till gryta där min kusin Sofia hade sin studentenfest. Träffade min släckt. Vi drog hem vid nio. Kommer ihåg att när vi kom hem va jag så arg att jag gick och la mig och somnade efter nåra minuter. Jag vaknade klockan 10 då gick jag och duschade sen åkte jag mamma och pappa till hallsta och firade min sysling. Men sen åkte vi hem vid 5. Då kom Adde hem till mig och vi va ensamma hemma så vi låg och kollade på film i soffan i vardagsrummet. Mamma och pappa kom hem vid 12 eller klockan 1 på natten. Jag och Adde kollade klart på filmen sen gick vi och la oss. Kommer inte ihåg hur länge vi sov men Adde va trött så han ville sova men de fick han inte. Vi åt frukost sen kollade vi på film. Hans mamma kom och hämtade han sen och då städade jag mitt rum och sen la mig och sov. Imoron ska vi ha brännbolls sak i skolan. Sen på tisdag har vi skolavslutning och sen ska jag till gröna lund med Josse Linnea och Sandra. Bilder kommer nog om jag får bort viruset eller låna pappas data. Men inga bilder från studenten kommer än eftersom jag inte orkar lägga in dom igen på den här datan.

Söndagen..

Hej, vaknade för en halv timme sen av att mamma ringde mig. Somnade rätt tidigt igår, runt 11 men iallfall så är jag skit trött. Igår vaknade jag vid 6 då duschade jag till 7 sen somnade jag och sov till halv 12 sen vid 2 kom Adde hit. Vi låg i sängen och myste sen gick vi ut. Han spelade fotboll och jag cyklade på en 3 ljuling. Vid 9 så kom hans föräldrar, lilla syster och yngsta brosa och hämtade han då drog jag till starbäck och träffade Malin vi gick hem till mig. Och snackade om lördagen. Jag hinner inte skriva om de nu så jag gör de senare. Men hon drog hem halv 11.

En dålig uppdatering

Hej, sitter här medans Linn och Jenny ligger i min säng. Jag sov till åtta.  Jag fick sova i soffan för Jenny och Linn somnade igår när jag städade. Men iallafall jag har haft en dålig uppdatering för jag inte har orkat suttit mig vid daton. Men vi tar de nu. I torsdags så va jag med Jenny och Linn. Ska nog uppdatera en vidio på Jenny från då. Men igår så kom Malin till mig kvart i 8 och då drog vi till samhället där våran nya skola ska ligga. Fick se våra klassrum och lite i skolan. Efter de så drog jag och Malin hem till mig. Sen vid halv 10 drog vi till samhället igen och kollade på soaren. (kommer några bilder) Men sen drog vi till camping med vår klass och nåra i 7:3 och nåra 94or. Jag badade en gång. Men efter de vid halv 2 drog jag hem. Träffade Linnea en stund. HEm vid 5 för min kusin anna, hennes mamma och min morbror och mormor hade kommit hem till mig. Fick en parfym av dom. Sen vid 10 drog jag ut med Jenny och Linn sen drog vi in till mig och dom somnade.

Bilder från igår.

Soaren 2010
Skogslunds sista







i caming



Poliser vi gillar...

Kom nyss in, skjutsade hem Linn. När vi kom till där hon bodde så stod det en polisbil. Och en av poliserna frågade om vad de tyckte om att man skjutsar. Idag va jag iallfall i stan idag med Linn som jag skrev i förra inlägget. Vi köpte kläder och jag köpte skor och en nymobil plus en jacka. Lägger ut lite bilder sen men inte idag för nu ska jag duscha sen ska jag sova för jag sover så lite.


Stan med Linn

Sitter här med Linn. Har inte bloggat på länge för min data har haft virus men jag vet inte om de är borta än. Men idag ska jag iallfall till stan med Linn och shoppa med henne, ska köpa ny mobil också. Men igår efter skolan så va jag med Linnea en stund sen drog vi till stallet. Jag red Solei, va första gången jag gjorde de men sen drog jag och Linnea till ån bakom fotbolls plan sen hem till henne. Jag drog hem och duschade vid 9. Bilder kommer säkert från stan idag. Ska lägga upp lite bilder sen i söndags när jag fyllde år. Nu ska jag fixa mig.


RSS 2.0