Ute vid starbäck

Efter att jag och Daniella hade varit här så drog vi ut till starbäck och träffade Charlotte, Emma och Jenny. Vi va där. Hittade hopprepppppp och två fotbollar. Daniella och jag cyklade på Charlotte och Jennys cyklar runt starbäck. Och Emma va typ sepe. Sen kom Jimmy. Jimmy satt i sin bil och skrattade åt oss. Sen satt vi oss alla i bilden. Jag satt och as garvade. Sen drog Jenny, Emma och Charlotte hem. Då fick vi åka med Jimmy hem till mig. Jag och Daniella satt upp min stutsmatta sen drog hon hem. Nu sitter jag här och ska snart duscha.


Blev bara en bild eftersom ja glömde minerskortet hemma i daton.

Sitter här med Daniella

Hej, sitter här med Daniella och lyssnar på deppmusik. Kul liv alltså. Idag i skolan hade ja före drag. Gick faktiskt skit bra !!!!!!!!!! Sen efter de va det no och matte. Sen typ slöjd, då fick Jonn spraya klart min kudde. Sen efter de hade vi svenska och so. Mellan so:n och svenskan så satt Jonn och Böös och frågade oss tjejer om mens... Vår lärare trodde dom va knäppa i huvudet. Men slutade halv 4 så gick jag och Daniella ner till idrotten. Jag hade damp på Ersad, bara för han kaxade sönder. Sen gick vi till mig och nu sitter vi här. Får se vad som händer senare.

Imoron är det fredag !!!!!!!!!


Linnea Josse och Emma

Kom nyss hem från stallet. Josse och Linnea red iallafall. Men innan Stallet så va vi nere vid samhället. Satt inne på 31an. Sen träffade vi Emma. Gick runt på samhället. Vi hade fan skit kul. Satt utan för släggan och Emma körde bingo (HEHE)Vid 5 drog vi till stallet. Jag red Rolex som vanligt. Gick helt okej bara att han älskar att hoppa så han blir stark och drar. Men nu ska jag duscha och plugga


Ut en stund med Linnea och Josse

hej, sitter här och pluggar !!!! Inte kul alls. Ska ut snart och träffa Josse och Linnea men dom ska inte till stallet så ska dit iallafall senare.

skola skola skola..

hej sitter här, kom hem från skolan vid halv 3. Gick hem för jag har föredrag på Torsdag.Kommer gå åt helvete !!!! Men måste ju iallafall göra de. Men idag i skolan hade vi svenska vid 8 gjorde väll inte så mycket. Efter de hade vi idrott, vi hade orgentering. Jag och malin hittade alla 15 på 6 min. (HEHE) känns som vi va snabba. Nej men sen va de lunch satt typ och snackade med Alle. Sen bild, språk och so. På so:n så snackar vi om jesus... Så tråkigt. Men nu ska jag börja med föredraget..

Eema igår


Igår innan och vid slussen

Bilder från igår, hemma hos mig innan jag Emma och Frida drog ut till slussen.








Nere vid slussen med Jonn Ante och Nyman.
(bild på elden)





(vidio klipp kommer upp senare från igår och idag)

Lite bilder sen idag

Sitter här med Frida och Daniella, Emma och Malin drog nyss hem. Va ute med dom, Linn och Jenny. Sov ju hos Johanna i natt. Vid 12 kom Daniella hem till Johanna då drog vi till Daniella. Dom spelade fotboll men sen drog typ Johanna då drog jag och Daniella till vanessas. Så kom Emma och dom. Vi va vid hallonet. Sen drog jag och till Daniella hem till mig sen kom ju Malin, Emma och Frida.



Idag vid hallonen.





Tog bilder av Johanna

Johannas bilder från idag vid Starbäck.







Kom nyss hem till Johanna

Hej , sitter hemma hos Johanna nu. Var nyss ute med Emma, Frida, Jonn, Ante och Nyman. Vi gjorde en eld vid slussen. Jonn hämtade vatten i en påse för att vi skulle släka elden. Emma gick nere på samhället med Jonns fiskespö. Lite bilder kommer imoron när jag är hemma. Va ute till halv 1 typ kallt som fan kan jag säga. Men nu är de varmt och skönt här i Johannas säng. Och vi ska fan inte sova (!!!) HEHE började nyss garva för att de pepppp va ju skit kul. AA men godnatt då ????


Inte vilken jonn som helst

Jonn är duktig RIKTIGT duktig (HEHE)


Diggar min pappa

Kom på en sak jag inte berättat. I sommar ska jag få ett eget nytt rum i garaget till sommaren. Mer chill kan de inte bli ju. Okej ska bara sova och va där med mina kompisar.


så ser de ut nu




Min pappa är stek( HEHE )
vårat nya garage

Bilder sen idag

Linnea och jag.







När vi träffade Jonn













Vid starbäck






(vi är inte lebbar)




Lördag 14 april.

Idag vaknade jag med Adde vid 11. Vi låg typ där till halv 2 sen gick vi ut och han åkte hem vid 2. Då drog jag ut med Linnea, gick till nytorp sen till samhället, träffade jonn där. Sen vid 7 drog vi till starbäck och träffade Johanna, Emma, Daniella, Frida, Johan och så va Emil ( drygaste ungen på jorden ) Men vid 8 drog jag Johanna och Daniella hem till Johanna. Sen jag och Johanna till mig. Vid 9 drog Johanna hem, nu sitter jag här. Är grymt trött, bilder kommer i nästa inlägg.


Ut med Linnea

Hej, sitter här och väntar på Linnea. Adde åkte hem vid 2, varit med han igår kväll och inatt. ( MYSMYS ) Inte bloggar eftersom jag varit med Adde. Men nu ska jag fixa mig och sen ut med Linnea( bilder kommer säkert )

Sitter här med Linn

Hej, sitter här med Linn. Slutade skolan 5 i halv 4 väntade på Linn så gick vi hit. Åt farmorbröd( de är min farmor som gjorde de, och jag har ätit de sen jag va jätte lite) men iallafall nu ska jag ta bort mitt smink. Sen ska jag till badhuset, ska sola och träna. Imoron kommer Adde hit.




Bilder på mig och Linn sen 2009




Jag som hatar snö

SNÖ DEN 22 APRIL 2010! Jag bilr galen. De kommer säker va snö i sommar åxå. Om de är snö när jag fyller år blir jag fan arg. Eller är redan arg ! Vill ha riktig vår och inte nån jävla snö vår. Sommaren kommer säkert bli kall och regnig. Aja vaknade av att mamma kom in och sa att de snöade. Nu sitter jag här och ska börja fixa mig sen skolan.


SNÖ I APRIL?

Västerås idag

Jag och Malin innan stan hos mig.






Vid tåget innan stan.







På tåget till stan. (Fina bilder på mig och malin, så seriösa)











På slottet och konstmuseumet.























Stan.










Tåget från stan.




Jennys klubba, jag slickade på den.


stan idag med skolan

Hej sitter här med jenny, dampade nyss på min pappa. Igår va de min mamma jag dampade på. Men ja kanske inte vill äta ! Nej men idag klockan 9 åkte alla 96or till stan. Min klass gick till Västerås slott, sen till konstmuseumet. Sen gick tjejerna till polismuseumet, Malin vill bli polis efter att vi va där och jag vill bli advokat. (HEHE) fint jobb ifram tiden? Nej men vid 12 så fick vi göra vad vi ville och då gick jag och Malin på stan. Fick jätte fina bilder (eller inte) men sen kom Adde och Marcus ner till stan. Men vid 2 så gick vi till tåget. Kom till sura halv 3 och då gick jag och jenny hem. Och nu sitter vi här.


Tobbe och Alle idag

Idag efter skolan gick jag hem till Tobbe så va Alle där. Va där ett tag sen drog hem till mig. Alle och Tobbe satt sig på mitt tak och rökte. (HEHE) sen drog vi till stallet och jag red Rolex. Alle tyckte att jag skulle hitta en större häst. Tobbe och Alle har många tankar i huvudet. Nej men sen efter jag hade ridit drog jag hem. Duschade och nu sitter jag och är arg på min mamma. Hon är dryg men vi ska inte gå in på de !





Alle skulle va pj, så han fick typ alla min tofsar som ja hade(HEHE)


bilder från idag

Bilder från idag. Vi är normala på vårt sätt




















3 filmer



trevligt?

HALOOOOOO sitter här med DAniiiiella från bolääänge. Idag va vi ute på en promenad? Med Johanna. Rätt trevligt. Att man kan umgås med sina väninnor är roligt.

Nej okej ska va seriös. Sitter här med Daniella kom typ nyss hem från Johanna, vi gick tll camping. Va väll kul. vi tog massa bilder och filmade som kommer upp snart. Nu ska Daniella hem och jag ska sitta här och plugga.

jonn en duktig pilotmobbare




Jonn ville att jag skulle ladda upp den här vidion på han. Och han fick som han ville.

alergier och so-läxa

Vaknade med svulna ögon, fixade de lite med smink. Hatar seriöst våren med mina alergier ! Kommer se ut som ett trött miffo i två månader. (Jippi) Vill ha sommar så jag slipper pollen och nyttgräs. Men iallafall man går till skolan fast man ser ut som man gör. Hade 5 lektioner slutade vid 2 och nu sitter jag här och väntar på Johanna och Daniella. Vi ska gå ut och gå. Duktiga flickor? Ikväll måste ja plugga mer mer mer mer ! Har fortfarande so som måste in imoron, skulle varit inne i fredags men jag va sjuk veckan innan påsklovet så tog aldrig hem böckerna. En sammanfattning om Grekland, på typ 13 sidor!

fredag och lördag

I fredags efter skolan åkte jag in till stan och träffade min mamma. Köpte ett par byxor, ett linne, en bh + 3 trosor, en tröja, en tjocktröja, en väska och en jacka. Va där till åtta kanske sen när jag kom hem gick jag till Starbäck och träffade Jenny, My, Malin och Emma. Vi satt hos Malin och lyssnade på musik. Vid elva drog jag hem. Vaknade vid 10 igår duschade och städade. Sen kom Adde. Ví myste väll och kollade på hockey också. Han drog hem vid typ elva. Idag ska jag iallafall inte göra någonting ! Städa och plugga lite. Har so som ska in imoron.


igår..

igår på idrotten
(jonn och johan)









hemma hos malin igår





snö igen?

när jag vaknade så kollade jag ut igenom fönstret. SNÖ? Igen, jag bilr galen snart. Det är ju för i helvete april då ska man inte ha snö. Den här snön kommer nog inte ligga kvar länge eftersom de är plusgrader på dagarna men jag hatar snö iallafall.

Igår efter skolan när jag och Linn skulle gå hem till mig så träffade vi Jenny, så hon hängde med. Vi satt och pluggade. Linn gjorde sin franska, jag skulle göra min so men skrev två meningar. Sen gick vi till släggan och växlade Jennys 100lapp. Men vid klockan 6 drog dom hem och jag

Idag efter skolan med 4 lektioner så ska jag till stan och träffa min mamma. Kanske kommer bilder från stan och från skolan.

igår med johanna och daniella




igår med johanna och daniella













fina bilder


bilderna kommer imoron

Hej, kom nyss ur duschen. Idag efter skolan gick jag, Johanna och Daniella ut och gick med Johannas hundar. Va rätt kul. Men hinner inte skriva nu så lägger ut bilderna imoron istället.

lunchen i skolan

Jag älskar er !

(Jag och Johannas fötter)



Bara tjejer eller?(HAHA)









ema rider på mig?

johannas fina bilder

Skolan idag hade först engelska sen svenska. Tisdagar går snabbt i skolan efter svenskan hade jag lunch. Vi satt nåra ute på marken och ''solade'' (HAHA) nej då. Men johanna tog typ lite bilder med min kamera. Efter lunch hade vi matte och no. Min lärare sa till oss hundra gånger. Jag och Johanna har till och med fått bestämda platser på matten. Seriöst vi har typ massa på no/ matten. vi får inte ha mobil, jag och Johanna har bestämda platser. Efter matte/ no hade vi klf. Nästa vecka tror jag de är så ska vi åka in till stan och va där. Och jag bara älskar min klass? Ikväll blir de till stallet och rida.

johannas bilder, trodde inte min kamarea va så bra



josse vet att du älskar vidion


bilder från helgen.

ojoj, fina bilder
















lördags natten

Lördag: drog ut och gick hem till Josse med Linnea och Josse. Sen hem till Linnea med väskor. Drog ner till samhället vid 10. Satt nere vid tågstationen, vi fick lova att dra hem 11. Men nej vi gick hem till mig och hämtade öl. (HEHE) busigt. Efter de drog vi till Linnea och satt i hennes kök och garvade som fan ! Josse kunde inte hålla oboyen i munnen. (HAHA) satt där ett bra tag. Sen satt vi inne på Linneas syrras rum och körde ölspelet.(HAHA) Linnea hoppade av och Josse spydde typ ut de igenom fönstret. Alltså borde jag vunnit. Linnea och Josse hoppade ut igenom fönstret. Linnea kastade en öl i ett träd och Josse ramlade. Men där stod vi klockan 3 på natten och rökte. Josse somnade halv 5, jag och Linnea somnade 7 på moronen.
Söndag: vaknade 2 halv 3, vi åt frukost och fixade oss. Drog hem till mig. Josse blev kär i min lilla kanin Doris. men vi drog till släggan och köpte glass sen satt vi oss vid tågstationen. Träffade malin, Linnea körde runt Josse och Malin i en ''vagn'' bakom konsum. Gick runt och kände oss som nåra tattare. Nej då skoja bara. Vi satt och skrek i en gunga i lekparken : runka på runka på, så hårt de går åhhåiååå. sperman får tjejen kåt. (HAHA) bästa låten vi kom på ? jag drog iallafall hem vid åtta. nu ska jag mätta hur lång jag är för adde gjorde de nyss och han är 186 cm lång.


Linnea och Josse inatt

Drar hem till Linnea inatt, ska va där med Josse och henne. Blir nog nåra bilder. (haha) kommmer nog inte bara sitta inne så bara att hålla i ciggen Jonna. Today, vaknade jag 12 efter att varit uppe till 4 inatt. Pluggade lite matte sen duschade jag och fixade mig. Drog till släggan och mötte Jimmy. Sen hem och snart ska jag ut med Linnea och Josse.


anagina

Hon är hur grym som helst! Hon snackar om sitt liv. Humorn är grym. Tråkigt bara att vissa inte förstår att hon gör det på skämt. Vissa tar ju så illa upp av vissa av hennes videoklipp. Hon kan verkligen snacka. Finns många som sitter och skrattar åt henne. Älskar vidioklippen.


råby och hem till johanna

hemma från råby nu. blev inga kort. när jag kom hem till sura igen så gick eller gick inte jag sprang hem till henne för vi skulle snacka om saker. sen hem

råby ikväll

blir inget med emma idag. hon vaknade så sen och jag ska ändå till råby för sofia fyller 19. köpte en present till henne. ska iallafall till råby ikväll, bilder kommer väll upp senare.


sofias present, haha


igår kväll

godmoron, vaknade för en timme sen för mamma ringde. satt mig här och snart ska jag duscha sen ska ja få tag i emma. igår kväll nere vid samhället, dom där blattarna som ville ha pengar och cigg. dom sa att dom skulle råna oss. haha så jävla sjukt. dom va fan rätt läskiga, blev iallafall av dom när erdin kom.

blattar som ville råna oss.

hej, kom nyss hem. varit ute med josse och linnea. efter att adde hade åkt hem så satt vi nere vid samhället så kom tre blattar från västerås och ville ha pengar och cigg.men vi sa att vi inte hade. imoron blir de emma och kanske malin nu ska jag lägga mig i sängen puss.

igår kväll,trodde jag skulle dö

hejhej, kom hem vid 11 igår kväll så orkade inte sätta på daton. så blev inget inlägg. men iallafall.  igår gick jag och mötte malinj så gick vi till willys och köpte glass. seriöst de enda man kan göra i sura. sen gick vi hem till henne och kollade på film. sen gick vi ut och satt typ vid starbäck. de va fan skit kallt  ute. sen gick jag hem och böt jacka. sen så gick jag till samhället och mötte linnea och josse. vi satt typ i lekparken och snackade typ om allt, sen när josse skulle hem gick vi med henne och då va de nått i skogen så vi skrek typ. blev fan rädd. men sen gick jag och linnea hem. hon va typ den enda som snackade hela vägen hem. men idag ska jag va med adde. jag har lovet att vi ska kolla på hockey. nu ska jag fixa håret eftersom jag inte får ha smink för min stora pojke.

malinj när hon hade lite problem i gungan



ut med malinjj

ska snart ut med malinjj, vet inte va vi hittar på, finns inte så mycket i sura. men idag vaknade ja typ 10 av att en kille från pappas klass när dom gick i 9 an ringde om nån jälva klass fest till pappa. fett irriterande, till slut somnade ja igen sen efter en timme ringer mamma och säger att hon ska äta lunch och att ja ska upp ???????? haha satt mig här och kollade film och nu har ja fixat mig.


stallet ikväll

hej idag vaknade jag runt 10 av att mamma ringde mig. nu sitter jag här och har fixat mig för att åka till stallet och rida. händer nog inte så mycket mer efter de.

tappade staven i norrköping

när jag va i norrköping tappade jag ju min stav till naveln i vattnet, vi hittade kulan men inte staven. synd för den va fin. men inte så svårt att köpa ny. men eftersom ja inte ville att den skulle växa igen tog jag mitt örhänge å satt i där men naveln växte iaf lite igen. hålet i örat som nästan nyss va taget växte igen. men funderar att ta nytt. jag trök iallafall igenom navlen så att de började blöda men de va värt de.


ta igen..

delfinerna

fixade nåra bilder, dom vart rätt dåliga. gick inte att ta kort där inne på delfinerna så vi filmade istället och nu fixade ja kort från vidiorna men bilderna blev dåliga men man ser lite iallafall.



























fått sovit !

att jag fick vakna upp och inte va ett dugg trött va skönt. hela förra veckan har jag vaknat klockan 8 varje dag men idag sov jag till 12 ! äntligen! jag har legat i soffan hela dan och kollat på film men nu satt jag mig här. jag har inte planerat min vecka än bara att det blir stallet imoron och att jag ska träffa adde på torsdag.

att va stressad

att jag fick komma iväg från sura va bra. innan jag åkte hade jag problem med andningen, hjärtat och en massa mer. men nu efter helgen är de bättre. får se hur långe de håller. de är nog jag som är stressad men jag vet inte av vad. finns inget svar på min fråga än iallafall.

delfiner


norrköping 2-4 april

2 april

jag och malin på hotelletsbalkong



badet








kvällen




3 april

lilla jag



kolmordens djur !







tigern som hoppade på mig









jag och malin


haha 
min robort jag blev kär i på tv:n.


jag och malin hade kul i hissarna på hotellet




fint vi badar !







jag i bilden hem

hemma från norrköping

hejsan, nu är jag hemma från norrköping. tog 2 timmar att åka bil. i fredags kom vi fram vid 1 och då badade vi typ hela dan sen satt vi på nån pub på kvällen. jag va jätte trött så somnade runt 1 på hotellrummet. sen igår så gick vi på kolmorden och kollade på djuren. jag och malin tyckte mest om: delfinerna, tigrarna och sen sälarna. när vi kollade på tigrarna så stod vi vid en glad runta och då hoppade en tiger på glasrutan exakt där jag stod. och sen kollade vi på delfinshowen, haha känner mig lite barnslig som gick där. men kul iallfall. sen efter de så badade vi och låg på hotellrummet, jag satt och sepade mig mot malin i sängarna. och vi kollade på nån film där jag blev kär i en robort. men iallafal,i fredags när vi badade så tappade jag min stav till naveln och jag hade inte med någon annan så det hann nästan växa igenom men idag när jag kom hem så trök jag igenom den igen och de blödde lite bara. och i fredags de första malin gör när vi kom till badet så ramlade hon. idag innan vi åkte hem så gjorde jag en behanling, typ nått för håret sen massage. tjejen som gjorde det va jätte snäll. fick iallafall en skit rolig helg med malin !

sista inlägget innan norrköping

sista inlägget innan söndagkväll lr måndag moron. malin ligger i min säng och sover och klockan är bara 23.05, jag ska duscha och fixa håret sen sova också. vi ska upp 8 imoron för vi åker till norrköping då. puss hoppas alla får en bra helg.

HEJDÅ SURAHAMMAR
HEJ NORRKÖPING !

älska låten


SNART DRAR VI !!!!!

om ca 16 timmar drar vi från surahammar. så jävla skönt att komma ifrån skit hålan i 3 dar..


inget bloggande i helgen

imoron åker jag och malin till norrköping så jag kommer inte blogg nått i helgen för att jag inte har nån data. tror jag iallafall inte. men bilder kommer nog sen. just nu sitter jag och snackar med malin i telefon hon har inget att göra i skolan så hon kommer hit en stund innan slöjden.


det tog 5 månader

för ca 5 månader sen på höstlovet. åkte jag malin och emma till halsta. emma tog hål i tungan och jag i naveln och tungan. emmas mamma kom på henne nästan direkt men för mig tog de ca 5 ´månader innan min mamma märkte. jag fick ha kvar de för min mamma hon sa bara att jag kommer ångra de. och att jag skulle frågat innan. min mamma är snäll tycker jag






april april

godmoron, jag vaknade vid halv 8. hade fått sms av malin. hon skrev: jag kan inte följa med till norrköping, jag är magsjuk. och jag som va nyvaken kom inte ihåg att de va första april. sen skrev hon: april april .......  haha kommer nog bli lurad rätt mycket. som för två år sen när vi i klassen hade gjort en massa prov så hade tjejerna haft idrott och då så kom vi tillbaka och då stod det typ på en lapp på dörren: '' vi har tappat bort alla prov så ni måste göra om dom''. varför ska man skoja på 1 april de har jag aldrig fattat, kan man väll alla dar. men iallfall idag stannar jag hemma från skolan för att vila min röst men malin kommer hit ikväll och sover här för vi ska till norrköping imoron bitti för hon är inte magsjuk.

RSS 2.0