Cypern..

Hej, nu sitter man här i Cypern, varit här i en vecka nu. Badat och solat så jag fick hemlängtan efter 4 dagar. Jag skriver nog mer när jag kommit hem och när mamma köpt en data sladd till den nya skärmen. Sitter i lobbyn och väntar på att bussen ska komma. Idag köpte jag en percing och en väska. Bara köpt armband och en ''sak'' till adde. Planet går iallafall 10 över 2 svensk tid. Skola imoron. Börjar nere vid ishallen. Jag saknar er i sura som fan plus adde..  HEMMA SNART!


Slår sönder datorn..

hej sitter hemma hos Johanna nu. Min data skärm är sönder, eftersom jag blev arg och slog sönder den. Så nu  kommer jag inte kunna blogga något... Lyckad tjej jag är säger jag bara! De här får väll bli de sista på ett tag...

Pappasbilder

Hallo, sitter här med Johanna. Idag vaknade jag vid halv 9, åt frukost sen la jag mig i sängen igen. Vid 10 drog jag och mamma och tränade. Sen fick vi behandling och vid 12 åkte vi hem ifrån Sätra brunn. Hämtade Johanna och jag sprang in och hoppade på pappa som satt i soffan. Johanna och jag satt oss vid datorn och nu sitter vi här.  

Pappas bilder från norrland






Sätrabrunn

Hej, nu har jag vaknat och duschat, ska snart ut och hjälpa mamma med veden. Sen drar hon och jag till sätrabrunn, på spa.. HEHE känns lite knasss. Vi kommer hem imoron och då är pappa hemma! Snackade med han i telefon för några minuter sen och han sa att dom hade åkt från fjället nu. Ska lägga ut någon bild som han tagit sen. Igår när jag träffade Malin, vi snackade ett tag. Drog till henne, sen till willys köpte päron och cola. HAHA alltid vi. Sen hem till mig satt vid datorn sen drog vi ut. Klockan 5 drog vi till Malin igen. Hon käkade och jag fick smaka. Sen drog vi ner på samhället. Vid 7 drog vi hem till mig. Johanna kom så drog vi ner på samhället. Träffade Jenny , Linn, Monir och två andra killar... Jonas kom i sin bil, han fick låna min rosa brillor. Blir synd om han, om han inte lämnar tillbaka dom. Men sen drog alla så hämtade Jimmy mig, Malin och Johanna. Sjkutsade hem Johanna. Sen åkte vi runt i sura. Sen till camping. Va där ett tag sen skjutsade han hem mig och Malin. Malin drog efter ett tag. Jag satt mig och kollade på film med mamma. Somnade vid 2 typ. Kommer inte blogga mera förän imoron.


Ut och träffar Malin

Hejsan,  vaknade för en timme sen typ. Ska snart dra och träffa Malin, inte träffat henne på en vecka nu. Igår efter att Yohanna åkt hem så träffade jag Linn och Jenny, va med dom sen drog vi och träffade Emma och Johanna. Va vi skate , jag och emma drog hem till Johanna och hämtade Emmas saker. Sen drog vi till skate igen sen till Starbäck träffade Malin och Frida. Jag, Johanna och Emma träffade Jimmy, vi satt i hans bil och dampade. Jag och Johanna drog hem vid 10. Satt mig vid datorn med mamma. HAHA hon är ju rolig, åker på spa med henne imoron också.

Pappa kommer hem på söndag, saknar honom.

Bilder från inatt


vi är inte seriösa!




älskar läpparna våra..






tillbaka till 80-talet..




boddddddy


god jul.. 4 månader kvar
SERIÖS bild/ yohanna


Yohanna ska på bal nu.. LYCKOSTTTTTTT


Bilder från min kamera kommer ikväll eller imoron.

Äckligfjortisnatt..

Hallo, vi vaknade vid 8 ! JIPPI duktiga flickor. Jag har nyss duschat och jag vet inte va Yohanna gör men vi ska äta frukost sen ska vi dra och köpa sluch eller någon. Får se va som händer idag. Inatt hade vi damp iallafall. Igår klockan 11 drog vi ut och träffade snyggingen från västerås;) Jag lekte Yohanna... HAHA så jävla roligt. Men efter ett tag drog vi hem. Jag och Yohanna satte på oss 4 lager med olika fondation och massa mer... Typ på läpparna, tuperade håret som fan! Sen tog vi MASSA kort, Sen tog vi bort all fondation, satt på oss rött läppstift och jag klippte hårt??????? Vid typ 3, mins inte riktigt om klockan va de men vi la oss i min säng iallafall. Johanna ringde mig och vi snackade ett tag. Jag och Yohanna låg och garvade åt ett ljudklipp som vi gjorde!!!!! Just nu sitter vi och lyssnar på ''vår'' låt: Hos dig är jag underbar. Skriver senare.

[                                                             så                                                       ]
seriösa är vi!




Från hänimjauwh & vowhenjoih 
till yohannaj&joannayfjortiiiiispoweeeeern

Kommer mera sen;))))

Mer bilder kommer imrn

Hej, sitter här med Yohanna. ÄNTLIGEN! Inte träffat henne på typ 2 veckor. De började som vanligt när hon kom hit. Vi tog en jävla massa sepe bilder och sen drog vi till ekängen. Hälsade på de 4 hästarna som va där och sen drog vi hem till mig. Satt vid datorn och dunkade musik. Sen drog vi ut typ kvar i 9, träffade Johanna Emma och Frida. Satt nere på samhället med dom. Men dom skulle hem till Emma så vi drog hem till mig igen och nu sitter vi här. Vi ska väll kolla på film eller någon. Sen i natt ska vi sepa oss på mitt rum när mamma sovar... Får va tysta.....






































Vän med Johanna igen

Hej, varit vaken i en timme nu, sov som en gud i min säng! Så jävla skön. Har duschat och suttit på mig rosa mjukis kläder. Får se va som händer idag, Yohanna kommer iallafall ikväll och sover här. Igår så cyklade jag till tuppen. Träffade Linn och Jenny, vi drog hem till Jenny. Satt på hennes rum ett tag sen drog vi hem till mig ett tag. Så kom Emma och Frida, vi drog till kajen och satt oss där. Emma och Frida drog så kom Johanna med Frasse. Satt ett tag där sen drog vi till Johanna, hon böt tröja sen drog vi till skolan. Frida och Emma kom och vi satt där och snacka om fina saker. Typ alla drog hem förutom Emma Frida och jag. Vi drog hem till mig. Sen drog vi ut. Jag somnade vid 1 men inte hemma. Men jag vaknade upp hemma. Nu ska jag äta frukost.




Kaninerna och veden..

Nu har jag huggit ved och låtit kaninerna springa fritt på baksidan. Doris den älsta men minsta drog iväg över till grannen och typ ut på vägen och saker så orkade inte va ut. Satt mig nyss här typ. Får se vilka man träffar senare. Morgondagen och helgen är iallafall planerad.


Bild från igår som Jenny tog

vid tuppen igår

Hej, sitter här och segar som vanligt. Vaknade vid 10 av att mamma ringde. Va så sjukt trött men jag kunde inte somna om så jag duschade och nu sitter jag här. Igår efter att Jenny kom hit så drog vi hem till Emma. Men hon kunde inte hänga med ut för hennes föräldrar kom hem från cypern då. Men jag och Jenny drog till Linn. Vi cyklade till tuppen. Satt vid några bänkar och hade damp. Tog kort och sen drog vi hem vid 10. Jag la mig i soffan och kollade på tv. Gick och la mig runt 1. Nu ska jag äta frukost sen vet jag inte va jag ska göra.













En borta...

Klockan 12 idag, när jag skulle ta mina piller så va det en för mycket borta. Jag har inget minne av att jag tagit två samma dag. Jag måste iallafall till um i veckan och fixa ut ett andra packet. Det är något jag måste komma ihåg!!!


borta?


Nu sitter jag här och lyssnar på musik och bloggar. Har nyss ätit förförsta gången idag och jag har varit vaken sen klockan 9 och klockan är snart 5. Det är inte bra. Men nu blev det en macka med grönsaker på och lite vatten till. Har duschat, haft ansiktsmask och fixat mina ögonbryn, det va länge sen jag gjorde det. Så jag tyckte jag skulle det. Men nu ska jag ut och bära ved. Fått pengar av pappa för att jag ska göra det nu när han är borta. Och så väntar man på Jenny som kommer snart. Hon får väll kolla på eller något


ved

Bråk försvinner...

Ska skriva av mig lite. Skiter i all bråk som varit.



Linn Malinen: Du har varit min bästa vän sen januari 1998. Kommer inte ihåg allt från dagis exakt. Vi pratar alltid om det vi kommer ihåg ex: Då du och jag skulle ''hjälpa'' din bror så vi hoppade över staketet och drog hem till dig. Då vi alltid sprang till gungorna och jag stannade innan vi va där och sa att jag inte skulle få min gunga och blev tjurig. Vi pratar alltid om när du rev Martin i ansiktet, då vi fick så grymt mycket skäll av dom som jobbade där. Kvällarna hemma hos mig när vi va 5 år, vi spelade in en massa typ när vi snackade och sjöng. Och jag va en tiger och jagade dig för du va en häst. Nu när man lyssnar på dom. Så sitter man bara och skrattar och tycker vi va knäppa. Men vi skulle börja skolan. Du valde nytorp. Nytorp som låg längst bort från mig. Men jag tog också det för du skulle de. Vi slutade va och vi hitta oss till andra. Men sen när vi skulle börja på skogslund så kom allt tillbaka. Vi har alltid roligt när vi är. Förra sommaren då vi va i gävle på någon camping, vi satt inne i husvagnen och sjöng depp låtar HEHE eller vi sjöng inte, vi SKREK!!! När vi insåg att man hörde ut så slutade vi. Och när vi satt och gungade som vanligt och 3 små killar kom fram och vi drygade med att gissa vad dom hette. Och någon liten kille som hette Johan började jaga dig. haha såg så roligt ut. Hösten kom och vi började gå på såna där jävla discon i stan. HAHA Dom kvällarna är otroliga! Nu har jag inte träffat dig på över en vecka och de känns konstigt. Vi har inte bråkat någon gång och det har snart gått 13 år, jag litar på dig till hundra.Jag älskar dig min barndomsvän!



Malin Högberg : Träffade dig igenom fotbollen. Vi snackade inte så mycket kanske. Iallafall inte va jag kommer ihåg. Men vi skulle börja skogslund. Du och jag kom i sammaklass. Men började inte va med dig förän efter ett halv år. Varje dag i skolan är jag tillsammans med dig och de trifs jag med. Vi kanske hittar på sjuka saker. Alla minen är sjukt roliga. Som Norrköping, då en tiger hoppade på fönstret där jag stod och någon gamal dam sa att den kanske gillade mig. HAHA så fult. Alla sepe bilder och vidio klipp båda i skolan och på andra ställen. Då H frågade dig om jag tyckte han såg ut som en bög. 2 år och vi har gjort så mycket. Tror nog inte ens jag skulle kunna skriva ner. De skulle ta tid. Vi har bråkat två gånger på två år. Och låt de aldrig hända igen!! Den här sommaren. Vi åkte på rix fm med några killar. De tog 23 dagar tror jag sen träffades vi igen. De kändes som om något inte fanns där. Vi hade inte ens smsat varandra! De va fan helt konstigt. Men nu snackar vi som vanligt och de känns bra för mig! Dig är också någon jag litar på till hundra! Jag älskar dig min andra halva




Yohanna Andersson : Vi har inte så jätte mycket minen. Men vi gick i samma klass sen lekis till 5 an, vi va typ aldrig men nu i 7an vände det. Vi va några gånger men den här sommaren har du blivit som en äkta syster. Vi har samma humor, vi fattar varandra. Dig kan jag snacka med om allt. Jag vet det nu. Men du ska ju flytta och byta skola. Men vi kommer säkert va en massa. Tror aldrig jag bråkat med dig och de ska aldrig hända heller! Och vår teater till låten : hos dig är jag underbar! haha sjukt roligt. I vintras när du gjorde dig till katt och jag till en hund. Vi va snygga dååå 'host'. Jag älskar dig.



Jenny Blomkvist : Jag har vetat vem du va sen dagis. Men du i 2 an sommaren innan 3an då du skulle flytta till Värmland så blev vi bästavänner. Vi va bara du och jag hela sommaren! Kommer inte ihåg men efter några månader kom du tillbaka. Vi va inte så mycket men i 6 an började vi va igen. Dig kan man skratta och ha kul tillsammans med. Vi har väll inte varit så mycket själva på senaste tiden men vi har gjort mycket men vissa minen kan man hålla för sig själva, ex : i stugen med min tjol och gubben. Men det finns säkert några som vet va jag menar. Men du vet väll mest. De va då du, jag och Mimi körde något spel och jag fick äta en sked smör och ringa .... och sjunga. Och jag sjöng : santa lucia. Och du ringde till .... och sa att ni skulle på dejt! HAHA de va typ i 4an tror jag. Alla gånger du tagit över allt helt och fått oss alla att skrattat så vi nästan kissat på oss. Typ när du ringade till någon av Dannes kompisar och snackade som en blatta och vi va en massa som låg i min säng. Och sen dom där vidiorna när jag och linn skrattade ihjäl oss. Vi kanske har bråkat en massa men jag har aldrig viljat bråka med dig eller någon annan.  Jag älskar dig.




Emma Lagerkvist
: Nu ska ni folk inte tro att jag skriver det här för att bli sams med henne. För det är jag redan. Man kan förlåta folk och jag är en sån som förlåter. Jag hatar att bråka med folk. Jag vet att du Emma säger en massa shit när du bilr arg, för de kan jag också göra fast jag inte ens menar vad jag säger. Men måste se på hur denns andras liv ser ut. Och om man förstår är det ju helt klart att man förlåter. Vissa som har jobbit hemma tar ut det över kompisarna och då ska man fråga som kompis om de är något som kanske är jobbigt. Eller om man bråkar med sina kompisar, då kanske det går ut över sin familj, vissa kanske har svårt att säga saker hemma men föräldrar är dom man ska lita på mest, så är det iallafall oftast. Du och jag, emma vi har mycket minnen. Alla dessa kvällar hemma hos mig, eller ute. Jag kanske är tönt som håller käten när man bråkar men där är för jag inte vill bråka. Inte med dig emma eller med någon annan. har bara känt dig lite mer än ett år men mer blir det väll. Vi kanske bråkat mycket men vi har ju så roligt tillsammans, jag älskar dig, till och med när vi bråkar.



Daniella Nässlander : Känt dig i typ ett år, vi gjort mycket. Tänk när vi alla är gamla. Då kan vi tänka tillbaka och tänka på alla minnen och då få uppleva det igen fast i tankar. När du och jag va på rocklunda och dom där killarna drygade som fan! Va fan skit roligt. Och en massa mer. Film kvällar med dig. Vi kanske inte har känt varan länge men jag älskar dig iallafall. Aldrig bråkat och det gör att jag vet att vi kommer känna varandra länge. Minnen blir nog flera.






gårdagens köp

shorta: 99kr

shorts: 279,95kr

2st linne: 29kr st

2st body: 49kr st

shorts: 49kr



bio med mamma

Hej, vaknade för typ en halv timme sen, för någon kille ringde och ville snacka med pappa. Va igen ide att somna om. Igår vaknade jag vid 11, drog till Västerås med mamma. Vi va typ ett tag på erikslund. Sen drog vi till stan och jag köpe lite kläder. Sen drog vi till mormor. Snackade med henne och jag kollade på tv och frös. Men sen åkte jag och mamma till stan igen och gick på bio. Vi såg bröderna karlsson. Inte den bästa filmen jag sett men den va väll bra. Vi kom hem vid 9, då gick jag ut och snackade med Jenny och Emma som va med Ersad. Kom hem runt halv 11. Mamma skulle sova så jag satt mig på mitt rum och städade eftersom det såg ut som ett helvete! Somnade vid 3... Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, är trött och har ont i huvudet så det kanske inte blir så mycket mer än att jag ska hjälpa pappa med ved.





gjorde ju om mitt rum för inte så länge sen. Och nu när det är städat kan jag lägga ut en liten bild.




RSS 2.0