Ig på provet, så besviken!

Hej, sitter här och lyssnar på min nya favorit låt och snackar med pappa i telefon om min ridning. HEHE skola idag då. Började med elevens val, vi skulle kolla på film men så va de brand övning! alla i skolan ut bakom ishallen typ. Kallt som fan och inga jackor. Efter de va de no och matte. Fick ig på no provet så besviken! Men efter de hade vi svenska och so, sista lekton men Johan.. Vi gick godis av honom. Och på måndag kommer vår lärare tillbaka! Bra som fan tycker jag. Men sen hade vi iallfall språk. Satt och läste och lyssnade på musik. Slutade runt halv 4 då gick jag med daniella hem och sen drog jag hem och nu sitter jag här och måste plugga!



Skola

Hej, nu har jag kommit hem från skolan. Började 8 som alltid. Hade språk, sen efter de så hade vi no och matte. Jag och emma jobbade jätte bra sa vår lärare. Men efter det drog jag Emma Linn och Frida hem till mig. Åt lite smörgås och skrek HAHA av en viss andledning. Men efter de drog vi till skogslund. Dom böt om och hade orgentering jag va lite med Charlotte då men sen drog hon och då satte jag mig vid Ulrika. Hon är så skön. Men sen kom dom. Dom böt om sen drog jag hem. Nu sitter jag här och väntar på Emma. Kanske ska dra och sola. Men helgen är planerad. Fredag blir de tjejkväll hos mig plus att Emma ska sova hos mig. Och på lördag är de komfimation och så kommer kanske min bäbisYohanna på kvällen. Saknar henne mest!



saknar dagen

Charlotte & Emma

Hej, nu bilr det ett snabbt inlägg. Skola idag, hade no prov gick väll bra. Men efter skolan åke Charlotte och Emma med mig hem. Vi åt massor av mackor och sen klädde vi ut oss. eller de va bara jag typ som såg mest cp ut. Tog lite saker av pappa. HAHA emma och charlotte garvade ihjäl sig i början. Men vi gick iallafall ut så. Träffade Jenny och Linn. Va vid starbäck med dom ett tag. Sen drog jag Emma och Charlotte hem till mig och badade och bastade i min källare. Skkkkkkkkönt. Men efter de drog dom hem. De va typ nyss. Men nu ska jag kolla på tv.



















Videoklipp kommer imoron!

no prov imoron

Hallo, nu har jag pluggat no så de bara sjunger om de! Hoppas ni andra i min no grupp också gjort de. Lycka till t oss imoron! Aja nu har jag nyss varit ute och fixat åt mina små kaniner. Ulla(kyrkoklockans gos) och Doris som dom heter.  Nu har jag lite saker jag måste komma ihåg. Gå till skolsyrran och kolla min syn, Köpa ppiller, byta nytt i sängen och plugga matte + läsa ut en bok.

Veckor jag är ledig från komfimation i år :


vecka: 40
vecka: 41
vecka: 42
vecka: 44
vecka: 46
vecka: 47
vecka: 49
vecka: 50
vecka: 51
vecka: 52

skola.

Hej, kom hem från skolan för ca 15 minuter sen.Haft så ont i både magen, ryggen och huvudet hela dagen och har fortfarande! Började iallafall med svenska nere på skolan i 50 minuter. Sen blev de hem och byta om till idrotten sen gick jag till Skogslund,va kallt som fan ut så hade på mig jackan på idrotten  när jag och Ida orgenterade. De blev varmt! Ångrar som fan att jag satt på mig jackan men iallafall hittade alla 6 kontroller och allt gick skit bra. Efter de hade vi hemkundskap skulle steka raggmunkar eller vad de heter. Hade samma kök som Jonn IGEN! Gick bra. Men efter det hade vi bild. Där ska vi göra nån sak på våra mappar men jag kommer inte på vad jag ska göra. Men slutade 10 i 2. Har så ont i magen att jag kommer inte orka så mycket mer än att plugga på no provet som är imorgon!











DÖR!!!

Jävl'''' skit! Nu har de gått en vecka sen jag träffade Yohanna. Och jag måste vänte två veckor till! Jag kommer fan dö här i sura. Jag och Emma hade planerat att vi skulle åka till Yohanna på fredag men vi har ju komfimation på lördag och söndag! Så vi måste vänta två veckor till. Och jag saknar Yohanna en massor! Nu ska jag plugga för på tisdag har vi biologi prov! JIPPI



saknar dig massor Yohanna

Charlotte&Emma

Hej, ny design men vet inte om den funkar för er för mig blir det helt cp. Men iallafall, igår efter att jag hade varit i stallet drog jag hem duschade sen till ishallen och mötte Charlotte och Emma. Satt vid busskuren till typ 11 men sen hem till charlotte. Va men henne och Emma där. Vi låg och dampade i Charlottes säng haha Emma är så skön! Men vi hade iallafall kul. Vi somnade vid 1. Sen vaknade vi vid 11/12 åt frukost sen la vi oss i sängen. Jag fick lite damp ryk. Sen gick vi ut med Charlottes hundar sen drog vi in och sov från typ 1 till klockan 5, åt frukost igen. Sen vid halv 7 drog jag hem och nu sitter jag här och vill bara sova! Saknar min Yohanna mest


Städat!

Hallo, nu har jag städat mitt rum plus toan och mamma&pappas rum. Gick snabbt. Nu ska jag till stallet och rida. Sen får vi se va som händer efter åt.


Före.



efter.

argargarg!

arg,ledsen och sur är de jag är just nu. Kommer inte få träffa min älskade Yohanna i helgen! Måste vänta en vecka till kanske till och med mera! JAG VILL TILL YOHANNA:( Va fan ska man göra nu när hela helgen är förstörd. Men ska iallafall va med Emma. Och en sak till HAN!! den dryga jäveln vill jag ba slå sönder! Fan va arg jag är!


aja nu kommer de några bilder på Linn och Emma
sen i onsdags när dom satt på sig gamla och
fula kläder HAHA hittar alltid nå skit
hemma hos mig.puss på
er sötnosar
emma
linn





bilder från igår

Hej, blev inget bloggande igår för jag hade inte tid. Blev skola från halv 10 till halv 4. Sen vid 5 drog jag till Källmoragården. Va där i 3 timmar på komfimation. Men nu idag har jag varit i skolan hade 3 lekktioner men ska snart ner till hammarskolan och ha engelska sen får vi se va som händer efter. Måste iallafall städa mitt rum. Men ikväll blir de stalllet sen hem till Yohanna. Blir där över natten.


Komfimationen igår.



Ljusen


Jag och Frida

Inte som du tror.

idrottsdag!

Hej, sitter här med Emma och Linn. Linn dampade lite på mitt rum till musik nyss. HAHA bästa dagen på länge med dom. Idag vaknade jag vid halv 8. Linn och Emma kom hit. Vi gick till grusplanen vid skogslund vid halv 9. Va där och gick runt jag kastade spjut och sprang 60 m. Sen drog jag Linn Emma Elin och Linnea till mig sen drog vi tillbaka vid halv 12. Kollade finalen och sova på varandra. Jag Linn och Emma gick hem till mig efter åt. Nu ska vi väll hitta på något och ikväll ska jag träna med mamma.



bilder från idag.










Emma idag!

Hallo, sitter här med Emma. Hon har rotat igenom mitt rum som vanligt då. På fredag åker hon kanske med till Yohanna och lördag blir de bio. Men iallfall, igår blev de mörka slingor i mitt hår fast de ser ut som om jag färgat. Skolfotot idag blev helt cp. Ska bara ha skolkatalogen. Men slutade vid halv 3. Då drog jag och Emma till mig och hade de riktigt trevligt. Imoron ska Linn komma till mig på morgonen sen blir de friidrottsdag och jag ska va med !


Måndag

Hej, underbar lördagsnatt, grymt roligt. Hände så mycket så orkar inte skriva allt. Men i lördags när jag kom till yohanna så fixade vi oss sen vid 8 drog vi ner på stan. Gick runt, snackade med folk vi både kände men inte. Kom iallafall hem vid 3 på natten. Somnade nästan direkt. Igår vaknade vi vid 9. Åkte till ramnäs och städade hennes stall sen ut till där hon har sina hästar. Borstade dom sen vid 7 drog vi till stan. Satt lite vid skrapan sen drog hämtade pappa mig. Blev typ inga bilder.





Idag vaknade jag vid halv 7, duschade, fixade sen drog jag till skolan.Hade svenska först, vår vekarie är king. Vi kan gör vad vi vill,  fast jag jobbar bara. Keno, Jonn och Andreas sa att alla i klassen skulle skriva sina namn på ett papper som vi skulle skicka till vår lärare som ligger på sjukhuset. Men sen hade vi idrott, gick elljussåret med Melina. Vi snackade om typ allt möjligt. Men efter de hade vi hemkundskap, jobbade i samma kök som Jonn. Han drog bort en luka HAHA. Vi lagade iallafall korvgryta. Melinas va bättre än min. Säger bara ha inte i peppar och krossade tomater. Men sen hade vi bild. Satt och kladdade på ett papper och snackade med Vendela mest. Men sen gick jag hem och sen drog jag till badhuset och tog en 30 minuters solarium. Skönt som fan, höll på att somna. Men sen hem duschade, även om inte de är bara att duscha efter solarium. Men de va skönt! Nu ska jag få i mig något sen ska jag till frisören och klippa och färga håret.



drar till Yohanna nu!

Hej, idag vaknde jag vid 8 av att mamma väckte mig. Pappa skjutsade mig till stallet klockan 9. packade alla ridskolehästarnas hökassar, fyllde vatten, soppade och släppte ut några hästar. Gick hem vid 11. Satt mig vid datorn. Kollade på filmen knowing bara för pappa hade suttit på den. Nu ska jag åka till Yohanna på Skallberget. Stan ikväll/natt. Bilder kommer.



bjuder på en bild från december 2009

_____________________________________________




Fredag!!!

Hej, blev skolan idag då. Hade lektioner på Skogslund. slöjd,då vi gör någon fågel av trä. Sen friidrott på idrotten och sen på musiken kollade vi på nå filmer. Sen engelska, läxförhör och sen kollade vi på film. Slutade 10 i 2. Åkte hem, sen drog jag med mamma och pappa till willys sen åkte jag och mamma till sirpan och beställde tid för mig, så på måndag färgar och klipper jag mitt hår. Ikväll ska jag till stallet och rida sen ska kommer min faster hem till mig. Imoron drar jag till Yohanna.

Jonn tyckte jag skulle lägga in.


Emma nurå

Hej, inte skrivit på ett sjukt bra tag. Är med Emma, hon sitter och rotar bland mina saker. Helt okej Emma! Men idag har vi i sura studeidag, vaknade vid 10. Åt en activia och sen väntade jag på Emma. Hon kom och vi drog till badhuset och solade i 30 min. Sen hem till mig och snart kommer Charlotte och senare ska jag träna med mamma och sen kanske jag är med emma och charlotte igen. imoron efter skolan och stallet åker jag till ramnäs hem till Yohanna. Sen till Västerås på lördag. Skriver någon gång igen sen.



BÄSTAyyy

Hej, data skärmen dampade lite i fredags så kunde inte skriva något. I fredags, skola till klockan 2. Gick hem och gjorde inte så mycket. Men vid 5 drog jag till stallet. Red Rolex som vanligt. Han fick sina små damp ryk. Men sen hem packade duschade sen drog jag med halv 9 bussen in t stan.  Träffade Yohanna, vi gick runt på stan till 12 typ. Träffade några och hade skit kul. Sen drog vi hem till henne på skallberget och va inne en stund sen drog vi till ica och träffade otto och omar. Men sen drog vi in efter ett tag för vi frös. Somnade vid 3 tror jag. Lördag, vi vaknade vid 12,åt frukost sen drog vi dit Yohanna har sina hästar. Yohanna red dom sen vid 5 drog vi till västerås igen. Sen stan vid 6. Träffade omar, va med honom sen kom Linus någon ful kille från malmaberg vi inte kände. Vi träffade Marcus,Niklas och någon till kille. Linus drog hem! SKÖNT! jag Yohanna Omar gick till någon park, vid 11 drog jag och Yohanna in till stan igen. Träffade Nisse och Viktor. Satt inne i någon resturang och snackade. Nisse skulle hem vid typ 12. Så gick viktor med mig och Yohanna en bit hem. Han drog hem och de gjorde jag och Yohanna också. somnade vid 4. Söndag vaknade vid 11. Åt frukost sen fixade vi oss och sen till stan. Köpte en tjocktröja, tunika, percingar och legings. Åkte hem med 10 i 8 bussen. 





bilder från cypern

Hej, ny data skärm eller har bara lånat en av min morbror eftersom den nya tven vi köpte inte funkade. Men iallafall. Imoron är de slut på andra veckan i skolan. Helt sjukt va det  går snabbt. Men nu ska jag börja blogga igen om mitt dagliga liv. Idag torsdag 2 september redan höst! började skolan som vanligt vid 8. Hade elevens val, jag läste bara. Sen no,lunch och matte. Jenny ägde ut vår lärare. Efter matten hade vi svenska,so och språk. Det va någon tjej från någon teater som va och snackade. Slutade 20 över 3. Åkte hem. Snackade med Yohanna i telefon sen kom pappa och mamma hem. vi fixade datorn och nu funkar det. Börjar 8 imoron, har bara 4 lektioner 3 av dom är på skogslund.



i stockholm 16 augusti

kommer lägga in lite bilder från cypern vart efter.




första dagen
16 augusti

RSS 2.0