Mina söta kaniner..




















Va ute och tog kort..
















Haft två dagar om gymnasium


stan med mamma

Hejsan, åkte in till stan efter skolan, satt på bussen med Melina, Alma, Viktoria, Adelina, Pontus, Malin och Elin. Vi gick sedan tillsammans till skrapan.. Jag träffade m och vi gick till vasaparken och satt i gräset i typ en timme, mamma kom ner och han skulle hem. Gick runt på stan med mamma till typ klockan va 7, åkte till ica, köpte lite inför imrn. Hem och åt maten vi hade med oss. Nu har jag städat mitt rum och imrn färgar jag håret och ska sedan hämta ut ett paket.. Hörs imorgon

New in














Onsdag..

Hej, sitter här och lyssnar på musik och dricker yoghurt med hallon. Kom nyss in, varit och gått/sprungigt elljusspåret.. Innan de va jag med Melina, vi tränade lite på Zumban vi ska ha med klassen på måndag.. Hon hängde med hem efter skolan. Hade 4 lektioner idag, slutade kvart över 2. Imorgon har vi temadag och börjar 20 min senare alltså 08:20 istället för 08:00. Men nu ska jag på Zumban med mamma.

Skola igen

Hej, nu va första dagen i skolan efter lovet avklarat. Efter skolan gick jag och Frida till banken för jag skulle hämta ut pengar.. Vi åkte till mig och kollade på film. HEHE tror jag somnade, men jag har grymt ont i huvudet så vet inte om jag kan gå ut och gå med mamma ikväll. Hoppas jag kommer till skolan imorgon iallafall..


Hos min kusin

Hej, är hos min kusin just nu.Sitter i soffan med min morbrors data i knät och har min pollenalergi. Vi ska väl fika snart. Åt påsk mat nyss. Gahh va godis jag ätit och de ligger mer i bilen!!!! Känner att jag inte behöver mer godis nu. Men idag vaknade jag vid 9. Bara suttit inne för att inte få så mycket alergi. Men Anton kom och skulle hjälpa mig med datan. Men gick inte bra men sen gick vi till ekängen med Hiller, Jimmie, Melina , Pontus , Kalle , Anton och någon till kille och spelade fotboll. Men sen kom mamma och pappa och hämtade mig. Morgon dagen är redan bestämd. Härligt härligt.

Video från i söndags


En dålig uppdatering

Min data är lite seg så jobbit att skiva men ska väl gå bra nu. Jag är med Yohanna och Linn. Rikigt mysigt. Igår va jag ute med massa folk, orkar inte skriva. Vi hade väl kul fram tills allt gick åt ...... Inget jag skriver om. Ikväll blir de hoppning. Riktigt roligt.. Bilder kanske från igår när de va en lugn kväll

Påsklov..

Hejhej, nu har jag och Elin varit vakna i 2 timmar.. Elin sov här igår efter stallet. Red puffs, gick helt okej. Efter ridningen åkte jag och Elin hit och jag duchade sen åkte vi till Elin. Sen efter en stund där åkte vi t mig men på vägen dit träffade vi några vid starbäck. Hem vid 11 och kollade film. Och nu ska jag åka med Yohanna till västerås

Melina

Hej, skola idag, va väl okej, efter skolan satt jag och melina kvar ett tag och pluggade.. Vi gick till mig och nu ska vi till henne och sen ska vi träna. Igår efter skolan gick jag hem med Vendela för att byta skor, skulle följa henne till skolan sen gick jag ut och gick i 30 minuter.. Va varmt som ... så satt på mig ''bikini'' över del och shorts och satt mig ute och lät kaninerna springa runt. Elin kom och vi drog till slägg och käkade pizza. Efter de drog vi till stallet och böt om. Jag borstade Lavendel och sen gick jag ut med henne till Elin kom. Hon red i typ en timme sen gick jag runt med Lavendel ute. Vi blöte henne med svamp och sen gick jag och betade henne. Vid 7 red jag Puffs. Hoppning, gick helt okej. Drog hem och sen tillbaka till stallet och leta. Hem, duscha äta sova.








Hemma!

Hej, nu är jag hemma och jag är super trött! I fredags så åkte bussen klockan 6 emot finnåker.. Minns inte när vi va framme men då fick vi rum , bäddade sen gick vi till minikyckan och sen fick vi en macka typ. Efter de va vi i något annat hus.. Vi fick inte göra så mycket första kvällen,minns knappt nu längre. Men jag sov med Jenny och Charlotte och vi somnade vid 12. Och klockan 7 så väckte Emma och Rosanna oss. HEHe alla blev jätte glada såklart. Vi skulle äta vid 9. Och efter de så delade vi in oss i ramnäs och surahammar grupperna. Jag va så klart i surahammar. Då vi gick igenom va vi skulle göra på konfirmations dagen den 15 maj. Kom bli så roligt den dagen, men de gjorde vi både före och efter lunch, men innan lunch blev killarna sminkade. På kvällen så lekte vi lite sen grillade vi korv i mörkret. Och sen så bastade jag med några. Jag hällde över massor av vatten så de blev varmt och jag Keno, Adam och GB som satt längst upp körde tävling och så klart vann jag! Sen sprang jag Keno Gustav och Andreas ute. Men sen la alla sig i ett stort rum med täken och kudde och kollade på film. De va riktigt mysigt faktiskt! Men jag Jenny och Charlotte somnade vid 2. Vaknade 8 och vi packade och sen åt frukost. Städade efter de sen hem efter lunch. Kom till ramnäs kyrka och vi gick och kollade på kyrkostenar. Åkte till Sofia och firade henne som fyllde 20 igår..


Vår bilder..

Hej, idag vaknade jag halv 9, fixade och åt frukost, tog bussen in till stan och gick till feelgood. Fick inte göra så jätte mycket bara fixa lite. Men åt lunch med mamma på stan. Slutade 3 så kom mamma och vi åkte till apoteket inne vid iac på erikslund och köpte alergisaker till mig. Hade inte den bästa dagen idag och igår. Frisören igår klippte av allt mitt hår, hon missuppfattade mig helt fel. Men igår hoppade jag Puffs och han har blivit så underbar! Förut kunde man inte ha uppen boxdörr men nu går de och han bits inte längre! Och dessutom! Förut så ville han inte hoppa, han vägrade bara men nu hoppar han hur fint som helst och vägrar inte, han hoppar så fint med ryggen, lite stak fortfarande men han är underbar! Men nu ska jag snart på konfirmationsläger så ingen data eller mobil på två nätter.. Finns ingen teckning i Finnåker.. LOVE till Puffs.











Sista bilden är från när jag och mamma va och gick vid mälaren i onsdags i solan

Bilder från igår



















köptes igår



Hej, vaknade 8 idag duschade och nu har jag fixat mig ska dra till bussen om 5 minuter sen till feelgood, kanske tränar men har inte tid att lägga in alla bilder från igår så det blir efter feelgood. Men det här köpte jag och mami igår.

träna,träna,träna

Hej, idag vaknade jag klockan 10. Åt frukost och åkte sen till stan, började 12. Fick fixa till lite matvaror och sen tränade jag Ae B och core. Åkte hem och gjorde inte så mycket. Halv 8a gick jag och mamma ut och gick i 40 min sen gick vi till konsum och hämtade ut biljetter till på onsdag. Imorgon börjar jag också 12..


Bilder från träningen i Lördags.






Nytt till ansiktet.


gårdagens jag


Hemma igen.

Hej, nu är jag hemma och tänkte skriva lite om igår. Vid 5 kom Matilda och Frida till mig. Vi åkte ner till folketshus och kollade på UKM. Efter det gick jag och Frida till henne. Hennes pappa skjutsade oss till Yohanna. Där ja Yo och Julia. Åt lite och fick choklad ägg. Vi dansade ett tag sen gick jag och Yo och mötte Emil och Jonahtan. Somnade vid 4a och vid 9 kom mamma och hämtade mig. Nu ska vi till Västerås och handla och sen till apoteket.


UKM
Martin



Hos Yohanna



Lördag.

Hej, nu har jag duschat efter att ha tränat i typ 4a timmar. Men går inte in på de. Ikväll ska jag bort! Riktigt kul alltså. Jaa jag har inget att skriva just nu.

Städar rummet.












badat.

Nu har jag tagit ett skönt bad efter ridningen, hoppade med Glenn. Det va jätte roligt.






Fredag!

Hej, nu är de fredag och helg! Idag började jag kvart över 9 och då fick jag fylla med drickor i ''kylskåpet'' men sen tränade jag body pomp. Jag har inga arm muskler så de gick inte så jätte bra. Slutade halv 2. Buss hem och så satt jag och pappa en stund i köket och åt. Nu ska jag städa, kommer va städat tills imorgon säkert. Men ikväll ska jag rida och sen hem och lägga mig i badet. Så skönt! Imorgon ska man upp vid 8a och träna till lunch..

RSS 2.0