Ingen ork till blogg

Har tröttnat att hålla på å skriva på bloggen. Men kan ta min fredag - söndag. I fredag så va jag i skolan de
Så åkte jag till stan. Köpe faktiskt ett linne. Men sen red jag tamara hoppa lite på lektion för Sofie sen hoppa jag upp på puffs . Han kändes som en tunna! Haha men lördag åkte jag med några till bäckby med tamara å goofie sen stanna jag i stallet . red för Boel vid 4 à. Gick skit bra ! Idag red jag för boel vid 12 gick också bra . Åt sen med alla sen program träning. Då gick de inte lika bra ! Hade med John till stallet idag. Han fick klappa massor med hästar å ponnysar.


Helgen

I fredags va jag med bäbis .. Efter det så blev det stallet. Inge mer med den kvällen . Men lördag , red jag Mimmi å Moa ut i kohagen . Puffs hade så klart damp. Ba tur att man satt kvar !! Men mamma å mimmis mamma som va med hängde inte riktigt med men sen hem till bästa Yohanna å myste. Kollade film har inte skrattat så mycket på länge!! Mata mig.. Om du törs! Men somnade 10 vaknade väl 7. Fixa massor sen Fagersta vid 11 kom hem kl 2 ba ju dressyr tävling . Men sen hem å ha grönt kort kurs. Fixade puffs som man gör inför en tävling å sen visa han förhand . Men hem sen t rocklunda å träna !


Måndag igen ..

Hatar måndagar ! Började med Spinning i badhuset kl 9 , va nog ett år sen jag va å cyklade. Somnade dom vanligt i fötterna. Men dusch å cykla t skolan . Bild och sen lunch . So och svenska efter det . Rätt lugna lektioner . Men sen musik i 20 min sen hem å äta .. Sitter jätte kissnödig å ska väl fixa kläderna som täcker hela soffan. Dom har stängt av vattnet så kan ej gå på toa , dricka vatten elle duscha. Men imrn hoppas jag på gym med Frida ! Hare bra !


KONY 2012.


Bloggen har dampat

Kollar mello med mamma å pappa. Idag va jag i stallet i 12 timmar. Hade stalljour imorse vid 9 va klar 11 sen åt jag å Mimmi, vid halv två åkte jag, Sandra Mimmi, Moa , ebba å David med Aramis å Inha till Strömsholm för Sandra skulle träna där . Va hemma i stallet kl 6 typ , red å sånt. Hemma halv 9 imrn äre suracupen kl 10


NEW IN

stan idag så köpte lite kläder, längtar så till sommaren. Men tog kort å lägger ut för jag har inget å blogga om!




Hur kan dom veta?!

Haha


Tråk kväll

Hallo, efter skolan gick jag hem för jag har lite ont i halsen så ville inte träna med de. Sen så när jag kom hem å la mig i sängen fick jag huvudvärk och värk i kroppen sedan kom febern. Inte kul! Så nu har jag tagit tablett för mensverk. Mensverk imrn så är nog därför min kropp inte vill sammarbeta. Får se hur de blir med skolan imrn , tror nog jag mår bättre imrn ! Fast med mensverk så klart


Tjena

Hallå, haft lunch sen 5 över 10. Har so svenska nu sen musik sen ska jag t gymmet sen hem å slappa!


Min söndag

Hallo. Vaknade vid typ 11 , åkte till erikslund sen vidare till tidö. Hittat ett foto på min morfar jag aldrig träffade. Men vi åkte å åt sen hem å möt om lite för jag frös å sen så åkte jag till stallet , grönt kort kurs , delprov och sen hälsade jag på puffs. Skjutsade hem Mimmi. Sen gick jag mamma å pappa på bio. Filmen Nobels testamentet . Fixade mobilen och duschat nu sen så ska jag kolla tv och inget mer. Skola imrn!

Min morfar , som dog 1994


Bilder från igår!

Älskade puffs


Uteritt

Hallo, ska snart hoppa in i duschen. Idag vaknade jag runt 10 . Åkte till stallet vid 1 . Mockade och tog in bushästen, borstade å gick ut. Red ut t ängen med mamma. Han åt lite gräs . Vi gick tillbaka å så klart kommer samma som igår. Han börjar galoppera sen kom lite sparckar å han kunde inte stå stilla. Han ville ba galoppera till stallet. Men höll han kvar. Men red ute i padocken å han gjorde inget . Fixade han å så. Och åkte hem. Johnny och Sofia va här så blir va med dom ikv tror jag . Har så jävla ont i axlar , nacke å skullderbladen men men. Imrn blir de Västerås med mamma


Dagens

Dagens mående: bra men ont i kroppen
Dagens humör: rätt glad
Dagens borde: städa
Dagens vill ha i allmänhet: nå gott
Dagens materiella vill ha: kläder
Dagens planer: varit nyss i stallet, blir en kväll med kusin, Johnny å mamma pappa.
Dagens beroende: puffs
Dagens längtan: sommar
Dagens klädsel: whitaker byxor, surarf tröja å underkläder så klart
Dagens smink: inget just nu, blir mascara senare
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens låt: tröjan du hatar
Dagens saknad: Marcus
Dagens dummaste: blev sur i morse utan anledning
Dagens misslyckande: haha ingenting
Dagens köp: inget
Dagens godis: inget
Dagens mat: makaroner å skinnksås...


Galen häst!

Hallo, vaknade vid 9. Satt vid datorn. Åkte till stallet vid 12, mocka åt puffs å pg. Men sen USEK-möte. Vi fikade å sånt, och vi fixade lite saker för barnen nu i mars/april. Efter de så red jag Bella och Emelie ut. Puffs va hel galen. Kom inte ens ut från stallplan innan han började.. Började med en liten sprack. Haha, Sen steppade han och höll på.. Sen kom de mer starckar , flera stycken. Sen så kom vi över järnvägen och då kom stegringar och lite bockningar och fler sprackar. Haha satt iallafall kvar men puffs va hel tokig. Men sen lugnade han ner sig till vi började trava , då så kom typ 5 sparckar till . Men efter de så vare inget mer. Vi travade å galopperade i padocken bara för jag skulle kolla om han lugnat sig, å de hade han så gick in, Tvättade hans ben och fixade allt. Nu är jag hemma och ska tillbaka om typ en timme och 20 minuter. Hoppas väl på att han inte busade ur all kraft för ikv.. Bus häst!

Galopp race.

Hallo, varit hemma ungefär en timme nu. Duschat å ätit! Kom till stallet vid 5, hade grönt kort kurs och sen så mockade jag å borstade honom. Red lite med Amanda och Ellen. Vi körde lite galopp race. Daniella skratta ganska mycket åt puffen som försökte med all kraft att komma ifatt stora Greas. Haha så söt puff. Han blev jätte svettig. Men jag gav storhäst gången mat å fixade puffs. Pappa hämtade mig å så vare.

Första mars!

Första vår dagen! Solen skiner å knappt nå snö kvar.. Vill ha sommar sommar ! Igår använde jag faktiskt min skinnjacka för första gången i år. Men idag så kommer en underbaring hit. Ska inte skriva så mycket om de men hoppas på de bästa ! En timme kvar ungefär å de börjar bli en klump i magen hehe. Men ikväll äre grönt kort kurs kl 5 efter de så ska jag nog mocka för att sen rida vid halv 8 så ridhuset är ledigt. Han gick så jävla bra igår så hoppas på att han går lika bra idag fast i dressyren! Men ha en jätte bra första vår dag! hehe

Örebro dagen.

Tänkte berätta lite om örebro och så. Yohanna kom ju hit i måndags. Vi gjorde inte mycket, så Johanna och Linn kom och vi hade lite kul. Jag Johanna å Linn dansa lite fult på mitt rum till musik hahaha. Men dom drog så småning om. Vi gjorde inte mycket. Somnade väl efter att kollat tv och sånt. Vaknade vid halv 9. Fixade till oss, letade efter allt vi skulle ha med. Sen åkte vi, vi satt å prata hela vägen t örebro. Vi kom dit. Bytte om å sånt sen så drog vi ut, började med att doppa oss. Sen åkte vi den långa röda , haha jag va liv rädd för trapporna, värsta jag varit med om ! Men sen så åkte vi forsen med två killar som frågade oss. Men vi gick väl runt å sånt, badade. Vi började frysa så duschade å bastade typ 3 gånger. Vi låg mest i bubbel eller i utepoolen. Kolla när killar å nån tjej hoppade från 10an. Men jag åt å sånt också. Åkte väl forsen en sista gång.. Mycket roligare ensamt haha! Men vi åkte väl hem å vi skjutsade yohanna ut i skogen t hennes pappa. Men sen hem , gjorde ingenting! Jag orkar inte ladda upp bilder, tog bara tre st så. Men gör de sen när jag har internet på mobilen, de blir väl ikv eller imrn.

RSS 2.0